Wkeno

Hvordan å behandle tørre øyne

Vi vet alle at vår hele kroppen fungerer på energi, og denne energien sirkulerer i kroppen ved elektriske og magnetiske bølger. For våre sanseorganer til funksjon, er denne energien kontinuerlig brukt opp, mer så med øynene. Så snart vi våkner opp, bruker vi våre øyne før vi bruker andre sanseorganene. Selv under søvn våre øyne er kontinuerlig bevegelse, så mye slik at ved slutten av dagen hva vi får er trette øyne.

Fordi de bruker over 80% av vår totale energien ut sagt, og hvis det er noen mangel på dem den energien som brukes er mer ledende til å tretthet i øynene. Øynene får næring tårene, faktisk, er 70% av ernæring for øynene gjennom tårer. Derfor er det nødvendig for øynene å ha nok vann eller smøring for riktig ernæring, og dermed hindre tretthet i øynene, og hvis du lurer på hvordan dette er relatert til tørre øyne og hvordan kan vi kurere det denne artikkelen kan komme til nytte.

Trinn

Hvordan å behandle tørre øyne. Lær om årsakene til tørre øyne.
Hvordan å behandle tørre øyne. Lær om årsakene til tørre øyne.
 1. 1
  Lær om årsakene til tørre øyne.
  • Tårer danne på toppen av hornhinne og conjunctiva i øyet. Integriteten til tårefilmen er viktig, og blir opprettholdt på grunn av sammensetningen av den tårefilmen selv. I hovedsak består det av tre lag-lipid, rennende og slim lag. Den muskulære laget ligger tilstøtende til de mikrovilli av epitelcelle av hornhinnen. Ettersom denne celle er hydrofob og ikke kan absorbere vann i seg selv, mucus laget sveller med vann og overfører vannmolekylene gjennom cellemembranen av mikrovilli. Dermed mangel av tear film fører til de tørker av hornhinnen celler og øyne.
 2. 2
  Søke etter riktig behandling.
  • Effektiv behandling av tørre øyne krever en grundig undersøkelse for å avgjøre hvilken faktor som forårsaker symptomene. Hovedmålet med behandlingen er å holde øynene fuktige. Den første behandlingen er vanligvis bruk demulcent øyedråper nemlig kunstige tårer. Disse smøre øynene, og lindre symptomene.
  • Hydroksypropylmetylcellulose er den mest brukte medisiner etterfulgt av Karboksy Methycellulose. De med alvorlige tørre øyne krever mer aggressiv behandling med lachrymal punktlige okklusjon plugger.
  • Tørre øyne på grunn av sykdommer i meibomian kjertler og blepharitis generelt reagerer godt på behandling med et antibiotikum øyesalve som tetracyclin, ciprofloxacin, chloamphenicol.
  • Tørre øyne kan også være et resultat av betennelse i lachrymal glands.A ond sirkel følger i at øyet irritert av tørre øyne, kan over stimulere nervefibrene av lachrymal kjertler som fører videre lachrymal kjertel betennelse på grunn av sin over stimulering og dermed redusere tåre formasjon.
 3. 3
  Søke etter alternative behandlinger.
  • Tilsetning av tårer. Hyppig bruk av konserveringsmidler kunstige tårer proaktivt, før du starter en aktivitet som har en tendens til å forverre tørre øyne symptomer.
  • Bevaring av tårer. Dette kan gjøres ved enten delvis eller fullstendig blokkerer rive kanaler, som normalt drenerer tårer. Denne nedleggelsen ikke bare bevarer eller egne tårer, men også de kunstige tårer. En mer drastisk og permanent behandling behandling er etsing av lacrimal punctum.
  • Bruk av kunstig tåre dråper. Kunstige tåre dråper er tilgjengelig over disk, og det finnes et bredt utvalg av dem tilgjengelig.. Det kan være nødvendig at hver pasient prøve mange forskjellige formuleringer for å finne den som gir størst relief.A kombinasjon av kunstige tårer kan noen tid ave å være used.In tilfelle av kronisk tørre øyne, kunstige tårer må brukes selv om øynene er symptomfrie.
  • Kunstige tårer er bare kosttilskudd og ikke en erstatning for naturlig tårer. Øye salver gi trøst på grunn av deres smørende effekt, og er spesielt nyttig under lengre perioder når kunstige tårer ikke kan brukes.
 4. 4
  Prøv noen hjemme rettsmidler.
  • Tørre øyne kan ikke fullstendig herdet, men det er noen metoder som kan brukes for å behandle dem. Beslektet med væske, tårer også fordampe når de utsettes for luft. Det er noen enkle hjem rettsmidler som kan følges for å forsinke fordampning.
  1. Unngå å utsette øynene til luft direkte, for eksempel en bil varmeapparat, hår tørketromler, og klimaanlegg.
  2. Bruke briller mens du går ut i solen eller under ridning og vernebriller under svømming.
  3. Hold hjem omgivelser fuktig, mellom 30 og 50 prosent. Om vinteren en luftfukter kan anvendes for å tilsette fuktighet til tørr luft innendørs. Ekstra fuktighet kan skapes ved å bruke spesielle briller som danner en fuktighet kammer rundt øyet.
  4. Prøv å blunke ofte noe som vil bidra til å spre tårene oftere.
  5. Prøv å unngå å gni øynene.
  6. Profylaktisk bruk av øyedråper før heller enn etter, når du utfører aktiviteter som er visuelt krevende
  7. Bruk kunstige tårer som øyedråper eller salver. Skjønt salver varer lenger, kan de bli rotete på grunn av sin viskøse stoffer som fører til uklart syn.
  8. Unngå røyking.

  Ubekreftede rettsmidler

  1. 1
   Redusere salt i kosten. Tørre øyne kan komme fra for mye salt i kosten. Du kan teste dette for deg selv, spesielt når du får opp om natten for å bruke badet. Hvis øynene dine er nå tørr, drikke et par gram vann (liten kaffe størrelse) og se om øynene dine ikke får nesten umiddelbar lindring. Hvis de gjør det, så redusere salt i kosten din og holde deg hydrert.