Wkeno

Hvordan å være en selvstendig kvinne

En uavhengig kvinne vet hva hun føler, sier hva hun egentlig mener, og lever tro mot sine egne verdier. Hun eier sin egen makt og ser ut for seg selv. Hun er uavhengig på alle nivåer - hun kan gjøre sine egne penger, følger sin egen vei, og være sin egen beste venn.

Trinn

Hvordan å være en selvstendig kvinne. Få en hånd på den praktiske ting-som opererer i den virkelige verden betyr å være i stand til å gjøre en rekke ting på egen hånd, fra innlevering skatter til å investere for å finne en god eiendom forhandler.
Hvordan å være en selvstendig kvinne. Få en hånd på den praktiske ting-som opererer i den virkelige verden betyr å være i stand til å gjøre en rekke ting på egen hånd, fra innlevering skatter til å investere for å finne en god eiendom forhandler.
 1. 1
  Få en hånd på den praktiske ting-som opererer i den virkelige verden betyr å være i stand til å gjøre en rekke ting på egen hånd, fra innlevering skatter til å investere for å finne en god eiendom forhandler. Å kunne håndtere slike ting vil hjelpe deg å bli mer selvstendig effektivt og gi deg den tilliten at du kan gjøre ting skje for deg selv. Hvis du ikke vet hvordan du gjør noe, gjør det til en prioritet å finne ut hvordan. Mange kvinner ikke investere fordi i de fleste tilfeller, har vi ikke sett våre mødre gjør det. Forstå at du trenger å bevisst lære ting som ikke kommer naturlig. Få bøker, ring banken din, spør noen - ta en liten aksjon i dag.
 2. 2
  Få ærlig i forhold-som kvinner, vi verdsetter våre relasjoner til et punkt der vi går langs en ​​ganske lang avstand bare for å komme sammen. Vi er ikke villige til å oppgi vår sannhet hvis det forstyrrer noen andre. Vi later til å være det vi ikke er slik at vi vil bli likt av våre venner. Alt dette tar så mye av energien vår og utarmer hvem vi er ved kjernen. Hva er poenget med et forhold eller et vennskap der du ikke kan være hvem du er, hvor du føler deg ukomfortabel å si hva du egentlig mener? Å få virkelig ærlig, kan det hende du må endre fra ikke konfrontere ting å se virkeligheten i ansiktet. Begynne å si hva du synes. Begynn å si hva du trenger. Dine relasjoner skal støtte deg, ikke tappe deg.
 3. 3
  Sette grenser på jobb-som kvinner, har vi en tendens til å blande følelser med arbeid. Som et resultat, kan vi ende opp med å ta på seg mer enn hva som er rettferdig, kan folk i et omfang som skader oss og encroaches på vår tid, og til slutt ikke får ganske betalt for det arbeidet vi gjør. Lag en liste over de måtene som du gir vår makt bort. Er du ikke be om mer penger selv om du vet at du blir betalt mindre enn markedsprisen? Er du gjør andre folks arbeid og får ikke æren for det? Er du naiv om en situasjon? Er du redd for at det kanskje ikke noe bedre der ute for deg? Når du vet hva som holder deg tilbake, arbeide for å overvinne den. Hvis du trenger å skifte jobb for å få betalt en rettferdig måte, gjøre det. Gjør som en prioritet. Hvis du innser at du ikke får kreditt som er med rette din, finne ut måter å få det. Snakke opp når arbeidet er din. Gjør oppgaver som gir deg mer synlig. Gjøre det som trengs fordi situasjonen ikke vil endre seg før du gjør.
 4. 4
  Arbeidet med å finne et sunt forhold. Hva hindrer deg fra å finne et godt forhold? Er det at du føler at du ikke er god nok, slik at du alltid velge å være sammen med menn som forsterker denne troen? Eller du ikke gi folk en sjanse, og er fast i dine ideer om hva slags person du vil være fornøyd med. Få ærlig med deg selv om hvorfor du ikke har den slags forhold du virkelig ønsker. Vi alle vet, i hvert fall på noen nivå, hva det virkelige problemet er. Noen ganger kan det virke som mye arbeid å fikse det problemet. For eksempel: Hvordan endrer du en dyp tro på at du er egentlig ikke så elskelig, trenger du egentlig ikke fortjener det beste? Du vil sannsynligvis trenger å jobbe med dette på mange ulike nivåer - du kan velge å få behandling, gjøre ting som øker din selvtillit, gjør mye av selvransakelse gjennom journalføring. Alt dette krever arbeid og energi og engasjement. Men med mindre du gjør dette, vil du ikke få i orden med deg selv. Og du vil egentlig ikke ha en selv å dele med noen andre.

Tips

 • Utvid din sosiale sirkel - forskjellige mennesker vil appellere til ulike deler av deg.
 • Gjøre nye ting - lære en sport, ta opp matlaging.
 • Be om hjelp når du trenger det - fra en venn, familiemedlem, eller en terapeut.
 • Utdanne deg selv på penger - Gå til seminarer, kjøpe bøker som "Rich Dad, Poor Dad".
 • Lær å forhandle. Les "Kvinner spør ikke."