Wkeno

Hvordan fange bass

Striper fiske har blitt svært populær, veldig raskt. Hvis du ønsker å fange en striper, da har du kommet til rett sted!

Nedenfor er noen av de mest populære og produktive teknikker for å fange stripete bass.

Trinn

Hvordan fange bass. Å ha en båt utstyrt med en pålitelig fisk Finneren vil sikkert hjelpe i jakten på store stripete bass.
Hvordan fange bass. Å ha en båt utstyrt med en pålitelig fisk Finneren vil sikkert hjelpe i jakten på store stripete bass.
 1. 1
  Å ha en båt utstyrt med en pålitelig fisk Finneren vil sikkert hjelpe i jakten på store stripete bass. Riktig utstyr og fiskestenger gjør ikke vondt heller.
 2. 2
  Sild (samt andre agn som menhaden, makrell, ål og blekksprut) gjør stor agn. Du finner disse baits på omtrent alle lokale fiske agn og takle butikk.
 3. 3
  Å ha en god forståelse av hvordan du bruker fisk-Finneren vil hjelpe deg med å finne et produktivt område der stripete bass har samlet.
 4. 4
 5. 5
  Bruke fisk-finder, bestemme dybde hvor bassen holder, og gjør ditt beste for å presentere agnet på det eksakte dybde.
 6. 6
  Vær klar til å fange mye fisk, og har det gøy opprulling dem i!

Tube og ormen trolling etter stor stripete bass

 1. 1
  En av de enkleste og mest effektive måtene for nye Striper fiskere (og fisher-kvinner!) Å fange keeper størrelse stripete bass er å lære hvordan å troll røret og mark. Denne teknikken fungerer spesielt godt av New England, men fordi røret imiterer en stor Sand ormen, rør og ormen vil fange bass langs hele striper kysten.
 2. 2
  Mange sportsfiskere foretrekker å bruke vektløs rør fisket via bly kjerne linje. Mengden av farger av blykjerne lert bak båten bestemmer den dybde hvor røret og spiralens lert. Hvis bass holder på 15 meter, kan tre farger (5 fot / farge) og brukes for å nå bassen.
 3. 3
  En trolling hastighet på 2-2 0,5 mph synes å være mest effektive for trolling røret.
 4. 4
  Tips rørets krok med en live sand ormen. Dette er svært viktig, ettersom rør fisket uten Sand orm sjelden fange bass. Dette bidrar til å gi røret duft.
 5. 5
  Sett drag på 9-10 pounds for streiken. Holde båten fremover i de første øyeblikkene etter en streik for å oppnå en god krok sett.
 6. 6
  Vurdere å legge en stinger krok til røret for å hindre korte streiker og mistet bass.
 7. 7
  Lykke til rør og ormen trolling!

Levende ål fiske etter stripete bass

 1. 1
  Fiske levende ål er et spennende og effektivt middel til landing store stripete bass opp til og over £ 40 mark. På Cape Cod Bay i særdeleshet, levende ål står for mange store stripete bass hver vår, sommer og høst.
 2. 2
  Levende ål kan fiskes mange forskjellige måter. En av de mest populære og enkleste metodene er å fiske levende ål på lys spinnende oppsett.
 3. 3
  Ved fiske fra båt, bruke sonar for å først finne et område hvor stripete bass har samlet seg.
 4. 4
  Avhengig av vind og tidevann, sette opp en drift som får båten gjennom området der stripete bass har samlet.
 5. 5
  Pitch ålene bak båten. Gi ålene med nok linje til å nå bunnen. Legg opp til 1/2 gram av vekt i form av en gummi-kjerne søkke hvis strømmen og vinden er meget sterk.
 6. 6
  Hold kausjon åpen, og la bassen til å kjøre med ål i opptil 5 sekunder.
 7. 7
  Jeg foretrekker å bruke sirkel kroker for å unngå gut hooking bass. Etter 5 sekunder, snu kausjon over og begynne vakler. Ikke behov for en stor krok sett.

Tips

 • Kjøring ved høy hastighet, vil stripete bass vises som små oransje flekker på de fleste ekkoloddskjermbildene. Det er lett å gå glipp av disse merkene så sørg for å holde et skarpt øye med sonar.
 • * Hvis du kunne bruke stangholdere på båten som ville være en stor hjelp i å fange striper.
 • Hvis du heller ikke fiske fra båt, så kan du alltids forfølge stripete bass fra land. Plugger, sluk, jigger, levende agn og blings agn alt arbeidet godt fra land. Se etter steinete utspring eller creek munner med mye strøm. Avgi din del, agn, sluk eller pilk oppstrøms og la det drive ned over området du tror det skal være bass. Det er mange flotte steder langs striper kysten å fiske fra land som Cape Cod, Montauk, og den ytre banker for å nevne noen få.
 • Bass er trukket til områder med strøm og strøm, og vil ofte holder i et bestemt område for en bølge eller to. I områder blottet for struktur, for eksempel en flat gjørmete bay eller lang sandstrand barriere stranden, kan finne bass vise seg mer utfordrende. I situasjoner som dette, som dekker miles vann er ofte den eneste løsningen. Det er ikke uvanlig å cruise i en time eller mer uten merking ett bass eller skole av agn til du endelig snuble over et område fylt med liv.
 • Bass vil ofte presse agn til overflaten. I disse tilfellene mange marine fugler som terner og måker vil strømme til området i håp om å hakke opp et lett måltid. Hold øynene skrelles for fugler som arbeider overflaten mens du er på vannet. Det er også mulig å bruke radar for å finne fugler og senere på bass fôring under dem.
 • Hvis du finner et område som holder bass, men kan ikke lokke fram en streik, så prøv det samme området når solen går ned. Bass ofte mate mer aggressivt om natten. Dette ringer spesielt sant i løpet av midten av en varm sommer.