Wkeno

Hvordan du kan øke din IQ

Selv om forskning viser intelligens korrelerer 40-80% av din nåværende IQ, er det ikke et sett nummer. Forskning viser også at utdanning og kosthold bidrar like mye eller enda mer enn genetikk!

Trinn

Hvordan du kan øke din IQ. Ikke overarbeid dine barn!
Hvordan du kan øke din IQ. Ikke overarbeid dine barn!
 1. 1
  Sett et mål. Hvorfor ønsker du å være intelligent? Hva vil du din IQ score for å bli? Uten et sett mål, vil du ikke ha klart motiv for programmet, og du vil miste oversikt over fremgangen din.
 2. 2
  Lære. Genetikk til side, er utdanning en stor faktor som bidrar til IQ din. Prøv fag, som matematikk og fysikk. Sciences øke din forståelse av verden, som i sin tur forbedrer forståelse, vokabular, romlige og matematiske evner, og logikk. Du kan prøve MIT OpenCourseWare, som tilbyr notater, læreplaner, og tester fra over 1800 offisielle MIT kurs. Prøv å lese i 5 timer i døgnet. Du blir nødt til å kjøpe bøkene selv:
 3. 3
  Gjøre oppgaver. Den Wechsler Adult Intelligence Scale og Stanford-Binet ikke måle intelligens i et enkelt, enkelt skjema. Snarere har de et sett av problemer som måler din evne til å behandle ting raskt, forstår hva du blir fortalt, og gjenkjenne sekvenser. Prøv å praktisere oppgaver som involverer hukommelse, hastighet eller vokabular. Dr. Kawashima er "Brain Training" på Nintendo DS anbefales.
 4. 4
  Bilde stream. Image streaming forbedrer din evne til å beskrive ting, gjenkjenne mønstre og koble ting (det viktigste elementet i minnet) til relevante fag. Bare lukke øynene, tenke på noe tilfeldig, og beskrive det. Helst bør du ha en person å lytte til deg. Hvis ikke, så snakk inn i en båndopptaker og lytte til det senere. Sette av en time hver dag for å gjøre dette.
 5. 5
  Meditere. Meditasjon har vist seg å bedre blodtilførselen til hjernen, tålmodighet, konsentrasjon og hukommelse. Prøv 30 minutter hver dag. Du kan dele dette inn i 15 eller 10 minutters blokker 2-3 ganger om dagen. Helst når du våkner opp etter du trener, og om natten rett før du går til sengs (se nedenfor).
 6. 6
  Utøve. Undersøkelsene av Win Wenger viser at pusten korrelerer til oppmerksomhet span. Prøv undervanns svømming eller løping. Hvis ikke, bør noen aerobic trening gjøre. Øvelse to ganger om dagen i 45 minutter når du våkner opp og før du går til sengs. Du bør helst par dette med meditasjon etter trening (se ovenfor).
 7. 7
  Spise sunt. Vær oppmerksom på næringspyramiden, og spise fet fisk minst tre ganger i uken. Vurdere å ta et Omega 3 tilskudd. Unngå mat med høy GI. Hvis du ønsker en matbit, er nøtter anbefales.

Tips

 • Hvis du blir lei av de intensive programmer ovenfor, kan du prøve disse aktivitetene i stedet:
 • Pseudo telekinese. Visste du at gjennomsnittlig oppmerksomheten span uten å tenke på irrelevante fag er omtrent 7-15 sekunder? Denne øvelsen vil forbedre din evne til å konsentrere seg om et enkelt emne. Bare plassere en mynt på bordet, og fokusere på det hele formen. Deretter fokus på 'flytte' kanten av mynten samtidig beholde hele formen av mynten i tankene dine.
 • Se i en ordbok! Noen ganger er det ordforrådet vi lærer naturlig som et barn uten å måtte slå dem opp i en ordbok gitt av oss teknisk feil / ufullstendig definisjon. Hvis du ikke forstår et ord, slå det opp i en ordbok! Ellers vil du håpløst forvirret senere i materialet du leser.
 • Eye mønstre. Kan du huske når du var yngre, og du trykket øyelokkene med fingertuppene dine for å se de mønstrene som kom opp? Dette er en utmerket måte å forbedre romlig bevissthet! Gjør dette for maksimalt 10 minutter per økt. Legg merke til hvilke mønstre du ser.

Advarsler

 • Ikke overarbeid dine barn! Barn trenger motivasjon først, og hvis du presser dem for hardt og aggressivt uten den motivasjonen de trenger, vil de finne noen motivasjon i faget du prøver å lære dem, og de ​​vil permanent ha vanskeligheter lære gjenstand.
 • Være troverdig! Hvis du overdriver programmet, vil du bli frustrert og miste motiv.