Wkeno

Hvordan motangrep

Counterattacking i en kamp kan spare deg for mye smerte og energi. Denne guiden vil forklare flere kontring trekk.

Som alltid bør du bare være med å kjempe i første omgang i selvforsvar.

Trinn

Hvordan motangrep. Først gjør counterattacking ikke nødvendigvis fungere for de som er sterkest og raskest.
Hvordan motangrep. Først gjør counterattacking ikke nødvendigvis fungere for de som er sterkest og raskest.
 1. 1
  Først gjør counterattacking ikke nødvendigvis fungere for de som er sterkest og raskest. Hvis du gjør alt riktig, bør det fungere helt fint.
 2. 2
  Nå er første skritt til å være rolig. Hvis du ikke er rolig, og du er panikk, er motvirke mye mindre sannsynlighet for å lykkes.
 3. 3
  Vent til angriperen å gjøre et trekk. Hvis han forsøker en takling, bare smette unna det ved å flytte til en av sidene så fort som mulig.

Kontringer der du gripe

 1. 1
  Hvis han går for et trekk med armene eller hendene, for eksempel en punch, avskjære slag så snart du kan. Deretter så raskt som mulig, vri armen og forsøk på å bringe det bak seg. Når du er ferdig, bør du ha en hånd fast på armen, med det presset mot ryggen hans. Dette plasserer deg bak ham og er ganske smertefullt. Hvis han er rask og sterk, kaste armen rundt halsen hans og satte ham i en headlock slags, ytterligere stabilisere deg selv. Neste trekk er opp til deg.
 2. 2
  Hvis han prøver å sparke deg, blokkere angrepet først. Dette vil trolig rave ham og gjøre disken enklere. Grab benet og rive så hardt du kan i alle retninger, men går mot deg kan fungere godt. Hvis han faller, prøve å få benet opp og lukke til ryggen hans så fort som mulig. Sitt på ham hvis du må, men holde benet holdt. Hvis han reverserer kontring, komme seg ut av det og komme seg. Hvis han starter en etappe choke, er du ferdig for, med mindre du er heldig. Eller meget rask og sterk.
 3. 3
  Hvis han prøver en klo, kan du smette unna, eller du kan la ham få deg. Det andre alternativet kan bli bedre, i noen tilfeller. Husk at utrente grapples er mye, mye enklere å møte enn noen som er opplært i brasiliansk Jiu Jutsu for halvparten av sitt liv.
 4. 4
  Likevel, selv om du kjemper en komplett noob, må du være forsiktig. Først bryte hans grep. Dette kan gjøres mange måter, men enkel å gripe armen og rive den bort kan arbeide. Hvis den ikke gjør det, slå på innsiden av armen hans, og satse på albueleddet. Hvis du treffer ham hardt nok, vil ikke bare det vondt som faen for ham, men han vil trolig gi slipp. I brøkdelen av et sekund av forvirring er når du gjør ditt teller. Snappe armen og gjøre noe som ligner på en punch kontring, eller du kan prøve en ny bevegelse.
 5. 5
  Sett en åpen håndflate, med fingrene sammen, på utsiden albueleddet. Så, grip håndleddet hans. Ryggen av hendene skal peke mot deg. Så, med en fot plantet solid, sette andre beinet foran ham som du kommer til å reise seg. Fordi du vil. Nå kaster ham fra armen du har beslaglagt, og han skulle falle ganske naturlig. Herfra har du ham på magen, med armen trukket ut og tilbake. Han er ganske hjelpeløs. Du kan holde ham der enda bedre ved å sette foten du snublet ham med på ryggen. Herfra kan du påføre smerte ved å trykke på felles hans. Vær forsiktig, skjønt. Du kan lett brekke armen utilsiktet eller med hensikt.

Offensive tellere

 1. 1
  For slag, slå hans underarm som han er i ferd med å treffe deg, forsvare den andre siden av hodet med armen din, og deretter følge gjennom med en punch av dine egne. Med armen du bare forandret retning med, gi ham en krok til kinnet. Armen skal allerede være i en posisjon hvor det vil virke mer som en haymaker. Deretter kan du trekke seg og vente på ham til å angripe igjen, eller du kan gå inn og fortsette pummeling ham.
 2. 2
  Ta det han gir deg. Hvis han sparker, ta benet og banke ham ut av balanse. Hvis han slår eller tar tak i deg, hold hånden til kroppen din. Han vil bli distrahert med å miste sin hånd og vil være åpen for punching og sparker.
 3. 3
  Hvis du fange hans ben, trekker ham mot deg, og du bør være på toppen. Derfra kan du lage hull i magen eller ansiktet.
 4. 4
  Hvis du ikke klarer å fange benet flere ganger, gå til plan B. Vent til spark hits, og deretter belaste ham, taklinger ham. Han skulle falle ned ganske enkelt. Derfra kan du slå på ham ovenfra.
 5. 5
  Hvis han prøver en klo, det er ett enkelt trekk du kan gjøre. Legg hendene på skuldrene hans, trykk ned, og kneet ham på nesen mens han går ned. Dette trekket er ødeleggende, og hvis du gjør flere på rad, vil han sannsynligvis bli gjort. Hvis du ikke kan kneet ham i nesen da bare falle på toppen av kroppen hans og pin ham ned. Dette vil stoppe kroppen fra å flytte med mindre han er sterk nok til å trekke tilbake fra høsten ditt.

Tips

 • Ikke andre gjette selv, bare det å gjøre så fort som mulig.
 • Følger gjennom med alle dine bevegelser, og ikke vær redd for å rote.
 • Alltid holde deg rolig.

Advarsler

 • Bruk "rimelig kraft". Ikke overdriv ting.
 • Noen ganger må du vite når du skal ned igjen. Det er ikke feigt å løpe fra en kamp du tror du kommer til å tape.
 • Kjemp bare i selvforsvar.
 • Bare fordi du vet hvordan du skal forsvare deg selv og motangrep, betyr ikke at du vil vinne kampen.