Wkeno

Hvordan du får en pistol lisens i massachusetts

Hvis du er bosatt i Massachusetts, er du pålagt av staten å ha en pistol lisens for å eie eller drive et skytevåpen. Selv om type våpen lisens du har kan variere avhengig av om du ønsker å holde et skytevåpen hjemme eller bære våpen med deg, programmet er fremgangsmåten den samme. Før du kan få en pistol lisens, må du ta et skytevåpen sikkerhetskurs godkjent av staten Massachusetts. Du må da fylle ut "Skytevåpen Identification (FID) kort eller bevilling til å drive Firearms (LTC) Application" og slå den inn i en politiavdeling i ditt lokale område.

Trinn

Hvordan du får en pistol lisens i massachusetts. Meld deg på og delta på et skytevåpen sikkerhetskurs.
Hvordan du får en pistol lisens i massachusetts. Meld deg på og delta på et skytevåpen sikkerhetskurs.
 1. 1
  Meld deg på og delta på et skytevåpen sikkerhetskurs. Hensikten for å ta kurset er å bli utdannet på Massachusetts skytevåpen lover, i tillegg til å lære hvordan du trygt håndtere et skytevåpen.
  • Besøk Massachusetts regjeringen nettsted er gitt i den Kilder i denne artikkelen, klikk på linken på toppen for "Skytevåpen Registrering og lover."
  • Etter siden lastes, klikk på "Godkjente Basic Skytevåpen Sikkerhetskurs" for å få tilgang til en komplett liste over kurs som er godkjent av staten Massachusetts.
  • Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du ringe Massachusetts Executive Office of Public Safety and Security på 617-727-7775 å snakke med en person om hvordan du melder deg på en av de godkjente kurs.
  • Når du har fullført skytevåpen sikkerhetskurs, vil du motta et skytevåpen sikkerhetssertifikat, som du vil trenge på det tidspunktet du søke om Massachusetts pistol lisens.
 2. 2
  Skaff pistol lisensiering søknaden. Du kan skrive ut en kopi av søknaden fra Internett eller kontakte Massachusetts Executive Office of Public Safety and Security.
  • Besøk Massachusetts myndighetenes nettside som slutter på "PDF", som er gitt til deg i Kilder i denne artikkelen. Denne nettsiden vil tillate deg å få tilgang til og skrive ut pistolen lisensiering søknaden.
  • Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du ringe Massachusetts Executive Office of Public Safety and Security på 617-727-7775 for å finne nærmeste lokale politiet for å få søknaden.
 3. 3
  Fullfør pistol lisensiering søknaden.
  • Viser at du er en ny søker ved å plassere en hake ved siden av "ny søker" på toppen av skjemaet.
  • Angi hva slags pistol lisens du søker på. For eksempel, hvis du bare ønsker å kjøpe et skytevåpen, plassere en hake ved siden av "skytevåpen legitimasjon," i stedet for å velge et alternativ for å bære skytevåpen.
  • Gi din personlige informasjon i de aktuelle feltene. Du vil bli bedt om å oppgi navn, adresse, dato og sted for fødselen din, navnene på foreldrene dine, dine fysiske egenskaper, yrke og arbeidsgiver informasjon, og enten Social Security Number eller førerkort nummer.
  • Fylle ut spørreskjemaet angående rettslige status. Du vil bli bedt om informasjon om din statsborgerskap, tidligere domfellelser eller forbrytelse, enten du noen gang har lidd av psykiske lidelser, narkotika eller alkohol avhengighet, hvis du noen gang har vært involvert i vold, og hvis det er noen utestående warrants til pågripelsen din.
  • Hvis du svarte "ja" på noen av henvendelsene på spørreskjemaet, vil du bli pålagt å gi opplysninger om omstendighetene rundt hver henvendelse.
  • Oppgi navn og kontaktinformasjon for to personlige referanser, deretter gi en forklaring på årsaken til at du søker på en pistol lisens.
  • Signere og datere de aktuelle feltene nederst på pistolen lisensiering søknaden.
 4. 4
  Samle ekstra materialer som trengs for å få en pistol lisens.
  • Lag en kopi av skytevåpen sikkerhetssertifikat og få 100 dollar (€ 72) for påmeldingsavgiften.
 5. 5
  Ta søknaden og nødvendige materialer til det lokale politiet.
  • Hvis du trenger hjelp til å finne nærmeste politidistrikt, ring Massachusetts State Police på 508-820-2300 for å finne et kontor som behandler søknaden.
  • Når du slår på søknaden din med en kopi av din Skytevåpen sikkerhetssertifikat og 100 dollar (€ 72) påmeldingsavgiften, vil politiet ta fingeravtrykk og kjøre en bakgrunnssjekk ved hjelp av informasjonen på pistolen lisensiering søknaden. Politiet vil da informere deg om metode og tidsramme som du vil motta din pistol lisens.