Wkeno

Hvordan være vanskelig

Everyday mange prøver å unngå pinlige situasjoner, men de er veldig få som elsker slike situasjoner og få en slags glede. Hvis du tilfeldigvis være naturlig vanskelig, kanskje jobbe bakover fra disse trinnene hjelpe deg å lindre noen av weirdness din.

Trinn

Hvordan være vanskelig. Ikke tar hensyn til noe skjer rundt deg.
Hvordan være vanskelig. Ikke tar hensyn til noe skjer rundt deg.
 1. 1
  Ikke tar hensyn til noe skjer rundt deg. Deretter, når noen prøver å engasjere deg i samtalen, vil du være helt off-vakt og uforberedt på å snakke med dem. Hvis du ikke en gang vet de ble sittende ved siden av deg for den siste halvtimen, er det enda mer vanskelig.
 2. 2
  Konstruere forseggjort fantasier i tankene dine til enhver tid. De kan variere fra å bekjempe drager til hva du skal fortelle din kollega om hvilke te du foretrekker, som fører til alle på kontoret har en dansefest i en ubåt. Disse fantasier vil i stor grad hjelpe deg under det forrige trinnet.
 3. 3
  Tror ikke veldig hardt om statusen for dine klær hele dagen. Hvis du innser skjorta har ikke blitt gjemt i og fargerike undertøy er poking opp fra buksa i stedet, det er ganske vanskelig. Det er lite sannsynlig at noen vil fortelle deg noe om det, fordi du vil trolig spinne rundt og gi dem et vilt blikk når nærmet seg.
 4. 4
  Foreslå latterlig forslag til dine venner og de ​​rundt deg uten provokasjon. Slike som: "Hva om vi alle tok av oss skoene og sette dem i en haug rett over der, bare i omtrent tjue eller tretti minutter." Ikke tilby forklaringer. Avslutte alle dine ideer brått, uten å søke innspill fra lytteren. En liten stund etter at forslaget ditt, uavhengig av reaksjonen det mottatt, slutte å betale oppmerksomhet. Du kan også muligens gange unna, selv om det verges mer på å være uhøflig enn å være vanskelig.
 5. 5
  Under lange stillhet, si et eneste ord i en veldig trukket ut måte ved hjelp av en høy pitched stemme. Tenk på hvordan "Gatorade" sies i filmen The Water Boy. Det kan være hvilket som helst ord. Ikke le.
 6. 6
  Ler tilfeldig. Ikke for høyt, skjønt. Litt nervøs latter burde holde.
 7. 7
  Ta lang tid å gjøre enkle oppgaver når alle ser på. Pass på å vise mye krefter på ansiktet ditt og be om unnskyldning for å ta så lang tid. Deretter rotet opp og begynne på nytt. Være på randen av tårer.
 8. 8
  Når du spiller sport, faller ofte. Sende ballen i feil retning. Begynn å gråte med frustrasjon etter ti eller femten minutter med konstant svikt.
 9. 9
  Hvis du er med en venn, og noe ganske vanlig kommer på tv, sier: "oooh, yeaaaaah," som om det er virkelig sexy. Når vennen din ser på deg som om du er en idiot, ser skyldig. Sier ingenting. La stillheten bygge.
 10. 10
  Beklager for ofte.
 11. 11
  Vikler seg i ting. Alternativt tur over ting. Eller støte på stasjonære objekter som arkivskap eller stolper. Det er viktig å ikke se ut som om du har gjort det med vilje. Gjenta trinn 1 og 2 skal hjelpe deg med dette.

Tips

 • Tilfeldigheten er svært viktig. Det er ikke noe mer vanskelig, så å fullstendig gjøre eller si noe som ikke er relatert til en situasjon. For eksempel, Bill: "Hey Hank har du en stiftemaskin?" Hank: "Nei, men ville ikke det være rart hvis en kylling hakket baken mens i dusjen".
 • Pinlige situasjoner vanligvis stammer fra å uttrykke seg selv i samfunnet som ikke faller inn under den riktige måten å handle. Lære å uttrykke deg klart, uavhengig av sosiale normer.
 • Hvis du ikke er veldig fantasifull og har problemer med å være tilfeldig, begynne å lese romaner, se filmer og lære mer om verden rundt deg. Jo mer du vet, jo mer obskure og bisarre din tilfeldigheten bli.
 • Etter disse trinnene for ofte kan gjøre folk tror du er ikke bare vanskelig, men mentalt ustabil. For å myke opp denne effekten, forklare merkelig oppførsel. Det vil fortsatt være smertelig vanskelig, men de sannsynligvis ikke vil sende deg ut i en tvangstrøye.

Advarsler

 • Forlegenhet skal aldri fornærme noen.
 • Når du blir smertelig vanskelig det kan være vanskelig å være alt annet enn.
 • Etter disse trinnene for ofte kanskje også fremmedgjøre deg fra dine venner og kjære, gjør deg veldig irriterende til fremmede, og holde deg fra å bli invitert til fester og andre sosiale arrangementer.
 • Bare være vanskelig der det er ingenting på linjen.