Wkeno

Hvordan lese forsvaret som en quarterback

For å bli en effektiv quarterback, må du være i stand til å lese forsvaret som en bok. Ønsker du å forbedre dine ferdigheter? Les videre.

Trinn

Hvordan lese forsvaret som en quarterback. Se på sikringene, hvis de er dype, løpe ballen, eller kaste en rask pasning.
Hvordan lese forsvaret som en quarterback. Se på sikringene, hvis de er dype, løpe ballen, eller kaste en rask pasning.
 1. 1
  Se på sikringene, hvis de er dype, løpe ballen, eller kaste en rask pasning. Hvis de ikke er, til play-handling ser ut som du kommer til å løpe ballen.
 2. 2
  Sjekk om det er en sone forsvar. Hvis det er, vil de sikringene skal spille nær midten.
 3. 3
  Sjekk for hull, og dette er det viktigste å se etter. Hvis en mottaker ikke kommer til å være i et hull, endre ruten.
 4. 4
  Se etter en blitz. Den sulten de defensive spillerne ser, jo mer sannsynlig at de kommer til blitz.
 5. 5
  Lær de forskjellige dekning forsvar benytter. Du må være i stand til å gjenkjenne deksel-1, 2, 3 og 4..
 6. 6
  Vet de svake områder, vanskelig å dekke flekker, altså., Soner av feltet som er lettest å utnytte for hver enkelt type dekning.
 7. 7
  Skille hvilke forsvarere er juks eller overkompenserende, er e. G., En sikkerhet i cover-to snikende opp og hoppe på 15-m raskt innlegg. En QB må erkjenne dette og gjøre sikkerheten lønn ved pumpe-falsk, og deretter lufte ballen ut for dobbel-move fly ruten. Også alltid huske å holde fokus
 8. 8
  Se på hvor løs eller stram hjørnene spiller. Hvis de er å holde en pute, må du gjøre det raskt innkast som en WR skjerm, rask ut, krølle, stoppe, eller skrå. Hvis de spiller tight bump-and-run, må du se til fly, hjørne, fade, eller dypt innlegg, eller dyp ut.
 9. 9
  Gjenkjenne uoverensstemmelser. Hvis du er heldig nok til å ha en standout bredt mottaker, vil det være ganger når forsvaret blir låst inn i en mismatch. Du må umiddelbart kjenne det, se da en dårlig forsvarer er på at mottaker, og utnytte det ved å gå til denne mottakeren. Få ballen i hendene og la ham gå på jobb.
 10. 10
  Vær oppmerksom på spillet film. Hvis du skal være i stand til å lese et forsvar som en bok, må du først forstå språket boken er skrevet i. Se filmen nøye og ta hensyn til kroppsspråket til hver og forsvarer før hver og lek. Se etter mønstre, og når du faktisk få på feltet, vil du vite nøyaktig hva som kommer.
 11. 11
  Gjøre det meste av arbeidet ditt før snappen. Du har ikke veldig mye tid til å lese forsvaret etter snappen. Etter snappen, blikk å sørge for at forsvaret ble ikke skjule dekning, og deretter gjøre kaste som du vet vil være åpen.
 12. 12
  Les under pre-snap leses så mye som mulig. Hvis sikringene er like sided av hverandre mens hjørnene er tett på der mottakere, er de sikringene skal være i dekselet to mens hjørnene vil spille mann. Hvis en sikkerhet linjer opp på den stramme enden, er alle de defensive backs spille mann.
 13. 13
  Etter snappen, ikke holde øynene på ett sted. Under drop-tilbake, husker plasseringen av rutene. Forsvaret har evnen til å følge øynene dine.
 14. 14
  Les forsvaret i lag. Safeties, linebackers, DLine. Les hva Dekning de sikringene kjører, som vil fortelle deg hva DBs gjør. Deretter kg. Hvis man mangler finne mottakeren i det hullet. Da DLine. For å finne ut hvor trykket kommer fra først.

Tips

 • Jo flere spill du spiller og prøv å se på defensive utsikt, jo bedre du får på å lese forsvar. Gå ut og lek