Wkeno

Hvordan motvirke en Frontkick

Front-spark og side-spark er et yndet spark i Tae kwon do, og flere andre former for harde kampsport. Mens de fleste kick boksere foretrekker roundhouse kicks, er dette fortsatt en nyttig ferdighet å vite.

Trinn

Hvordan motvirke en Frontkick. Det er tre tilnærminger til en teller.
Hvordan motvirke en Frontkick. Det er tre tilnærminger til en teller.
 1. 1
  Det er tre tilnærminger til en teller: unngå, syltetøy, teller.
 2. 2
  Unngå en spark er ganske grunnleggende - gå bort fra kick, innenfor eller utenfor rekkevidden til kick. Ikke gå inn i kick! Selv om det er fristende å øve kjører fra hvert angrep, vil det være til din fordel om du kan øve minimere dine bevegelser og lukke avstanden for din foretrukne teknikken. Stepping direkte tilbake (6:00) vil hjelpe deg å vinne tid, men mister avstand, noe som gjør din kontring ta lengre tid. Trå til side er å foretrekke, da dette er den raskeste måten å komme ut av linjen for angrep samtidig holde deg innenfor rekkevidde for oppfølging handlinger. Dette setter du opp for den neste tingen: jamming.
 3. 3
  Siden de fleste streiker er oppnådd ved løsaktighet beinet før sparker, jamming streiken er vanligvis en effektiv måte å minimere skade. Prøv å hindre bevegelse fra framdrift forbi midten av viklingen bevegelse. Hvis gjort det bra, vil dette ubalanse motstanderen og midlertidig forvirre dem. Husk at jamming betyr ikke nødvendigvis stoppe beinet, bare kroppen.
 4. 4
  Når du mestrer både unngå og jamming kick, er du klar til å motvirke. I hovedsak unngås og syltetøy samtidig. Bekjempelse er det høyeste nivået i forsvaret hvor du stjeler de andre angripe og bruke sine angrep mot dem.

Tips

 • Sørg for å øve med noen som du stoler på, i et kontrollert miljø. Ideelt sett vil du ikke skader deg selv eller din partner mens du utvikle dine ferdigheter.
 • Når du trener Unngå, minimere bevegelse og hold deg til motstanderen. Mens du får flere blåmerker i utgangspunktet, vil fremgangen din være mye raskere.
 • Bruk styre - se ovenfor.

Advarsler

 • Varm alltid opp først for å unngå skade og belastning.
 • Kampsport ikke gjøre deg uovervinnelig. Ikke glem pistoler og kniver.
 • Fighting er gøy, men kan få deg i trøbbel hvis du ikke vet hva du gjør. Lær under en kvalifisert instruktør.
 • Ikke briljere... det er alltid noen bedre enn deg.
 • Hvis du ikke bruker verneutstyr, sørg for at du er både på det nivået hvor du kan smette unna et kick. Ulykker skjer med en utmerket student og en total nybegynner