Wkeno

Hvordan å miste vekt med stoffskiftesykdommer

Å miste vekt kan være en vanskelig oppgave i en vanlig situasjon, men hvis du har en skjoldbrusk tilstand, er din innsats gjort mye vanskeligere. Med stoffskiftesykdommer, bremser stoffskiftet ned, og dette fører til redusert energinivå. Begge disse forholdene jobbe mot eventuelle forsøk på å gå ned i vekt. Av denne grunn, må du gjennomføre noen nødvendige skritt når du planlegger å gå ned i vekt med Thyroid Disease.

Trinn

Hvordan å miste vekt med stoffskiftesykdommer. Møt med legen din slik at du både kan bestemme hvilke metoder du bør implementere i din forsøke å gå ned i vekt trygt med lav skjoldbruskkjertelen.
Hvordan å miste vekt med stoffskiftesykdommer. Møt med legen din slik at du både kan bestemme hvilke metoder du bør implementere i din forsøke å gå ned i vekt trygt med lav skjoldbruskkjertelen.
 1. 1
  Møt med legen din slik at du både kan bestemme hvilke metoder du bør implementere i din forsøke å gå ned i vekt trygt med lav skjoldbruskkjertelen. Du vil finne at de forslag som tilbys vil være lik vanlige tilnærminger til å miste vekt, men med en skjoldbrusk tilstand må du sparke den opp et hakk. Du vil finne at du må trene hardere, se matinntaket mer, og i utgangspunktet være mer bevisst på hva og hvordan du gjør positive fremskritt på å miste vekt.
 2. 2
  Diskuter begynner en daglig øvelse diett som får kroppen din fungerer og musklene styrkes. For å være effektive med en lav skjoldbrusk tilstand du er nødt til å innlemme en ganske lang og anstrengende trening. En god treningsøkt vil bygge stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt. Du kan også gjøre treningen gøy ved å ta opp Tai Chi, Kung Fu eller kickboksing. Å gjøre øvelsen mer om å lære noe nytt og mindre om å miste vekt vil være mer motiverende.
 3. 3
  Drikk mye vann hvis du jobber med å miste vekt med skjoldbrusk sykdom. Drikkevann er viktig for alles trivsel, men som med trening, trenger en person med stoffskiftesykdommer å gå utover det som regnes som normen. For eksempel, hvor vanlige dietter anbefaler å drikke åtte glass vann om dagen, hvis du har skjoldbrusk bekymringer, må du kanskje legge til et ekstra glass for hvert pund (0,45 kg) du ønsker å gå ned.
 4. 4
  Ha en kopp grønn te, og du vil føle deg mer energi og motivert til å trene. Med en lav skjoldbruskkjertelen vil du føle deg svak og for sliten til å trene, men det er svært viktig å aktivisere deg selv hvis du ønsker å gå ned i vekt.
 5. 5
  Legg den anbefalte mengden fiber i kostholdet ditt når du har en hypothyroid tilstand. Matvarer som inneholder fiber inkluderer frukt, grønnsaker, nøtter og helkorn.
 6. 6
  Sats på medisiner som kan hjelpe deg i din plan for å miste vekt. Du bør sjekke med legen din om naturlige kosttilskudd som bidrar til å forbedre en skjoldbrusk problemet, slik som blæretang (tare) og jod.

Tips

 • Med en skjoldbrusk tilstand, må du tvinge deg selv til å gå ned i vekt. Og ikke la denne situasjonen få deg ned. Du har muligheten til å kontrollere vekten din, selv om det føles som om du ikke gjør det. Du trenger bare å avfinne seg med tilstanden og gjøre håndtere det en livsstil.
 • Et sunt kosthold og jevn mosjon plan er avgjørende for å gå ned i vekt med denne tilstanden.