Wkeno

Hvordan være selvstendig motivert

Å være selvstendig motiverte midler drevet, fokusert, klar for objektiv diskusjon, også være skarp og smart nok til ikke å bli manipulert og være åpen for positiv læring. Å være i denne tilstanden i sinnet alltid er utfordringen. For å hjelpe være motivert, prøv taping dine oppgaver på veggen din, er å holde kaloriene på papir bra. Hvis du gjør dette vil du bli motivert til å gå ned i vekt, fordi du vil ha stadige påminnelser.

Trinn

Hvordan være selvstendig motivert. Forstå, "self motivert" er en sinnstilstand som vi bør oppriktig prøver å være i så ofte vi kan.
Hvordan være selvstendig motivert. Forstå, "self motivert" er en sinnstilstand som vi bør oppriktig prøver å være i så ofte vi kan.
 1. 1
  Forstå, "self motivert" er en sinnstilstand som vi bør oppriktig prøver å være i så ofte vi kan. Det første skrittet for å forstå er at denne sinnstilstand er mulig, men det er generelt svært unnvikende eller kommer for en kort tidsrom, oppmuntret av kortvarig engasjement eller en drøm oppfyllelse prosess.
 2. 2
  Husk at det du tror er unik i ditt liv eller situasjon er veldig unik. Andre mennesker ønsker at de kunne gjøre hva du gjør. Det finnes bare to typer mennesker - de som bukke under for en situasjon, og de som overvunnet.
 3. 3
  Prøv å tenke på gode ting rundt deg. Endre din generelle stemningen og deretter begynne å ta små viktige avgjørelser - se for å få mer fakta for nøyaktig vurdering av situasjonen.
 4. 4
  Kom inn i positiv spiral. Ett positivt skritt fører til den neste.
 5. 5
  Husk at det å være selvgående er din utfordring. Ikke forvent noen ekstern positivt bidrag. Hvis du får det, er du heldig. Ser inni på dine sterke sider er nøkkelen.

Tips

 • Reisen av utløsningen din potensialet er virkelig en verdig en. I løpet av denne reisen, bevisst / ubevisst du vil ha hjulpet mange slippe løs sine respektive potensial.
 • Det vil være hindringer, men du har fått til å holde det gående. En feil trinn kan vaske ut alle de gode skritt du har tatt og tilsvarende ett riktig skritt kan også hoppe deg fremover. Dette er livet.
 • Målet er å frigjøre ditt sanne potensial.
 • Snakk dem som om du allerede er på den måten du ønsker å være. Ikke si "jeg blir positivt", "Jeg er positiv" er mye bedre.
 • Positive affirmasjoner gjentatte ofte vil hjelpe deg å bli sterk. Velg en som passer med ditt problem. Hvis du er redd, "Jeg er trygg". Hvis du er sjenert "Jeg er en veldig trygg person". Unngå å bruke negative ord som "ingen frykt" i dine affirmasjoner. Det ville bare gjøre deg mer engstelig.

Advarsler

 • Ikke slå deg opp hvis du lider av en lapse i din nyvunne mønster av selv-motivasjon. Du vil komme tilbake på sporet. Være selvstendig tilgivende.
 • Å være selvstendig motivert betyr ikke kraftig smilende og prøver å gjøre alle til lags.
 • Ha mot til å konfrontere hekk hvis du virkelig tror du har rett.
 • Være myk for deg selv.