Wkeno

Hvordan velge sengevæting bleier for en ungdom eller tenåring

Denne artikkelen gir råd om hvordan foreldre kan velge en passende bleie å administrere deres ungdom eller tenåring sengevæting.

Trinn

Hvordan velge sengevæting bleier for en ungdom eller tenåring. Bestem deg for om du ønsker å bruke tøybleier dekket med plast bukser eller engangsbleier.
Hvordan velge sengevæting bleier for en ungdom eller tenåring. Bestem deg for om du ønsker å bruke tøybleier dekket med plast bukser eller engangsbleier.
 1. 1
  Bestem deg for om du ønsker å bruke tøybleier dekket med plast bukser eller engangsbleier. Eller foreldrene kan bestemme at de ønsker å ha barnet eller tenåringen bære begge stilarter av bleier til sengs.
 2. 2
  Etter beslutter på hvilken stil av bleier å kjøpe, få målinger av unggutten.
  • Standarden målingen brukes er midje størrelse, selv om noen produsenter av pin-on tøybleier bruker vekten varierer på sine nettsider i tillegg til midje størrelser. I tillegg har noen bleie produsenter bruker hip målinger. Disse målingene er gitt på hjemmesidene til steder som selger inkontinensprodukter. Som blir sagt hvis du har flere spørsmål kan du ringe eller sende e-post til selskapet, på den måten kan du unngå å kjøpe bleier som ikke passer ordentlig. Det er viktig å få en passende form for å unngå lekkasjer, samt å ha en bleie som er behagelig å bære.
 3. 3
  Vær klar over terminologien som brukes for inkontinensprodukter. For eksempel, de engangsbleier produseres og selges for eldre barn, ungdom og voksne er kjent som "engangs truser". De er også kalt "voksen bleier."
  • Engangs truser har samme passform og design som baby bleier som Pampers, Luvs, og Huggies. De har bånd for festing av klær, samler elastisk beinet for å hindre lekkasjer, en vanntett yttertrekk laget av enten tøy eller plast, og mange engangs truser har en elastisk linning som også er laget for å hindre lekkasjer.
  • Et stort antall foreldre er kanskje ikke klar over at de gjør pin-on stil tøybleier, plast bukser og engangsbleier med båndtunger som passer eldre barn og tenåringer. Som et resultat av disse menneskene kan ha sine barn eller tenåring slitasje produkter du kan kjøpe på dagligvarebutikker som pull-ups og "Goodnites". Mens disse produktene fungerer for noen mennesker, fukte et stort antall bedwetters voldsomt og / eller flere ganger i løpet av natten. Som et resultat av noen av disse personene tisse gjennom pull-on stil produkter og suge deres senger. I en situasjon som dette ville det være klokt å ha barnet eller tenåringen bruke bleier i stedet.
  • Det er blitt påpekt av både mennesker som lider av inkontinens samt kundeservice representanter fra selskaper som selger inkontinensprodukter, som bleier generelt er mer absorberende og gi mer effektiv beskyttelse for alvorlige former for inkontinens som sengevæting. Mange bedrifter har sample packs med engangsbleier enten gratis eller for en liten pris. Dette er noe å vurdere fordi den måten du kan finne ut hva bleie som fungerer best for din ungdom eller tenåring.
  • En nettside har dette å si om noen av fordelene ved å bruke engangs truser med båndtunger:. "Siden de kommer med gjenfestbart sidetappene, kan voksen bleier lett endres mens lokalisering eller liggende og uten å måtte fjerne klær Voksen bleier er også vanligvis mer absorberende og best for overnatting beskyttelse og de med tung til tung inkontinens. "
  • En annen fordel med å bruke engangsbleier med båndtunger enn plagg som pull-ups og "Goodnites" er at det er en viss grad av fleksibilitet med å få en passende plass med bruker-siden kategoriene på kort kan refastened flere ganger det tillater brukeren av den korte å justere kort for å tillate en mer sikker passform. Også, siden det er mer fleksibilitet med feste den korte dette åpner for mer letthet ved montering av ulike typer kroppen.
  • Følgende ble sagt på en annen nettside som selger inkontinensprodukter om absorpsjonsevne nivåer av disponibel truser med båndtunger: "Truse, også kalt voksen bleier, er designet for maksimal oppsugingsevne De festes sikkert med båndtunger og gi den høyeste grad av beskyttelse.".
 4. 4
  Tenk abonnement. Noen selskaper har også abonnement hvor du kan sette opp en konto og ha en viss mengde bleier levert på et bestemt tidspunkt. Dette kan være reelt praktisk for noen mennesker fordi du ikke trenger å ringe selskapet når du er nesten tom for bleier, bleier leveres automatisk basert på hva tidsplanen du setter opp med dem.
 5. 5
  Føler ikke begrenset av dine valg. Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen noen foreldre kan være lurt å bruke både tøybleier og engangsbleier for bedwetter deres. For eksempel, på noen netter foreldrene kunne ha unggutten slitasje pin-on tøybleier dekket med plast bukser og på andre netter de kunne ha dem bære engangsbleier med båndtunger.
  • En grunn til å gjøre dette er fordi det kutter ned på tøyet at foreldrene må ta vare på. En annen grunn for å gjøre dette er fordi noen individer finner at tøybleier og plast bukser er for ubehagelig å bære under varmere tider av året slik som våren og sommeren. I tilfeller som dette, slår person til disponibel diapers.Earlier i denne artikkelen ble det nevnt at engangsbleier produsert for eldre barn, ungdom og voksne er laget med enten en klut som yttertrekk eller en Plastdekselet.
  • Noen mennesker lider av inkontinens har nevnt at de foretrekker engangsbleier med plast ytre dekselet fordi de synes de er mer behagelig å wear.Parents kanskje vurdere å få prøver av begge stilarter med engangsbleier for å finne ut hvilken type tilbyr beste beskyttelsen og hvilke er mest komfortable.
 6. 6
  Finn ut hvilke andre alternativer eller tilbehør du måtte trenge er. Hvis du velger å ha barnet eller tenåringen ha tøybleier til sengs er det en rekke tilbehør du trenger å kjøpe. Disse inkluderer bleie pins, plast bukser og en bleie spann (hvis du velger å vaske bleiene på en gang). Sikkerhetsnåler kan kjøpes i baby delen av butikker som Target og Walmart så vel som online steder som selger tøybleier for eldre barn, ungdom og voksne.
  • Plast bukser er den mest populære typen vanntette bukser å sette over tøybleier. Plast bukser er laget av vinyl, som er en type plast, derav begrepet "plast bukser." Plast buksene er også kjent som gummi-bukser, selv om dette er en misvisende benevnelse. Gummi bukser ser ut til å være et generisk begrep som brukes av mange mennesker når det refereres til vanntette bleie bukser. Grunnen til at jeg nevner dette er å oppklare eventuelle misforståelser foreldre kan ha når du kjøper vanntette bukser for å dekke deres ungdom eller tenåring bleier.
  • Plast bukser er tilgjengelig i to stiler-pull på og smekk på. Den trekker på buksene er laget for å bli trukket på samme måte som vanlig undertøy. Snap on stil plast bukser er festet med trykknapper på siden av buksen. Snap on vanntette bukser brukes primært for folk som er non ambulerende. Det finnes flere online steder som selger tøybleier og plast bukser for større barn, ungdom og voksne.
  • Andre forsyninger du kanskje ønsker å kjøpe inkludere bleie utslett salve (Balmex og Desitin er et par merker av bleie utslett salve som er tilgjengelige i dagligvarebutikker, steder som Walmart og Target, samt apotek) og baby wipes. Enkeltpersoner som slites inkontinensprodukter er utsatt for problemer som bleie utslett og noen mennesker har mer sensitiv hud så det er veldig viktig å holde dette i mind.There finnes en rekke steder på nettet som selger også produkter utviklet for å helbrede og forebygge bleieutslett. De fleste steder som selger voksen bleier også bære disse produktene.

Tips

 • Selv pin-on bleier ikke er brukt så mye som de pleide å være, det er selskaper der ute som produserer pin-on bleier for spedbarn samt eldre barn, ungdom og voksne som lider av inkontinens. Fra hva jeg forstår de synes å være å gjøre et comeback.
 • Noen fordeler av pin-on tøybleier er følgende: du har en stor grad av fleksibilitet i hvordan du bretter og fest bleier for å få en riktig passform. Dette hjelper også hvis personen trenger mer absorberingsevne i visse områder. For eksempel kan den enkelte sove på sin side og kan ha større tendens til side lekkasje. Å ha mer fleksibilitet i forhold til hvordan du lag og fest bleier kan hjelpe i denne forbindelse. En annen fordel med pin-on bleier er at de er meget absorberende og har utmerket transporterende evne. Fukttransporterende refererer til hvor godt væsken er spredt over hele bleie. Endelig pinnene synes å være en mer robust metode for festing bleier enn andre typer slik som borrelås hekter. Borrelåser kan slites ut etter en stund blir vasket og snaps kan break.In tillegg til de tidligere fordeler nettopp nevnte, pin-på bleier tørker raskere enn andre stiler. En Google artikkel Velg pin på tøybleier for eldre barn og tenåringer med sengevæting problemer har ekstra materiale på denne stilen av bleie, inkludert en ressurs som gir fremgangsmåten på hvordan å brette og pin bleier på for å gi maksimal beskyttelse mot lekkasjer.
 • Etter å ha valgt bleier for sengevæting barn eller tenåring for mange foreldre det harde arbeidet har nettopp begynt. Selv om du kan se fordelene med å bruke bleier til sengs, vil mange ungdommer motstå iført bleier. Noen barn og unge med sengevæting problemer kan føle seg greit om seg bleier, faktisk mange av dem kanskje foretrekker å bruke dem i motsetning til ubehag av en våt seng. Hvis du bestemmer deg for å ha unggutten bære nattlige bleier, men de er litt skvetten om å bruke dem, kan du lese Google artikkel med tittelen Oppmuntre eldre barn og ungdom til å bruke bleier for sengevæting. Denne artikkelen inneholder flere strategier og tips for foreldre om hvordan å motivere og oppmuntre til en ungdom eller tenåring som kan føle seg flau og skamfull om foreldre som krever dem til å bruke bleier til å administrere sine sengevæting. I tillegg til foreldre leser denne artikkelen, kan det hjelpe hvis ungdom eller tenåring leser artikkelen også.
 • En annen ting å huske på er dette-selv om barnet eller tenåringen har på seg bleier til sengs, er det fortsatt en god idé å dekke sengen med en vanntett ark i tilfelle bleier lekke. En idé er en vanntett ark for å beskytte sengen fra sengevæting er plastfolie fra jernvarehandelen.
 • Pin-on tøybleier er et svært godt valg for folk som lider av sengevæting problemer. På et tidspunkt pin-on tøybleier var det eneste alternativet for foreldre å bruke på sine babyer. Pin-on tøybleier er arbeidshesten av kluten bleie verden-de er holdbare og de er svært absorberende. De er også veldig allsidig. Et eksempel på dette allsidighet er at du kan bruke dem for ulike oppgaver rundt i huset-i tillegg til å bruke dem som bleier folk kan bruke dem som støv kluter, vaske biler, samt andre husarbeid. Pin-on bleier er tilgjengelig i to stiler-pre-fold og flat. De er også tilgjengelig i ulike typer tekstiler. Gasbind, birdseye, og flanell er tre typer av bomullsstoff at tøybleier er laget av.
 • Dersom foreldrene har problemer med å bestemme på hva slags bleier å kjøpe for deres ungdom eller tenåring kan det være en god idé å prøve begge stilarter hvis økonomisk mulig, på den måten du kan få et inntrykk av hva bleier fungerer best. Eller som nevnt kan det være lurt å vurdere å bruke både pin-on tøybleier og engangsbleier. En annen fordel med å bruke begge typer er at du vasker bleier og plast bukser sjeldnere som gjør dem vare lenger (selv om pin-på bleier er holdbare de fortsatt kan slites ut over tid. Når det er sagt har jeg hørt om noen merker av pin-on bleier som varer i mange år). Det finnes en rekke merker av disponibel truser, plast bukser og pin-on tøybleier som er høyt ansett av mange enkeltpersoner for håndtering av sengevæting.
 • Den beste måten å finne ut mer informasjon om de ulike merker og typer tøybleier, engangsbleier, og plast bukser tilgjengelig for å behandle sengevæting med eldre barn og tenåringer er å gjøre et Google-søk. Følgende blogg "Tips om Managing Sengevæting" (www.tipsonmanagingbedwetting.blogspot.com) har artikler med mer informasjon om pin-on tøybleier, plast bukser og engangsbleier tilgjengelige for eldre barn og tenåringer som våt seng. For informasjon spesielt om plast bukser og pin-on bleier klikk på arkivet for april 2009.For informasjon om engangsbleier klikk på arkivet for oktober 2010.
 • Det er veldig viktig at en ungdom eller tenåring være ansvarlig for å sette på og endre bleier selv. En av grunnene til at mange eldre ungdommer kan være bekymret om iført bleier er deres frykt for at foreldrene skal bleie dem før du går til sengs og endre dem hvis de har en ulykke. Foreldrene bør understreke for dem at de ikke vil være involvert på noen måte med å sette sine bleier på. Den eneste scenario som dette ville være hensiktsmessig er hvis du har et barn med spesielle behov eller tenåring som har noen kognitive og / eller fysiske funksjonshemninger som kan hindre dem eller gjøre det vanskelig for dem å håndtere bleie pins eller kassetter. Jeg snakker om hvordan man skal håndtere dette scenariet nedenfor.
 • Som nevnt ovenfor, kan noen barn med spesielle behov eller tenåringer trenger å ha sine foreldre hjelpe dem med å feste sine bleier. I hvilken grad foreldrene må hjelpe til i dette området avhenger av alvorlighetsgraden av deres tilstand. Dersom barnet eller tenåringen har en mild funksjonshemming de kan være i stand til å håndtere de fleste av diapering på egenhånd. I en situasjon som dette foreldrene kan ta følgende skritt for å gjøre unggutten føler seg mindre flau om å involvere dem i deres sengetid rutine: først, kan foreldrene ha barnet eller tenåringen sette bleie på sengen, har han eller hun sitte i bleie, trekke dem har bleien opp mellom beina og rundt midjen sin, så barnet eller tenåringen kan kalle den overordnede i å feste båndene eller pinner. Den unge kan deretter sette plast bukser på seg selv hvis de bruker tøybleier. Ta disse trinnene kan gå en lang vei å gjøre unggutten føler bedre om seg selv og situasjonen.
 • Dersom foreldrene velger å bruke pin-on tøybleier dekket med plast bukser for deres ungdom som tisser i sengen de kan være lurt å vurdere å få eldre søsken i bedwetter å hjelpe til med hvitvasking sine bleier og plast bukser. Google artikkel Involver eldre søsken med hvitvasking en sengevæting søsken bleier og plast bukser snakker om dette i større detalj. Dette er hovedsakelig egnet for en ungdom-en sengevæting tenåring som må bære plast bukser og tøybleier kan føle seg flau om en eldre søsken å være involvert i dette, på den annen side kan det ikke være et problem. Dette avhenger av faktorer som for eksempel forholdet til sengevæting tenåringer har med hans eller hennes eldre søsken. Mange tenåringer er ansvarlig for å ta vare på sitt eget vaskeri, og hvis dette er tilfelle med sengevæting tenåring som bærer bleier og plast bukser, kan de ta vare på disse elementene også. Hver situasjon er forskjellig og hvordan denne oppgaven gjøres er først og fremst opp til foreldrene.