Wkeno

Hvordan å være komfortabel urinerer foran folk

Mange mennesker får en "sjenert blære" noen ganger. Den medisinske termen for dette er "paruresis", som er en sosial angst lidelse som rammer ca 7% av befolkningen, men med eller uten denne lidelsen, de fleste av og til "låse opp" hvis det ikke er nok personvern. Men det finnes måter å prøve å bedre situasjonen.

Trinn

Hvordan å være komfortabel urinerer foran folk. Hvis mulig, prøv å gjøre noe for å ta tankene bort fra situasjonen, vanlige eksempler inkluderer gjør matteoppgaver, synger (eller bare spille en sang i hodet ditt), eller bare tenke på de tingene du har tenkt å gjøre senere i dag.
Hvordan å være komfortabel urinerer foran folk. Hvis mulig, prøv å gjøre noe for å ta tankene bort fra situasjonen, vanlige eksempler inkluderer gjør matteoppgaver, synger (eller bare spille en sang i hodet ditt), eller bare tenke på de tingene du har tenkt å gjøre senere i dag.
 1. 1
  Gå på do når du føler trang. Selv om du ikke kan gå første gang du prøver, gjøre et nytt forsøk et par minutter senere, da dette er noen ganger alt du trenger å gjøre for å løse problemet.
 2. 2
  Hvis mulig, prøv å gjøre noe for å ta tankene bort fra situasjonen, vanlige eksempler inkluderer gjør matteoppgaver, synger (eller bare spille en sang i hodet ditt), eller bare tenke på de tingene du har tenkt å gjøre senere i dag.
 3. 3
  Pass på å ta så mye tid som du trenger. Selv om du "låse opp" først, vente det ut, du kan overraske deg selv!
 4. 4
  Starte urinering sakte og lukk øynene. Føle seg rolig som du urinerer. Gjør urinering hyggelig foran folk og av deg selv også.
 5. 5
  Når du begynner urinering, slappe av så mye som mulig, og bare la det ut jevnt. Altfor ofte, folk med sjenert blære tisse litt og deretter få spent og uhell kuttet strømmen. Prøv å ikke la det skje med deg. Urinering foran folk kan være så pinlig, men det er ikke en big deal egentlig. Ikke prøv å vise det fram.

Tips

 • Husk at noen ganger er det upassende å urinere foran andre.
 • Husk å slappe av.
 • Drikker med koffein kan bidra til å stimulere behov for å urinere.
 • Hvis du er en mann, noen ganger kan det være vanskelig å urinere om det er noen som står ved siden av deg på urinaler. Du kan enten se etter en tom toalett stall å gå inn, men hvis alle toalettene er opptatt kan du ikke annet valg enn å bruke urinaler. Hvis noen kommer og begynner å urinere ved siden av deg, ta et dypt åndedrag, slappe av, fokusere og fortsette å prøve og urinere. Hvis du fortsatt ikke kan gå, tålmodig vente til personen forlater, og deretter fortsette. Hvis du er en jente hide selv i begynnelsen, men da vil du ikke være redd for å urinere foran folk lenger, vil du finne det avslappende.
 • La urinen føler godt kommer ut av deg. Urinering er så avslappende.
 • Hvis dette er et hyppig problem for deg, bør du vurdere å gjøre noen gradert eksponering ("praktisere" tisser rundt andre mennesker til du blir mer komfortabel med det, vil du lære å la det ut lett rundt andre mennesker og føler seg godt om det.). Dette kan ofte utgjøre hele forskjellen i verden.
 • Husk at distraksjon teknikker (telling, sang, etc.) noen ganger ikke virker eller kan bare jobbe et par ganger før de blir ineffektiv, så ikke stole på dem.
 • Du ønsker ikke å tisse for fort, bare langsomt og la urinen forsiktig strømme ut av deg.
 • Ikke vær redd for å be om mer privatliv hvis nødvendig. Det kan være litt flaut, men de fleste (spesielt personer du vet) heller vil forlate deg alene å gjøre dine ting enn føre til at du unødig lidelse.
 • Ignorere folk, vil de fleste egentlig ikke ønsker å se deg.
 • Hvis det er tilgjengelig, kan du prøve å helle litt varmt vann over din penis eller vagina, mange ganger, er dette alt som trengs for å få ting flyter.

Advarsler

 • Det kan være fristende å drikke mye for å "tvinge" deg selv til å tisse, men ikke gjør det. Det kan strekke blæren for mye eller, i alvorlige tilfeller kan føre til urinretensjon (når blæren blir så full at det ikke kan tømme på egen hånd, om det skjer, er kateterisering den eneste måten å fikse det).
 • Hvis dette er et alvorlig problem for deg (hvis du ikke kan tisse for narkotika tester, unngå reise eller sosiale utflukter på grunn av det, etc.), snakk med en lege. Selv om du kanskje nødt til å "utdanne" dem (mange har aldri hørt om dette problemet), kan det virkelig hjelpe deg med dine problemer, en mental helse profesjonell kan hjelpe deg med å håndtere de mentale aspektene ved det, og en urolog kan sikre at det er ingen underliggende fysiske problemer og, hvis du ønsker det, lære deg selv-kateterisering.