Wkeno

Hvordan bli kvitt mannen boobs

"Man Boobs" er et resultat av overflødig fett eller kjertelvevet rundt en manns bryst området. Den medisinske termen for denne tilstanden, særlig i tilfeller av forstørret melkekjertler, er gynekomasti, og det kan føre til betydelig stress og sosial ubehag for menn som lider av det. Hvis du har gynekomasti, følg trinnene nedenfor for å lære å kontrollere eller eliminere den.

Trinn

Hvordan bli kvitt mannen boobs. Sjekk din skjorte størrelse.
Hvordan bli kvitt mannen boobs. Sjekk din skjorte størrelse.

The quick fix

 1. 1
  Sjekk din skjorte størrelse. Du har kanskje ikke tid eller penger til å fikse gynecomastia permanent akkurat nå. Hvis dette er tilfelle, er den beste løsningen du kan håpe på å skjule det litt med en Overshirt og gjøre det mindre opplagt. Hvis brystene er for store, vil dette ikke fungere, men i de fleste tilfeller er det en akseptabel kortsiktige svaret på problemet for ting som reunions og andre korte offentlige opptredener. Begynne med å ta notat av skjorte størrelse.
  • Du har sannsynligvis allerede vet din T-skjorte størrelse, men skrive det ned uansett.
  • Ved hjelp av et målebånd, finne omkrets av halsen for å få en krage størrelse. Europeiske krage størrelser vises i inches på kodene av krage skjorter. Skriv ned dette nummeret, da det kan komme godt med i butikken. Å konvertere inches til en størrelse klassifisering, følg denne tommelfingerregelen:
   • 14-15 ": Små
   • 15-16 ": Middels
   • 16-17 ": Large
   • 17-18 ": Extra Large
   • 18-19 ": Extra Extra Large
   • Over 19 ": 3XL eller spesialpapir størrelser ikke er allment tilgjengelig i varehus.
  • Måle omkrets (rundt magen) og torso høyde også. Hvis en av disse tallene er store, må du kanskje se etter en høy-cut ("høy") eller wide-cut ("store") skjorte. Disse er vanligvis tilgjengelig på spesialitet "stor størrelse" butikker, samt mange av de større kjøpesentrene.
 2. 2
  Kjøp en krage skjorte. Velg noe som passer deg godt. Det bør være rimelig løs i ermene, og bred nok til å være kneppet lett, selv om du ikke skal kneppe den.
  • Unngå "arbeid skjorter" (den typen som ofte kommer i plastbokser på kjøpesentre), som de ikke er ment å brukes kneppet og vanligvis har en hale i ryggen for tucking i buksa som vil se rart hengende gratis.
  • Unngå alt med en altfor prangende silketrykk eller mønster, for eksempel flammer, terninger, eller hodeskaller. (Skulls med flammende terningene for øynene, men ganske underholdende som et konsept, er også rett ut.) Du vil se ut av kontakten med mindre det er allerede en velkjent del av din personlige stil, i hvilket tilfelle du allerede eier slike skjorter og trenger ikke å være å kjøpe noe mer allikevel.
  • Prøv forskjellige farger og mønstre for å finne hva som passer deg best. Silke og andre klengete stoffer vil ikke skjule mann bryster samt stivere stoff, så velg en skjorte laget av slikt materiale på egen risiko. Tenk gingham, pledd, blokk-stripe utskrifter, eller hawaiisk skjorter - hva passer din smak og ikke kolliderer ikke med resten av garderoben din.
 3. 3
  Bruk din Overshirt. Pass på at det er kneppet og untucked, og bruke den utenpå en T-skjorte. (Den T-skjorten kan være gjemt eller untucked, som du foretrekker.) Din Overshirt vil bidra til å skjule din gynecomastia med rimelig effektivitet for sosiale funksjoner.
  • Hvis skjorten alene er ikke nok, mener den hevdvunne guttejente tradisjon for bryst bindende. Selv ubehagelig, innbinding brystene med tett trakk linen bandasje klut eller en lignende lett materiale er en svært effektiv måte å redusere sin profil. Ved å kombinere binding med en Overshirt, kan alle, men de mest alvorlige tilfellene av gynekomasti være effektivt, dersom midlertidig, skjult.

Fitness metode

 1. 1
  Forplikte seg til å miste vekt. Hvis du er overvektig og lider av mannen bryster, så din mest fornuftig langsiktig alternativ er å forbrenne fett og gå ned i vekt. Når du begynner å lene seg opp, vil du forbrenne fett totalt, blant annet i brystet området. Det er ingen garanti for at dette vil løse gynekomasti, spesielt hvis det viser seg å være et problem med melkekjertlene snarere enn fett, men det er mye billigere enn den neste metoden, og det vil sikkert hjelpe deg til å føle deg bedre om deg selv uansett.
 2. 2
  Lag en plan. På det mest grunnleggende nivået, vektøkning og tap er både styrt av kaloriinntaket. Hvis du brenner mer kalorier på en dag enn du tar inn gjennom mat og drikke, vil du gå ned i vekt (og vice-versa). Dette betyr at enhver vellykket vekttap plan må kombinere et sunt, del-kontrollerte kosthold med mye trening.
  • Aerob trening, som løping, svømming og kampsport, forbrenner mer kalorier per time enn de fleste styrketrening (vektløfting). På den annen side vil bygge din muskelstyrke gjennom styrketrening føre til at kroppen til å brenne kalorier raskere generelt, og spesielt når engasjert i aerobic trening. Det er best å innlemme begge typer trening inn diett din.
  • Glem spot reduksjon. Benkpress, push-ups og lignende øvelser, men viktige, vil ikke "spot redusere" brystet fett. Husk, forbrenner fett bare av når kroppen din trenger for å forbrenne flere kalorier enn du har gitt det med mat og drikke. Bare fokusere på å bruke mer kalorier enn du lagrer, og resten vil ta vare på seg selv.
  • Opprettholde kosten balanse. Som du kontrollere og redusere mengden kalorier du forbruker, er det lett å lene seg mot noen matvarer og forsømmer å balansere din diett. Faktum er, jo mindre energi du tar inn gjennom mat, jo mer forsiktig må du være for å sikre at maten du spiser er å gi balansert ernæring. Du kan lese om anbefalte inntak av ulike næringsstoffer på nettet og gå derfra. Alternativt kan en kostholdsekspert forberede en tilpasset måltid plan for deg å følge.
 3. 3
  Følg planen din. Ikke avviker fra rutinen du har satt opp for deg selv. Dårlige vaner dannes over natten, men snu en sunn livsstil til en vane kan ta måneder. Være streng med deg selv og presse gjennom ubehagelig overgangsperiode fram til din nye livsstil blir andre natur til deg. Som du blir i bedre form og slankere, vil overflødig fett sakte smelte bort, redusere bryst størrelse og øke selvtilliten din.
  • Vær tålmodig. Ekte fitness tar tid. Det finnes ingen sunne snarveier. Krasje dietter bare føre til at vekten til yo-yo, så pass på å unngå fristelsen av kortsiktige resultater eller du kan ende opp i verre form enn da du startet.
  • Arbeide med deg selv. Det er viktig å være strenge på ikke avviker fra din diett og mosjon plan, men hvis du gjør, ikke bli deprimert og gi opp. I stedet lover ikke å gjøre det igjen og fortsette der du slapp.

Kirurgi

 1. 1
  Spare penger. Den absolutt mest effektive og varig måte å utrydde gynecomastia for godt er gjennom valgfag kosmetisk kirurgi (plastisk kirurgi). Kirurgi for å redusere bryst størrelse kalles reduksjon mammaplasty i den medisinske verden. En dyktig kirurg kan åpne opp brystene, undersøke dem, og fjerne det vevet. Dessverre er gynecomastia ikke akkurat en livstruende medisinsk tilstand, som betyr at du må betale for det selv. Anta en kostnad på minst 3740€; ringe din valgte utøveren for en mer nøyaktig anslag.
 2. 2
  Forstår risikoen. For mange menn med gynekomasti, er kirurgi den eneste måten å helt bli kvitt den. Likevel er det viktig å forstå at mannlig brystreduksjon, som all kirurgi, har noen iboende risiko. Snakk med legen din på forhånd, og være sikker på at du er helt klart om potensielle komplikasjoner under og etter operasjonen. Følg alle råd han eller hun gir deg til brevet for å minimere risikoen.
 3. 3
  Gjennomgå en operasjon. Operasjonen vil begynne med bedøvelse, og deretter ta en av to retninger.
  • Liposuction: Hvis kilden til gynekomasti er hovedsakelig fettstoffer innskudd, vil liposuction brukes til å fjerne dem og lavere profil av brystene.
  • Excision: I tilfeller der brystkjertlene er årsak til tilstanden, vil det overskytende vev fra dem nøye fjernet med et blad.
 4. 4
  Gjenopprette og nyte. Utvinning fra reduksjon mammaplasty tar vanligvis litt tid, så snittene trenger å helbrede og arr, og eventuelle væsker bygge opp under dem må tømmes. Imidlertid er denne operasjonen vurderes ikke spesielt påtrengende, slik at eventuelle sykehusopphold er sannsynlig å være minimal. Din kirurg vil gi deg spesifikke utvinning instruksjoner, følg dem nøye. Vær oppmerksom på at operasjonen vil forlate svakt synlig permanent arr, typisk på undersiden av brystområdet.

Tips

 • Begrense inntaket av alkohol. Alkohol kan senke testosteron og øke østrogen. Dette kan indirekte bidra til å opprettholde eller øke visningen av gynekomasti og mannlig brystvev.