Wkeno

Hvordan å miste vekt ved slanking

Her er noen tips som kan hjelpe deg i å nå dine vekttap mål. Husk å alltid besøke en helsearbeider til å bekrefte din diett plan før du starter på noen diett og alltid sørge for at du får tilstrekkelig ernæring mens slanking.

Trinn

Hvordan å miste vekt ved slanking. Finn matvarer som inneholder lite fett og kalorier, men høy på ernæring.
Hvordan å miste vekt ved slanking. Finn matvarer som inneholder lite fett og kalorier, men høy på ernæring.
 1. 1
  Drikk mye vann i løpet av dagen, med formål å drikke minst åtte kopper. Vann gir næring til huden, kroppen din og gir deg en følelse av å være full for en kort periode.
 2. 2
  Finn matvarer som inneholder lite fett og kalorier, men høy på ernæring. Grønnsaker, frukt, korn og magert kjøtt er alltid gode valg. Snakk med en ernæringsfysiolog, generell lege eller annet helsepersonell for ideer som passer deg best.
 3. 3
  Spise den maten du har valgt, og planlegge måltider fremover hvis mulig. Ikke hopp over måltider (se årsakene nedenfor). En plan gjør stikker til en diett mye enklere, spesielt hvis du har et travelt liv og har en tendens til å "spise på rømmen" og hente noe i hånden.
 4. 4
  Hold styr på alt du spiser i en food dagbok, inkludert kalorier for hvert element. Det er utrolig hvor fort kalorier legge opp, og spore dem er den eneste måten å være sikker på at du vet nøyaktig hvor mange du spiste. Du kan slå opp kalorier for ulike matvarer på nettsteder som Calorie Kongen.
 5. 5
  Bestem deg for hvilken metode for å spise passer dine behov best. Spise "normalt" med tre vanlig størrelse måltid deler hvis du liker konsistens og har evnen til å sette seg ned ved et bord tre ganger om dagen. Eller, kan du prøve å spise en full frokost, og deretter spise flere små snacks resten av dagen (kjent som "beite"). Spør en ernæringsfysiolog eller helsepersonell for å gi deg råd om hvilken metode som er best for dine behov.
 6. 6
  Puss tennene tidlig slik at du ikke vil bli så fristet til å spise noe annet på kvelden. Hvis du må bite, har små skiver av eple, gulrot pinner eller lignende før kroppen lærer å ikke begjærer mat senere på kvelden.
 7. 7
  Utøve. Alltid gjøre trening til en del av enhver diett. Trening er den delen som bedrifter og toner dere, det er også den delen som bidrar til å sikre at stoffskiftet kan takle endringer i kostholdet.
 8. 8
  Tenk livsstil spise. Dietter kommer til en slutt, som er en god ting fordi vi ikke skulle tilbringe ut livet følelse "fratatt". I stedet, når du har nådd målet ditt, fokus på gode matvaner og trening som en del av din livsstil. Livsstil spise handler om å favne en permanent endring i måten du spiser og det du spiser og holde dette opp. Utført på riktig måte, vil det vanligvis eliminere behovet for slanking igjen.
 9. 9
  Hvis du trenger litt ekstra motivasjon, bør du vurdere å bli en organisert diett program som Jenny Craig, eller vekt overvåkere. De har jobbet for mange mennesker, og støtte / råd de gir kan være svært nyttig, spesielt for nye slankere.

Tips

 • Hvis du begynner å kreve noe søtt og sukkerholdig, prøv tygge en tyggis. Sugar-free er best. Du kan også prøve å pusse tennene. Den minty smaken av tannkrem vil bidra til å dempe suget og bli kvitt det søt tann.
 • Hvis du føler deg får sulten før middag, prøve å drikke et glass vann eller grønn te. Dette bør fylle deg opp og avverge sultfølelse litt lenger.
 • Pass på at du angir et mål for deg selv. Hvis det er et stort mål, dele den opp i noen mindre oppnåelig mål. Når du når dem, belønne deg selv (med noe annet enn mat)!
 • For mange er det godt å spise en større frokost, en anstendig lunsj og en liten middag. Dette vil avhenge av dine behov livsstil, imidlertid. Sjekk med en helsearbeider for flere råd.
 • Det er generelt ikke tilrådelig å tape mer enn 2 pounds per uke. Eller 8 pounds per måned.
 • Du kan kontrollere de delene ved å måle dine måltider for dagen.
 • Prøv å spise mindre porsjoner hvis du går ut for å spise med venner eller familie.
 • Hvis du får munchies spise noen gulrot pinner eller peanøttsmør kjeks.
 • Hvis du er tørst, kan du prøve litt varmt vann med sitron eller kaldt vann med sitron helst varmt vann med sitron.

Advarsler

 • Ikke bli altfor besatt over dette. Folk vil begynne å bekymre deg og din helse.
 • Ikke hopp over måltider, vil du opprørt stoffskiftet og til slutt dette vil gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Også, oppfordrer hoppe over måltider kroppen din til å gå inn i "lagring modus" og du vil holde vekten på områder som magen.
 • Ikke unngå å spise helt. Hvis du gjør dette, vil du sulte kroppen av drivstoffet og forårsake skade på organer og kroppsfunksjoner.
 • Hvis du prøver å gå ned mer enn 20% av kroppsvekten, er det best å ta kontakt med lege eller spesialist om hvordan du gjør det på en sunn måte, og holde vekten av.
 • Mind hva du spiser: du ville ikke kjøre bilen på tom, så ikke vær redd for å spise. Og gjør det kvalitet drivstoff, ikke dårlig ting!
 • Hvis du er et barn, må du få en medisinsk vurdering før du prøver noe.
 • Aspartam er et vanlig søtningsmiddel i diett mat, det anbefales ikke å gi det til barn, som de langsiktige effektene er fortsatt uklart.