Wkeno

Hvordan lage knusk for en brann

Finne gode knusk er en av de viktigste trinnene i å bygge en brann fordi disse små biter av plante eller mineral materiale som brukes til å først starte en brann.

Trinn

Hvordan lage knusk for en brann. Identifisere og samle materialer.
Hvordan lage knusk for en brann. Identifisere og samle materialer.
 1. 1
  Identifisere og samle materialer. Knusk må være tørt, brannfarlig, og trygt å antennes.
 2. 2
  Cattails / bullrushes. Som cattails er vanlig i hele Europa og Europa, er dette en utbredt kilde. Disse er funnet i nærheten sumper, dammer og andre områder med fortsatt saktegående vann. Å pakke den, gå i høst til et område hvor cattails vokse og finne en brun pølse formet element på cattail. Ta denne av og bryte den opp, og ting inni er stor knusk.
 3. 3
  Tre bark. Er rikelig i skogen, og har en tendens til å holde seg relativt tørr selv i våt eller snøvær. Pass på å bryte bark inn så mange lange, tynne biter som mulig for å øke arealet som kan bli antent. Pass på at det er tørt og ikke "Punky" eller råtten.
 4. 4
  Paper. En sammenrullet avis, forsiden av en paperback roman, eller hva som er tilgjengelig i ditt utstyr vil bidra knusk en brann. Ikke bruk kartet.
 5. 5
  Stålull. Den stålull du bruker til å skure potter kan være utmerket knusk. Ja, det er brannfarlig!
 6. 6
  Andre plantematerialer. I en klemme, kan nesten alle tørre plantemateriale brukes som knusk. Dette inkluderer tørt gress, tørre barnåler, bomull eller naturlig hyssing eller tau. Disse er kanskje ikke den mest attraktive, men verdt et forsøk i en nødsituasjon.
 7. 7
  Lo eller fnugg materialer. Dette vil gjøre det lettere for flammen for å få tilgang til det største området av brennbart materiale.

Tips

 • Velg fryser grade ziplock poser - de er tykkere enn sandwich-ziplock poser. Det er virkelig verdt det å holde knusk tørr.
 • Stålull bare kan antennes med bruk av et batteri - men bare bruke denne fremgangsmåte i en nødssituasjon, og med en forståelse av elektronikk.
 • Magnesium er antennelig, og i noen utendørs forsyne butikkene tilbyr blokker som kan brukes til dette formålet.
 • Andre enkle å finne knusk lagercontainere: gamle hoste-slipp bokser, små snack-sized mat lagring containere, reise tannbørste beholdere.
 • Hold knusk tørr. God knusk kan redde livet ditt i villmarken, spesielt i vått vær. Når du har en god tilførsel av knusk, fest den i en vanntett beholder, for eksempel en zip-top bag, eller en liten boks.

Advarsler

 • Når omgang med ild, sørg for å bruke forsiktighet for å hindre ulykker eller skader.
 • Alltid en tendens branner ansvarlig, og som foreskrevet av myndighetene, på alle offentlige landområder.