Wkeno

Hvordan vite om barnet ditt teenage bruker marihuana

Ungdomstiden kan være en stressende tid, og mange tenåringer vil på et tidspunkt prøve å bruke marihuana (cannabis). Fordi marihuana bruk kan utsette deg og barnet ditt til problemer med loven, og marihuana misbruk kan føre til mer alvorlige livsstil problemer hos barnet ditt, er det viktig å oppdage marihuana tidlig og treffe nødvendige tiltak.

Trinn

Hvordan vite om barnet ditt teenage bruker marihuana. Se etter endringer i ditt barns mønstre av kommer og går.
Hvordan vite om barnet ditt teenage bruker marihuana. Se etter endringer i ditt barns mønstre av kommer og går.

Del én: fysisk bevis for marihuana

 1. 1
  Se etter endringer i ditt barns mønstre av kommer og går. Hvis de oppholder seg mye senere enn deg, for ingen legitim grunn, eller om de kommer sent hjem fra skolen eller forlate huset uten en forklaring, gjøre oppmerksom på dem.
  • Av seg selv, atferd som de er ikke uvanlig. Det kunne like gjerne være en ny kjæreste-men ta endret atferd i betraktning.
 2. 2
  Ta oppmerksom på uvanlige elementer. Spesialiserte enheter som rør, kverner, og rullepapir er sterke indikatorer på marihuana bruk, og handler om de sterkeste bevisene alle foreldre trenger. Når konfrontert, vil trolig unnskyldning være "Jeg var bare å holde det for en venn, slik at de ikke ville komme i trøbbel."
  • Vær oppmerksom på at barn kan og vil lett improvisere sine egne brukerutstyr fra aluminiumsfolie, tomme brusbokser, eller til og med epler. Hvis barnet gjemmer seg hjemmelagde bakevarer som kaker eller brownies, er det sannsynligvis ikke sukkerinnholdet de prøver å skjule.
 3. 3
  Spor barnets utgifter. Hvis barnet ditt er å be om penger uten å fortelle deg hvorfor, trenger slett ikke gi det til dem med mindre de gjør-spesielt hvis det er et gjentatt forekomst. Må ta til etterretning når de spør: Hvis det er rundt et familiemedlem fødselsdag-spesielt din egen-det kan være en helt uskyldig forespørsel.
  • Hvis de er over-tilbringe sin kvote på regelmessig basis, gjør det klart at du ønsker å vite hvorfor de ikke kan holde seg til et budsjett. De kan være å kjøpe potten, eller de kan bare ha et problem å håndtere penger. Krever dem til å holde en detaljert budsjett på alt de bruker for en måned eller to. Dette vil hjelpe deg å luke ut eventuelle problemer som kanskje må adresseres.
 4. 4
  Se etter forsvinner eller forlagt elementer. Noen tenåringer vil fjerne tut fra en kran for å bruke den som en pipe skjerm. Andre husholdningsartikler som kan brukes i forbindelse med marihuana er bomullspinner, rubbing alkohol, kniver, fyrstikker, og plastposer.
 5. 5
  Se etter bevis for at barnet prøver å skjule marihuana bruk.
  • En sammenrullet håndkle etter barnets soverom døren kunne brukes til å holde potten røyk (eller sigarettrøyk) fra drivende inn i de levende områder av hjemmet. Hvis du finner en, ta en sniff-uansett hva de er filtrering vil forlate en lukt.
  • En røykvarsler som er blitt dekket opp eller deaktivert kan bety at de prøver å holde sine røyking fra å sende ut et stort varsel. Det kan også bety at matlaging er alltid å sette av alarmen! Uansett, er det farlig å deaktivere en røykvarsler. Gjør det til vane å sjekke en gang i uken.
  • Sjekk for øyedråper. Med mindre de drar hyppige all-nighters med deres legitime kollokviegruppe, er det ingen virkelig god grunn for en tenåring å være sportslige øyedråper som tilbehør. Hvis du finner dem, konfiskere dem. Når de spør hvor de er, spør hvorfor barnet trenger dem.
  • Se etter finmalt marihuana "shake". Marijuana-brukere ofte slippe noen på overflater uten å merke. Det ligner tørket basilikum eller lignende krydder. Pot frø ligner store, grønnaktig korianderfrø
 6. 6
  Observere uvanlig lukt. Fersk marihuana avgir en lukt som ligner på stinkdyr, men mindre stikkende, med mindre den er oppbevart i en lufttett beholder. Marihuana røyk har en "urte" lukt som minner om friske tomater og brente teblader, og det henger i klær, hår og møbeltrekk.
  • Elementer som luftrensere og røkelse kan brukes til å maskere lukten. Hvis du finner disse tingene, fjerne dem. Ikke bare kan de maskere lukten av potten bruk, gjør sitt kunstige lukter ikke gjøre noe hjemme rettferdighet.

Del to: indikatorer på marihuana rus

 1. 1
  Se på ditt barns øyne. Du kan merke en rødlig kastet til det hvite i øynene. Dette er forårsaket av utvidelse av kapillærene i øyeeplet.
  • Øyedråper designet for å avlaste røde øyne kan brukes til å lage blodskutte øyne vises normalt.
  • Elevene kan bli utvidet (wide open), og øynene kan ikke spore et bevegelig objekt i kor. Øyedråper vil ikke hjelpe dette.
 2. 2
  Se etter fysiske tegn. Du kan legge merke til små skjelvinger i øyelokkene, hender, ben, eller magen.
  • Legg merke noen tendens til å bli trøtt i løpet av dagen eller tidlig kveld.
  • Også være klar over nedsatt koordinasjon og bremset reflekser.
  • Se etter en sølv-belegg på tungen.
 3. 3
  Bedømme deres mentale tilstand. De kan virke tregere enn vanlig i å forstå ting, eller kan være humørsyk, utstillingsområde paranoia eller angst psykose.
 4. 4
  Observere barnets matvaner. Marihuana bruk øker appetitten, og barnet vil spise mer enn en typisk tenåring, særlig snack mat og søtet drikke.
  • Se etter forsvinner "munchies" og tom emballasje i søpla, eller hvis barnet ditt er å lage ulike matvarer som sandwicher med uvanlige ingredienser.

Del tre: atferdsendringer hos barnet ditt

 1. 1
  Ta hensyn til barnets relasjoner til deg. Pot endrer hvordan folk samhandler, inkludert mental skarphet, løsrivelse, paranoia, eller tendensen til å fnise ukontrollert på ting som bare ikke morsomt. Det er også vanskelig for folk som er høy til å forholde seg til folk som ikke er det.
 2. 2
  Se på din ungdoms sosiale sirkel. Hvis deres gamle venner har plutselig sluttet å besøke, eller en nyere, mer frittliggende gruppe venner nå kommer rundt, kan de være folk som ikke har det beste for barnet ditt i tankene.
  • Insister på å møte noen barnet bringer til huset, og ta et par minutter å bli kjent med dem. Hvis du ikke liker det du ser, gjør det klart til ungen din at deres nye venn ikke er velkommen i ditt hjem.
 3. 3
  Undersøke endringer i ditt barns interesser. Har barnet ditt plutselig tatt opp nye hobbyer eller forlatt gamle? Dette kan være så uskyldig som vokser ut av en barndom fascinasjon med Hot Wheels, og oppdage at det å spille gitar er en fin måte å møte jenter-eller det kan være at det er en flott måte å få høy gratis. Nøkkelen er å vite, så spør hvorfor de er i endring.
 4. 4
  Vis ditt barns Internett-bruk historie. Nettsteder som erowid.org inneholder informasjon relatert til marihuana bruk. Mens det er vanlig for en tenåring å besøke slike områder gjennom vanlig nysgjerrighet, overdreven besøk av disse områdene, særlig over lange tider, tyder på mer enn bestått interesse.

Del fire: å skaffe positiv bevis

 1. 1
  Bruk en dopingtest. Tetrahydrocannabinol oppløses i fett, så marihuana er synlig i narkotika tester så lenge som en måned etter at barnet slutter å bruke det. Hvis du er villig til å bruke ca 75€ du kan bekrefte en positiv test resultat ved å sende en prøve til et laboratorium for gasskromatografi og masse spektroskopi, som regel ut muligheten for falske positiver.
  • Hvis du ikke ønsker å fremme drama, ta en bit av håret-så nær roten som mulig, og sende den til laboratoriet.
 2. 2
  Konfrontere barnet om marihuana bruk. Mange marihuana-bruker tenåringer vil prøve å avlede deg fra problemet eller synes ubehagelig å opprettholde en diskusjon. Prøv å ikke dømme for strengt: marihuana bruk er veldig vanlig blant tenåringer og selv voksne.
  • Forklarer de fysiske, følelsesmessige og juridiske risikoer kan ikke stoppe dem fra å bli høy, men ikke forklare dem forlater ungen clueless.
  • Når du er clued i narkotikabruken, holde oversikt over alle de ovennevnte.

Tips

 • Marihuana er lettest å oppdage når det begynner. Hvis barnet ditt har vært røyke for en stund, kan atferd karakteristisk for beruselse vises normalt, og barnet vil bli flinkere til å skjule hans / hennes marihuana bruk.
 • Husk at alle tenåringer er forskjellige, og årsakene bak sin marihuana bruk er ofte ufarlig. Snakk med tenåringen din om hvorfor, og gjøre ditt beste for å ikke være kryss, men forståelse. Ta opp problemer på en positiv måte vil alltid være mer effektiv, og mye mer behagelig for både deg og dem.

Advarsler

 • Bruker altfor påtrengende av en metode for å samle bevis, for eksempel søk barnerommet, er sannsynlig å fremmedgjøre barnet ditt, som hindrer dine forsøk på å gripe inn.
 • Mange av disse forandringene kan være et resultat av relativt ufarlig aktivitet. Vær sikker på at du utelukke andre årsaker, for eksempel spise trøstemat å takle depresjon eller blodskutte øyne mot overdreven bruk av skjerm. Anklage en ikke-bruker barn for å røyke marihuana er sannsynlig å fremmedgjøre ham eller henne en stund.
 • Hvis du finner ut barnet ditt bruker marihuana, prøve å finne ut hvorfor og løse underliggende problemer. Bare overvåking for og straffe marihuana bruk vil være så ineffektiv for deg som det er for regjeringen.
 • Du kan ikke lovlig be om eller samtykke til et søk på ditt barns eiendom av rettshåndhevelse. Og i alle fall få lov involvert er usannsynlig å være nyttig i arbeidet med barnets marihuana bruk.
 • Saumfarer barnet for tett kan være ulovlig hvis barnet er minst atten år gammel eller hvis du er en annen myndighet som en leir rådgiveren.