Wkeno

Hvordan du slår en cap pistol inn i en BB pistol

Dette vil fortelle deg hvordan du slår en revolver cap pistol inn i en bb pistol. Forskjellen i denne og en ekte bb pistol er at dette har et høyt smell å gå sammen med prosjektilet.

Trinn

Hvordan du slår en cap pistol inn i en BB pistol. Kjøp noen 6mm plast air soft BBS.
Hvordan du slår en cap pistol inn i en BB pistol. Kjøp noen 6mm plast air soft BBS.
 1. 1
  Kjøp noen 6mm plast air soft BBS. Dette blir din ammunisjon hvis du ikke allerede har funnet det ut.
 2. 2
  Ta lokken pistol og, ved hjelp av enten en, ta en kniv eller saks, og sette det punkt av den inn i fronten av den oransje hetten og vri den inntil det er et hull av størrelsen av resten av sylinderen.
 3. 3
  Bor det med en elektrisk drill.
 4. 4
  Ta den oransje tuppen av helt.
 5. 5
  Forsøker å sette BB langs løpet, hvor sylinderen er forbundet med sylinderen (roterende del). Hvis det ikke går, eller det er en annen hindring i tønne bruke kniv for å få hindringen ut eller gjøre oppføringen større for å gjøre bb gå gjennom.
 6. 6
  Ta hetten av med tang. Men hvis det ikke er en multi-farget pistol ville jeg ikke råde det fordi det er hvordan politiet identifisere det som et leketøy.
 7. 7
  Ta sylinderen ut og sette en BB i hver lille hullet i motsatt side du sette caps på. Deretter presse den ned med en blyant eller noe. Bare skyve det ned en halv way.If du skyver den helt ned da det ikke vil være i stand til å komme ut.
 8. 8
  Sette en ny last med caps på og deretter sette sylinderen tilbake i pistolen. Kontroller at BB er vendt mot fat!
 9. 9
  Pek på målet og fyr løs!

Tips

 • Hvis din planlegging på å kjøpe en billig 11 dollar airsoft pistol ikke. disse våpnene er billigere mer holdbar (hvis du kjøper et metall en), og like kraftig om ikke litt mer eller mindre powerful.the bare dårlige delen er at det krever litt arbeid og reload tid er slow.but Jeg tror det en bedre vei å gå.
 • Hvis sylinderen ikke har individuelle hull for BBS, og de er alle koblet så det ikke vil fungere. Fordi den ekspanderende av luften er det som tvinger BB ut. Hvis de er alle koblet så det slipper luft inn og sitt til sides for en plass for luften å utvide nok til å gjøre noe.
 • For ammunisjon kan du også bruke ballen på dressing pins. Å få dem av ta til tang og ta tak i nålen med ett og ballen med den andre, og gi et kraftig rykk.

Advarsler

 • Bruk samme forsiktighet som du ville gjort med hvilken som helst BB pistol.
 • Det er mot loven å ta den oransje hetten av en lekepistol.
 • Akkurat som alle andre pistol skader kan og kan skje.
 • ALDRI skyte på øyne eller ansikt. Dette er mye kraftigere enn en vanlig airsoft pistol.