Wkeno

Hvordan vrikke en liten tå separat fra resten av tærne

Spioneringen av mange som «den hellige gral av muskel kontroll", har dette trikset bare blitt mastret av noen.

Trinn

Hvordan vrikke en liten tå separat fra resten av tærne. Sett deg ned, ta av deg sokker og sko og komme inn i en komfortabel stilling.
Hvordan vrikke en liten tå separat fra resten av tærne. Sett deg ned, ta av deg sokker og sko og komme inn i en komfortabel stilling.
 1. 1
  Sett deg ned, ta av deg sokker og sko og komme inn i en komfortabel stilling.
 2. 2
  Grip stortåen og de ​​tre små tær med hånden. Se opp for anstrenge torso muskler for mye. Noen ganger holder foten med den andre hånden er mer komfortabel enn den parallelle hold.
 3. 3
  Vrikke alle tærne sammen, mens du holder stortåen og de ​​tre små tær fortsatt med hånden. Føler du motstand? Denne motstanden er hva du ønsker å bli kvitt.
 4. 4
  Sakte minske amplituden av den vrir bevegelse. Du kan gjøre dette med øynene lukket for å unngå å bli distrahert av visuell tilbakemelding (som kan vise seg bedra).
 5. 5
  Over span av et par uker bør du være i stand til å gjøre det uten å holde de andre tærne, betegner fullstendig herredømme over den lille-tå-wiggling trekk.
 6. 6
  Husk at selv om det kan være frustrerende, er repetisjon nøkkelen. Det krever engasjement og hengivenhet å få kontroll over disse musklene, men når du gjør det er like enkelt som du vrir på stortåen.

Tips

 • Noen mennesker er naturlig bedre med venstre eller høyre liten tå. Eksperimenter! Hvis du er en av de få menneskene som har lik evne i både tær, vurder selv velsignet!
 • Noen av våre muskler er så svake at de ikke vil svare på normale innsats, de bare beveger seg når du virkelig tvinge den og ofte andre muskler er engasjert. Din lille tå er en fin metafor / eksempel for andre svake muskler på kroppen din. Folk flest kan ikke skille den lille tå fra de fire andre fordi musklene som styrer bevegelsen er svak i sammenligning, du ender opp med å flytte alt bare for å flytte den du ønsker. Så, er en måte å få kontroll over bevegelsen av denne tå for å gjøre en liten innsats for å flytte den lille tå uten å bekymre deg om den beveger seg eller ikke - slik at hvis din lille tå var sterk nok, ville det gå. Poenget med dette er å bli klar over hvordan det føles å bøye bare de bestemte muskler. Ved å være klar over at muskelen vil det bygge nevroner i hjernen din for muskler og bevegelse du ønsker, påskynde ting opp litt. Hvis du prøver å gjøre dette hver dag, kanskje flere ganger om dagen, vil muskelen til slutt få sterk nok til at du vil se ørsmå bevegelser. Etter en stund vil du være i full kontroll. Jeg liker denne metoden fordi det praktiserer mindfulness, og du vil bli trening selv ikke å engasjere musklene i de andre fire tær - og dermed drepe to fugler med en stein!