Wkeno

Hvordan administrere medisin til en resistent barn

Hvis barnet ditt tar medisiner daglig, kan det være utfordrende. Her er et par triks for å hjelpe deg gjennom.

Trinn

Hvordan administrere medisin til en resistent barn. Skreddersy din tilnærming til barnets alder.
Hvordan administrere medisin til en resistent barn. Skreddersy din tilnærming til barnets alder.
 1. 1
  Skreddersy din tilnærming til barnets alder. Du kan nærme seg en syv år gammel mye annerledes enn du kan en 2-3 år gammel. Med mindre den syv år gamle oppfører seg som en 2-3 år gammel. Reason med ungdom, er medisinering viktig. Belønningen er bra for god oppførsel. Den merkelige tilfelle av bestikkelser er ikke utelukket heller.
 2. 2
  Slutt å bruke flytende oral medisin eller chewables! De smaker ekkel og har for mye sakkarin og rødt fargestoff til å være bra for alle. Lær barnet å svelge piller. Dette kan og bør gjøres så tidlig som fire. (Se tips)
 3. 3
  Ha flytende medisiner smaksatt. Det koster 5€ 0,00 på de fleste apotek og er vel verdt pengene hvis det sparer kampen. Det er mange barnevennlig smaker, med kirsebær og tyggis å være de mest favoritter. Vet at alle barna er forskjellige, så du må kanskje legge til en tad av vann blandet med sin flytende medisiner eller har dem bruker vann eller sukkerfri juice som en chaser.
 4. 4
  Bruk en sjokolade chaser. For et barn over en alder av ett, kan du gi dem en chaser av Hershey sirup på en skje som følge av dårlig smaker medisin. Ha den klar på skjeen så det er minimal lag tid. Sjokolade sirup er tykk nok til å belegge munnen og skjule bitterhet av visse medisiner. Du kan også bruke en myknet Hershey kyss.
 5. 5
  Finn ut hvorfor barnet ikke vil ta medisinen (hvis barnet er fem år eller eldre). Barnet kan ha en legitim grunn til at de ikke klarer å verbalisere effektivt. Barn kan ha medfødte reaksjoner på ingredienser uten å vite hvorfor - MSG, nitrater for eksempel i mat. Medisinen kan godt ha en bivirkning som gjør at barnet føler seg dårlig - se tips.
 6. 6
  Bruk denne metoden som en siste utvei (bare bruke denne teknikken om ikke å ta medisinen ville resultere i potensielt umiddelbare, skadelige muligheter):
  • Legge barnet på gulvet (dette kan kreve to personer når barnet får nyss om hva som kommer) med hodet mellom knærne og beina vendt foran og bort fra deg.
  • Bruk knærne for å holde barnets hode i ro. Vær forsiktig, ikke klem, bare hold. Dette gir deg begge hendene til å administrere medisiner.
  • Klyp barnets nese lukkes med en hånd og sprute medisinen inn i munnen med den andre. Ikke la gå før de svelger. Når du klemme nesen, vil de ha til å åpne munnen for å puste, ikke noe valg. Med nesen plugget, må de svelge eller choke. Igjen, dette er en siste utvei, midlertidig til bedre ordninger kan gjøres.
  • Ikke prise barnet etter bruk av denne teknikken - gjør det en ikke-plus situasjon. Gir det noen kreditt vil bare oppfordre en gjentakelse episode.

Tips

 • Tenk hvor mye enklere dette vil gjøre det for deg, ingen måleskjeer, ingen kjøleskap, ingen kamper på grunn av dårlig smaker medisin, ingen flere søl.
 • Farmasøyter bære tittelen Pharm D, Doctor of Pharmacy. Deres trening knyttet spesielt til deg og dine medisiner.
 • Hvis ungdom ikke tar medisin, og du mistenker en underliggende årsak i tillegg til dårlig smak, gjøre lekser. Spør på apoteket for pakningsvedlegget fra medisiner. Dette er forskjellig fra Pasientinformasjon skjema du får med hver ny resept. Dette er et lite papir festet til medisinering av produsenten. Du kan også gå til det offentlige biblioteket og slå det opp i en PDR (legens Desk Reference.) Denne artikkelen vil gi deg alle de bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner, mat osv. sammen med mer informasjon enn du sannsynligvis noen gang ville bry seg å vite. Les dette dokumentet med forsiktighet, det er skrevet for medisinske fagfolk, så ikke la den informasjonen skremme deg.
 • Hvis du oppdager en mulig bivirkning eller interaksjon, kan du kontakte apotek og diskutere det med dem. De er eksperter. De har kunnskap og erfaring til å finne ut om hva du har oppdaget er sannsynlig, og tilby noen alternativer. Ta notater slik at du kan tydelig kommunisere til legen i hans eller hennes eget språk.
 • Begynne når barnet ikke er syk. En 4-året er perfekt for dette, fysiologisk deres kjeve forandrer form som gjør svelge voksen mat enklere. Psykologisk de ønsker å gjøre alt stor, ikke være en baby.
  • Gjør det til en lek, jobber med det litt om gangen. Starter ved å vise barnet en mynt og forklarer at dette var størrelsen på halsen din da du var baby. Krype rundt på gulvet og finne noe mindre enn en fjerdedel. Dette gir dem forsterkede bilder av størrelsen. Si aldri til et barn som en tablett er for stor til å svelge dem, de kan være mer vanskelig på grunn av formen eller tekstur, men de er ikke så store. Med mindre det er større enn et kvartal, vil det gå ned.
  • Neste tur til butikken engasjere barnet ved å spørre dem som de liker bedre, Skittles eller vanlig M & Ms La dem plukke dem ut og gi dem en egen pose. Dumpe godteri inn i en spesiell bolle bare for dem. Hjelp barnet skille alle de grønne godteri og legg dem i en egen beholder. Sett den originale emballasjen unna. Forklar at de lærer å ta vokst opp medisin slik at de slipper å ha babyen medisin lenger. Bruk de grønne drops for praksis og når de sluker dem alle, kan de ha de resterende godteri som belønning.
  • Praksis over flere dager slik at de får taket på det. Vis dem hvordan de skal sette "pille" på baksiden av tungen sin, ta en drink av vann og svelge. Go Easy de faktisk underviser tungen til å gjøre noe annerledes. Når et barn sykepleiere eller drikke fra en flaske de presser tungen på taket av munnen for å tvinge melken ut og svelge. Når de gjør dette med en pille, det stikker, smelter og smaker forferdelig. De må lære å holde tungen ned når de svelger. Du må aldri skyve eller skjelle dem, ros dem for å prøve og forsikre dem om at med praksis vil dette fungere. Følg med på løftet for å gi dem resten av godteri, fikk de det.
 • Først etter å ha snakket med apoteket, kontakt legen din. Være vedvarende, men vær tålmodig, kan legene ikke muligens ha alle bivirkning og interaksjon informasjon i hodet. En lav hendelsen reaksjon kan kreve noen undersøkelser på sin del. Ikke bli avskrekket av dem diskontere hva du sier. De kan føle at du er avhør deres dømmekraft og forskrivning evne. Leger er opplært til å være trygg i sine avgjørelser, som ofte flyr i ansiktet av å gjøre "den riktige avgjørelsen." Hvis du ikke får tilfredsstillelse, vurdere å endre leger, eller i det minste, får en ny mening.
 • Alle medisiner har bivirkninger, noen gode, og noen dårlige. Det er poenget. Igjen med eksempel på Amoxicillin den gode (ønskelig) bivirkning er at medisinen faktisk forårsaker infeksjonen å vokse for fort, (bakteriostatisk) gjør det svakere, slik at kroppens eget immunsystem til å slå feil. Den dreper ikke feilen på egen hånd. Noen av de dårlige (mindre ønskelig) bivirkninger det kan føre til er kvalme, diaré, elveblest, soppinfeksjon, kortpustethet, hevelse i svelg og anafylaksi. Disse ikke skje med alle, de er bare mulig.
 • Du kan finne noen motstand fra barnelege å skrive for tabletter eller kapsler. De fleste synes å være programmert til å skrive for flytende former. De fleste doser kan konverteres eller allerede er tilsvarende. Eksempel: Amoxicillin suspensjon er 250mg per 5 ml (teskje), Amoxicillin kapsler kommer i 250mg hver. Dette er den samme, og vil ikke ha noen terapeutisk forskjell. Avhengig av staten, kan apoteket konvertere dosen fra en form til en annen. Dersom staten lov ikke tillater en farmasøyt for å gjøre en form endring, kan de, og bør ringe legen din for deg. Men dette kan ta tid, det er bedre hvis du har resept skrevet for tabletter eller kapsler til å begynne med (lære å lese resepter.) Ikke la legen fortelle deg det spiller ingen rolle hvordan de skriver det, fordi det gjør. På apoteket kan også sette en kommentar i barnets filen som til preferanser for medisinering skjemaet.
 • Den korrekte medisiner, i korrekt dose, til riktig tid, for den aktuelle tilstand, for riktig pasient.
 • Telle piller og stikker klistremerker er bare begynnelsen.
 • Hvis du leser dette pakningsvedlegget før du tar medisiner, kan du aldri ta noe igjen. De samme bivirkninger regler til homeopatisk medisiner i tillegg. Hvis innsatsen forteller at det er en 2% sjanse for en gitt bivirkning, ikke reduserer det. Ofte pasienter er allergiske eller sensitive til en inaktiv bestanddel i medisiner IE et konserveringsmiddel eller et fargestoff. Hvis barnet ditt har ADHD og er følsom for rødt fargestoff, så det røde fargestoff i Amoxicillin suspensjon kan bry dem.

Advarsler

 • Aldri bryte, knuse eller oppløse en kapsel eller tablett uten å snakke med apoteket. Flere og flere nye medisiner er i en forsinket release form. Dette kan bli ustabilt hvis strukturen av pillen blir endret.
  • Resultatet kan være farlig enten på grunn av for mye medisiner for fort eller medisiner aldri kommer inn i systemet i det hele tatt.