Wkeno

Hvordan å motivere deg selv til å trene

Du vet at du trenger å trene, men føler deg (eller dagen etter det... eller dagen etter det). Her er noen tips for å få deg til å trene nå.

Trinn

Hvordan å motivere deg selv til å trene. Gjør noe lite, akkurat nå.
Hvordan å motivere deg selv til å trene. Gjør noe lite, akkurat nå.
 1. 1
  Gjør noe lite, akkurat nå. Å gå hele veien til treningsstudioet, eller får pyntet i din jogging gear, eller gjøre hva det er du føler at du bør gjøre åpenbart virker som for mye arbeid. Så bare gjøre ti push-ups eller hopping knekt. Easy. Og som regel er det bare nok til å få pulsen går litt, og at du føler at litt mer trening ikke ville være så ille...
 2. 2
  Gjøre en full body workout på mindre enn fem minutter. Drepe "Jeg har ikke tid" unnskyldning ved å utvikle en rutine som engasjerer hver muskel i kroppen din i løpet av få minutter. Du har sannsynligvis ikke vil eller bygge muskler gjør dette.
 3. 3
  Innbytter stillesittende, uproduktive aktiviteter med sunn seg. For eksempel, gjør en innsats for å gå til gym hver gang du ville i stedet for å se på et TV-show du egentlig ikke liker etter en du liker. Du vil føle deg motivert til å trene hver gang den gamle, foreldet aktivitet kommer opp i tankene dine, og ikke kort på tid på grunn av den nye øvelsen vane.
 4. 4
  Overvinne procrastination bruker selv snakke. Du er sannsynligvis å fortelle deg selv noe sånt som "jeg burde trene akkurat nå. Hvis jeg ikke trene, jeg aldri kommer til å komme i form." Denne uttalelsen har mange skjulte hindringer. For én ting, bør følelsen som du gjør noe gjør det virke som arbeid, eller en forpliktelse. Det er ikke moro. Du er også å tenke på hva som vil skje hvis du ikke trener - med andre ord, du truer deg med straff (bildet av å være uegnet). Ubevisst, du flom ditt sinn med negativitet. I stedet, husk at trening er et valg, og det er om du vil, eller ikke! Og i stedet for å tenke på hvordan du vil se hvis du ikke trene, tenke på hvor stor du vil se hvis du gjorde!
 5. 5
  Få halvveis. Hvis du ønsker å gå på treningsstudio, men bare ikke har lyst til det, i hvert fall bare kjøre selv til gym, og fortell deg selv at hvis du fremdeles ikke føler for å trene, vil du gå hjem. Odds er, men når du er der, vil du ikke føler for å kjøre hjem. (Men hvis du gjør det, det er OK også. Men du vil sannsynligvis ikke.) Så fortell deg selv at du bare gå på tredemølle i 10 minutter, selv om ditt treningsprogram innebærer mye mer. Bare forteller deg å gjøre en ting, uten å måtte forplikte seg til noe annet, vil gjøre ting mye enklere. Og før lang, vil endorfiner ta over.
  • Hvis din form for trening innebærer å gå utenfor, er et godt første skritt for å få kledd og bare sitte ute. En god neste skritt er å gå. Du vil finne at når du er kledd for å gå og gå, gjør øvelsen ikke virke som en så stor strekning.
 6. 6
  Sett et mål for deg selv. Registrer deg for en veldedig spasertur eller kjøre som vil oppmuntre deg til å trene. Når du har en fast dato å jobbe mot, vil du ha et mål i tankene mens du trener. Følelsen av mestring når du er ferdig vil oppfordre deg til å melde seg for en annen eller å bare fortsette å være passe.
 7. 7
  Hypnotisere deg selv ved hjelp av den beste meg teknikken. Hypnose er en tilstand av intens konsentrasjon, når tankene er ekstremt mottakelig. "Best Me teknikk" er en form for hyperempiria, eller forslag forbedret opplevelse, som oppfordrer deg til å foreta oppleve resultatet av et mål. Se videoen nedenfor for mer innsikt i hvordan selvhypnose kan hjelpe deg å få motivert til å trene.
 8. 8
  Handel vekt for kontanter. En 2007 viste at jo mer du betaler folk til å gå ned i vekt, jo flere pounds de slippe over en tre måneders periode. Hvis det er noen som holder griner du å gå ned i vekt, be vedkommende om å betale deg for hver kilo du mister. Hvis din arbeidsgiver er selvassurandør, kan han eller hun vurdere å verve tjenestene til et selskap som utvikler belønning programmer for å oppmuntre ansatte til å gå ned i vekt.
 9. 9
  Komme tilbake på hesten. Har du ikke trent i en uke? En måned? Et år? Et tiår? Hvem bryr seg? Ikke straff deg selv. Ikke tenk på hvor vanskelig det er å komme i form.. Ønsker du å komme i form? Deretter jobbe ut. Til slutt, vil du få fart går, og du kan finjustere rutine. Men det vil komme naturlig, fra følelsen godt om deg selv og ønsker å ta bedre vare på deg selv. Inntil da, bare etablere i hjernen som arbeider seg ut er et valg, et morsomt valg.

Prøv sample trening spill

 1. 1
  Bruk TV for å hjelpe deg å regne ut. Velg din favoritt show, og lage en liste over ting som skjer minst en gang per episode. Sammenkoble hvert element på listen din med en øvelse. Som du ser, pause showet og gjør øvelsen hver gang noe på listen skjer. Sjekk ut noen eksempler på spill under.Tips

 • Lag en spilleliste med fengende sanger som gjør at du ønsker å flytte! Det er vanskelig å sitte stille når du lytter til en fartsfylt låt. De beste hjelpe deg å ta tankene bort fra smerte og presse til nye grenser.
 • Prøv å trene med en partner. Det er lett å snakke deg ut av å jobbe ut om du er den eneste personen du kommer til å skuffe. Sette opp en bestemt tid og sted å trene og å binde seg til en venn som du vil være der kan radikalt forbedre dine sjanser for å holde seg med et program.
 • Ha det gøy! For noen mennesker betyr dette å trene med en venn. For andre betyr det å lytte til en bestemt type musikk. Noen ganger betyr det å spille et spill av fotball eller fotball i stedet for å bruke en maskin. Den største veisperring å trene er å se det som "arbeid". Så tenk på alle de tingene du har ingen problem å finne motivasjon til å gjøre utenfor arbeidet, og finne en måte å koble dem sammen. Elsker du å lese? Lese mens du rir en stillestående sykkel. Elsker du å danse? Ta en aerobt intens dans klasse, som salsa eller swing. Elsker du å se på TV? Få en mini stepper til og bruke det i reklamepausene. Eller utfordre deg selv til å gjøre X push-ups eller crunches før din favoritt showet kommer tilbake.
 • Sett et speil i nærheten treningen stasjon! Ser i speilet mens du trener kan gi deg en liten boost til treningen hardere.
 • Bruke manualer under trening hvor det er egnet.. Det vil hjelpe deg å forme kroppen din raskt.