Wkeno

Hvordan finne ditt livs formål

Millioner av mennesker har stilt spørsmålet "Hvorfor er jeg her?" Her er noen måter å finne ditt formål og lidenskap i livet og litt veiledning om hvordan du skal leve svaret på denne alderen gamle spørsmålet.

Trinn

Hvordan finne ditt livs formål. Lag en liste over de tingene du gjør for moro skyld, eller som du virkelig liker.
Hvordan finne ditt livs formål. Lag en liste over de tingene du gjør for moro skyld, eller som du virkelig liker.
 1. 1
  Lag en liste over de tingene du gjør for moro skyld, eller som du virkelig liker. Inkluder i listen de delene av jobben din som du virkelig liker, de tingene du frivillig for, sport, kunst, lesing, osv. Tenk deg at du er en milliardær og ingen bekymringer om penger, hvordan ville du velger å tilbringe tiden din? Legger de tingene på listen, selv om du ikke gjør dem nå. Denne listen er dine lidenskaper, de tingene som du elsker å gjøre, eller ville gjøre bare for gleden de gir deg. Å være glad i livet gjør at du føler at du hører på denne planeten!
 2. 2
  Skriv ned navnene på folk som du beundrer, og hvorfor du beundre dem. For eksempel kan du beundre Patch Adams valgte å gå ut av den tradisjonelle rollen som medisin og skape nye måter å helbrede og kommunikasjon med sine pasienter samtidig ha det gøy. Du kan beundre bandet Green Day for å leve ut høyt og med vilje, for å skape musikk som de elsker og taler deres sinn. Du kan beundre Oprah Winfrey for å velge å avsløre henne sannheten, i en tid da skjuler er normen. Navn så mange du kan tenke på. Når du er ferdig, se på listen og vet at det du setter pris på om andre, er også i deg. Du er tiltrukket av disse kvalitetene, fordi de snakker til deg, og de snakker til deg, fordi de er en del av banen. Hvis dette var din liste, Stepping ut av boksen, å fortelle sannheten, og lever høyt ville være handling trinn som vil ta deg mot ditt formål. Vedta disse beundring er av andre som en måte for deg å dukke opp i verden. Dette er dine handlinger.
 3. 3
  Lag en liste over de tingene du gjør naturlig uten å tenke på det. (Det kan være lurt å spørre andre om tilbakemelding, som det er vanlig for dem å se talenter i oss at vi ikke ser oss selv) Slike naturlige talenter kan være: et øye for detaljer, en god sans for humor, en omsorgsfull side, evne til å fokusere intenst, eller å være leken. (Tenk også, de tingene du har gjort som har fått deg til problemer - ofte hvis du snu dem rundt og se på de positive sidene ved det, vil du finne en perle av et naturlig talent som du tidligere ikke hadde satt pris på ) Dette er din geni. Genius kommer lett og dypt, uten å måtte bruke mye energi. Noen mennesker er genier på matematikk eller musikk, men det er mange andre typer geni i tillegg. Det er geniale mødre, geniale lærere, geniale lyttere, og geni uavhengige tenkere. Vi er ment å bruke vår geni i tjeneste for vår livsoppgave.
 4. 4
  Se på dine lidenskaper, handlinger og geniale lister, og bruke 10 minutter hver morgen gjør noe fra en av listene. Tegne, synge, danse, fortelle sannheten om noe du har å skjule, organisere en skuff, takk noen du har vært verdsette stille, ta en risiko og kaller det jente eller gutt.
 5. 5
  Legg merke til hvordan du føler deg. Per definisjon, hvis du lever livet ditt formål, vil du føle deg opprømt, spent, glad og levende. Hvis du ikke føler disse tingene, gå tilbake til listene, og se om det er noe du har glemt å skrive ned, eller gjøre den du har vært å unngå fordi det er så skummelt.
 6. 6
  Føler din frykt og gjør det likevel! Det er normalt og naturlig å føle seg redd når stepping i livet ditt formål. Fritz Perls sa: "Frykt er egentlig bare spenning uten pust." Så, fortsett å puste, og ta neste skritt. Hvis det er verdt å gjøre, er du sannsynligvis kommer til å føle litt redd gjør det. Bare tenk på den frykten som den energien du trenger for å ta det neste steget.

Tips

 • Som du øke mengden av tid brukt på å oppfylle ditt livs formål, vil du merke det er lett å ta avgjørelser i livet som du stiller spørsmålet "Passer denne muligheten på med mine lidenskaper, handlinger og geni?" Over tid vil du bruke mer og mer av dine dager å leve livet ditt formål, og du vil føle deg gladere og sunnere enn noen gang før.
 • Se på måter å innlemme dine lidenskaper, handlinger og Genius mer og mer inn i livet ditt. Som du gjør det, vil livet ditt formål begynner å utfolde seg. Kan du få din oppmerksomhet på detaljer i jobben din? Hva med å tilbringe lunsjen skrive en artikkel undervisning noen andre hvordan du gjør noe du elsker å gjøre?
 • Vi ser ofte på Formål vår som en måte å svare på alt akkurat nå, eller noe som bare kan oppfylles vei inn i fremtiden. Mens ens liv formål kan til slutt bli oppfylt langt inn i fremtiden, finne måter å starte NÅ: er det et sideprosjekt, er det en av mange aspekter av din nåværende jobb, kan formålet uttrykkes i måten du kommuniserer med dagens forhold.
 • Husk at ofte finner vi vår hensikt underveis. Det er ofte oppgitt etter ens liv er slutt at de hadde en hensikt, basert på hendelsene og valg av ens liv.