Wkeno

Hvordan overvinne svikt

Svikt er en gitt i livet, forventer å seile gjennom uten en hikke er urealistisk og setter deg opp til å falle hardere når svikt skjer. Unngå svikt hindrer deg også i å fokusere på å få den fleksibilitet som trengs for å takle det, en viktig del av å sprette tilbake.

Det er uheldig at i samfunn besatt og prestasjon, kan svikt bli gjort å føle seg som den verste som kan skje med en person. Realiteten er at svikt er vanlig, men så er å overvinne det, og presser gjennom til mer vellykkede bestrebelser i fremtiden. Selv der svikt ikke kan berges, det er alltid noe å lære fra det. I denne artikkelen vil du lære litt om hvordan du overvinne svikt gjennom å ha den rette holdningen. Når du ikke la uhell i livet holde deg nede for lenge, så ingen andre vil være i stand til å holde deg nede for lenge heller.

Trinn

Hvordan overvinne svikt. Minn deg selv at du er god nok.
Hvordan overvinne svikt. Minn deg selv at du er god nok.
 1. 1
  Forvent feil. Livets harde slag er like vanlig som livets suksess banker. Å forvente at prosessen med å leve til å alltid være jevn seiling er å invitere en mangel på realisme inn i livet ditt. Det skjer med de beste av oss. Svikt bidrar til å skape balanse i livet ditt, og presenterer en mulighet for personlig vekst. Akseptere det uunngåelige at ting ikke alltid vil gå din vei er en viktig del av å unngå å bli bitter og vridd, eller for å hindre deg fra å bare hvile på laurbærene og aldri presser videre for å realisere ditt fulle potensial.
  • Lære å elske å finne ut at du tar feil om noe. Det er ikke feil, det er opplysning og veien til å finne den rette måten.
  • Les om dette atferdstrekk holder deg tilbake i livet. Perfeksjonisme får oss til å frykte svikt og til føler vi er personlig en fiasko når vi står overfor det. Søker å alltid være perfekt sår våre egne frø av skuffelse. Prøving og feiling er en mye bedre lærer av hva det betyr å være menneske enn aldri å prøve og aldri lykkes.
 2. 2
  Minn deg selv at du er god nok. Leo Babauta tyder på at å ikke tro vi er hviler i hjertet av frykt for fiasko. Feil tjene som bevis for denne største frykt, som får oss til å ønske å ta ut og ikke prøve igjen for frykt for å bli ytterligere utsatt som utilstrekkelig og uskikket. Men denne frykten ikke fundert i virkeligheten, ingen er perfekt, og alle vil feile på ulike tidspunkt i livet. Den reelle forskjellen mellom folk som blir vellykket og overvinne svikt og de som ikke kommer ned til hvordan du klarer svikt og hvordan du ser dens innvirkning på deg. Følelse utilstrekkelig er en vanlig menneskelig følelse av at selv svært offentlige, svært vellykkede mennesker føler, men de trenger ikke la det holde dem nede. Du er god nok, alt du trenger er å gi deg selv klarsignal til å fortsette å prøve.
 3. 3
  Forbli rolig. Uansett hva du føler om en fiasko, ikke mister fatningen over det. Se på det på denne måten - det vil ikke gjøre noen forskjell for utfallet selv om du blåse toppen eller holde deg rolig, men det vil ta mye mindre energi og opprettholde rykte hvis du velger det siste svaret. Hvis du er virkelig frustrert og sint, kanalisere disse følelsene til å motivere deg til å starte på nytt.
  • Ikke ta sinne ut på andre. Det er ikke bra å flaske opp følelser, men du kan ikke gå rundt å ta ut sinne på de rundt deg for ingen god grunn. Ta en joggetur, en svømmetur, eller en boksing økt for å løse opp spenninger og gi deg plass til å tenke. Bare gjøre noe fokusert og opplagt til å distrahere deg fra de første intense følelser før de roer.
  • Ta deg god tid. Folk har vanligvis ikke gjenopprette fra en stor svikt over natten. Det tar tid for følelser å helbrede. Det betyr ikke at du er berettiget til å sture selv. Denne gangen er bedre brukt å gå over hvordan du gjør det bedre neste gang og bygge opp motstandskraft.
 4. 4
  Glem hvordan andre mennesker ser deg. Ikke bare vil noe veldig tydelig svikt snart være gårsdagens nyheter, men hvis du tror andre er deg (og kanskje de er, kanskje de ikke er), vil det ikke være lenge før de er for opptatt å bekymre seg sine egne feil å kaste gjørme på deg. Tross alt, er alle kommer til å mislykkes nå og da; påføre skadefryd på noen andre har en måte å boomeranging rett tilbake, en virkelighet som fungerer som en naturlig form for nedtrapping konstant. Og til slutt, hva er det noen rolle hva kritikerne mener? Mesteparten av tiden de har ikke en anelse hva innsats har gått inn i hva du har gjort og hva du prøver å oppnå - det er altfor lett å være ekspert kritiker uten å være do til innsideinformasjon.
  • La hver unnlatelse av å tjene som en mulighet til å styrke din besluttsomhet i møte med kritikk. Dette er en langt mer positiv og selvdrevet respons enn å gi etter for å tro de ofte ekle og tankeløs ting andre folk kan si.
 5. 5
  Skifte ut av hodet plass. Alt av negativitet er i hodet ditt. Realiteten er at du får tilbake. Og bonusen er at du vil få kunnskap, innsikt og erfaring - visdom at bare de som prøvde noe kan legge beslag på. Gå utenfor din personlige negative sfære og nå ut til folk rundt deg som bryr seg om deg, nyte deres selskap og lære om hvordan andre mennesker takle feil i stedet for bare å fokusere på deg selv.
  • Visualisere hver svikt som et springbrett til en sterkere, mer spenstig selv. Behandle hver svikt som en gave å lære hva som ikke skal gjøre i fremtiden.
  • Respekter som kommer med fiasko. For mye suksess kan noen ganger føre oss på villspor, og få oss til å vokse en uberettiget følelse av å være ufeilbarlig og følelsen bedre enn andre. Unnlatelse kan banke stuffing ut av en slik urealistisk selvforherligelse og bidra til å sette deg tilbake på rett kurs.
 6. 6
  Slutt å bekymre deg, begynner å le. Ja, solen vil komme opp igjen i morgen. Ja, ting kan være surt for en liten stund, men hvordan vil bekymre hjelp? Tenk tilbake til en tid da du bekymret for mye. Gjorde det gjøre noen forskjell? Mest sannsynlig ikke, bortsett fra å gi deg mer rynker og grått hår. Den største tingen du kan gjøre for deg selv under svikt er å sprøyte inn din refleksjon av hva som skjedde. Mens det vil være en periode der du føler deg spesielt øm, å kunne le av deg selv for feil kan være en viktig del av helbredelsesprosessen, klargjøring deg for å flytte på nytt. Å kunne si "Å, jeg gjorde det, ha, ha, en slik måte å stappe opp, ha, ha!" er delen av å sette svikt i perspektiv.
  • Vær veldig forsiktig så du ikke tar på andres feil eller omstendigheter som å være din feil. Humor er en måte å fortelle deg at du ikke trenger å bære verden på dine skuldre, og at noen ganger, ting bare skjer, uansett hva du gjør eller ikke gjør.
 7. 7
  Vurdere hva din unnlatelse har lært deg. Det er alltid ting å ta unna en fiasko, for å informere din fremtidige retning. Det kan også være slik at du har gjort feil virke verre enn det er, delvis svikt er også delvis suksess, og hvis du kan trekke ut hva som var vellykket og bygge videre på det, følelsen av å ha mislyktes minsker. Sosiolog Hugh Mackay mener at vi ikke verdsetter svikt i måten vi burde. Sier at feilen er ofte tolket som et tegn på personlig utilstrekkelighet, sier han at dette benekter dens vitale rolle som en del av prosessen med modning gjennom hele livet. Med andre ord, stopper læring aldri og lærdommen er:
  • Unnlatelse kan hjelpe deg å oppdage din beste selv. Svikt er et signal om at du er villig til å trykke på og oppdage nye talenter og kanten av den eksisterende, nå utover det du vet i hva du ikke vet.
  • Svikt handler om mestring. Det er lett å snu fra en ny ting til en annen og være en Jack eller Jill av mange ferdigheter, men en master eller elskerinne of none. Det er mye, mye vanskeligere å ha tålmodighet til å mestre en ting veldig bra og å gjøre det med og nøyaktighet. Og for å mestre noe, må man ikke på det, mye.
  • Svikt lærer deg om viljestyrke,, selvdisiplin, og verdien av hardt arbeid. Et av tegnene ved å leve i frykt for å mislykkes er distraksjon. Når du tillater distraksjon å innhente ditt liv, du trøstet at distraksjoner kan skjule din potensial til å mislykkes. Ironisk nok, distraherende deg selv er en svikt i seg selv - en manglende evne til å ta deg tid til å fortsette å prøve, for å fortsette mot perfeksjonere hva du lærer å gjøre eller ønsker å bli. Til syvende og sist, lærer svikt deg verdien av utholdenhet og hardt arbeid.
 8. 8
  Hold deg i nåtiden. Frykt for å mislykkes er en fremtidig projeksjon av bekymring og en avhengighet av hva som skjedde i fortiden. Hvis du sitter fast i denne type tenkning, du lever livet i henhold til hva som kan skje. Forfatter Leo Babauta antyder at responsen som trengs her er å "bare gjøre det, nå, i øyeblikket... bringe deg tilbake i øyeblikket og fokusere på hva du gjør akkurat i dette øyeblikk." Ved å være i nuet, du holde fokus på potensialet i bedriften og la kreativitet, kløkt og innovative drivkraft til å blomstre. Tidligere feil er grunnleggende lærdom for bedre forståelse i nåtiden og en forbedret følelse av å leve nå, fremtiden skapes gjennom ditt engasjement til i dag heller enn din nåværende blir ledet av din frykt for morgendagens mulige tap.
  • Embrace frykt. Unnlatelse kan bare holde deg ned hvis du fortsetter å frykte det. Omfavne frykten og du frigjøre deg fra kontroll. Slik at frykten for å kontrollere at du gjør deg sårbar for å bli kontrollert. Ukontrollert frykt kan føre til at du la andre ta avgjørelser for deg i livet, mens det kan være en oppskrift for ikke å ta ansvar når ting går galt, kan det også bety at du mister din følelse av kreativitet, innovasjon, og selv om din følelse av selvtillit. Hjelp vise folk det er ikke bare greit å mislykkes, men sunt å bryte denne frykten!
 9. 9
  Tillat deg selv å mislykkes med vilje. Personlig utvikling guru Steve Pavlina anbefaler sviktende med vilje. Han antyder at det er en god ting å sette ut for å gjøre noe som du vet vil mislykkes dersom det ikke vil skade andre eller ha langsiktige negative konsekvenser. Han anbefaler å lære noe som du ikke har talent, prøve noe utover din ferdigheter satt og ber om noe når du vet svaret blir nei (for eksempel en høyning, osv.). Fra å gjøre dette, mener Steve at du vil oppleve flere fordeler enn tap, slik som å lære å håndtere feil, hvordan du kan hente viktige spørsmål, kjenne dine grenser, og unearthing verdien av delvis suksess.
 10. 10
  Fokuser på å prøve igjen. Dale Carnegie sa en gang at det var avgjørende for å "utvikle suksess fra fiasko. Motløshet og fiasko er to av de sikreste stepping steiner til suksess." Utholdenhet er kilden til suksess for de fleste mennesker på denne planeten. Natten suksesser er sjeldne, de er som regel folk som har prøvd og mislykkes og prøver igjen mange ganger. Vellykket annonse mann Siimon Reynolds mener at mangel på er en viktig årsak til at folk ikke klarer, å gi opp for tidlig betyr at du aldri vet om hva du ønsker å gjøre eller bli var oppnåelig, og han sier at dette er tilfelle for "folk flest"!
  • Ikke forveksle mangel på utholdenhet med et mål som ikke er mulig å oppnå, de fleste ganger er det mangel på utholdenhet og ikke målet som er problemet. Naturligvis, gjøre ting på nøyaktig samme måte som fører til svikt er ikke svaret, i stedet fokusere på målet og ta lærdom fra det som ikke fungerte å vise deg hvordan du kan finne nye og bedre måter å nå målet ditt denne gangen.
 11. 11
  Vokse. Populære motiverende trener Anthony Robbins sier at vi ikke bare vokse for oss selv - vi vokser slik at vi kan bidra langt utover oss selv. Dette er en viktig ting å huske på når du går gjennom feil. Dine erfaringer er tilgjengelige for andre å lære av hvis du er villig til å dele dem, samt å være villig til å dele med andre hvordan du presset utover fiasko til et mer fruktbart og givende utfallet, og selv hva som skjedde da du ikke kunne overvinne svikt. Dette hjelper alle bli mer forståelse og aksept av rollen svikt i suksess-drevet samfunn.
 12. 12
  Grøft kjedsomhet og leve stort. Svikt er flipside av suksess og uten det, kan det ikke være noen glede i å skyve gjennom odds, for å vite hva suksess virkelig føles som når oppnådd. På slutten av dagen, er det en morsom verden hvor vi alle lengter etter alt å være enkel og lett uten humper på veien, jo raskere du innser at livet ikke kommer med automatisk utjevning agenter, jo raskere du ' ll være lykkeligere om å oppleve støt. Og tenk hvor kjedelig livet ville vært hvis du ikke hadde noe å forbedre eller satse på! Husk at følelsen av svikt er følelsen av å være i live. Det er et tegn du har gitt ting en går, presset grenser, og spratt tilbake.

Tips

 • Hvis millioner av andre har fått gjennom svikt, det vil du. Ikke la idealer om perfeksjonisme stunt din vekst og ikke sammenligne deg med suksesshistorier, de suksesshistorier inneholder mange feil som aldri blir snakket om.
 • Telle hver rettssaken som en handling av mot, en liten suksess i seg selv. Bygge utholdenhet kan utrette store ting, og slå alle de mislykkede forsøk underveis i små suksesser. En forfatter som ønsker å få publisert kunne pin up hver avvisning slip som bevis på at de er en ekte forfatter, gjør jobben slik jobben virkelig fungerer. En vellykket salgsrepresentant ser på andelen av suksesser til feil og blir vant til "Nei" mesteparten av tiden som bare en del av jobben.
 • Ikke la sviktende bringe deg ned. Hvis du var fast bestemt på og du feilet, prøv igjen. En mann som kjempet fiasko hele sitt liv, men vil alltid bli husket for sin fasthet og utholdenhet er Winston Churchill. Han sa en gang: "Suksess er evnen til å gå fra en fiasko til en annen uten tap av entusiasme". Og han levde ut at troen til tross for enorme odds.
 • Lister og mål tidsskrifter er veldig nyttig for noen mennesker når feilen ser ut til å skje ofte. Dersom svikt sporer av dine tankeprosessene og gir deg følelsen engstelig, bruke slike rekvisitter for å styre deg tilbake på rett kurs igjen. Det er ingen skam i å bruke dem, forventer ingen rask og organisert tenkning til å skje hele tiden, og for noen mennesker er det overveldende å bli forventet å alltid tenke sånn. Organiser deg selv godt og ting vil virke mindre anstrengende å takle når du kommer tilbake på føttene.
 • Ikke forvent overnatter mirakler til å skje. Du kan ikke komme over et stort tilbakeslag fort, men du kan ta vare på deg selv mens du reparere og ikke dykke dypere ned i fortvilelse. Husk at du ikke er den første til å mislykkes, vil du ikke være den siste, og du vil sprette tilbake igjen hvis du tillater deg selv. Ja, det er et valg å gjøre, så velger å komme tilbake sterkere.
 • Og hvis noen gang du finner deg selv å tenke selvstendig piteously: "Jeg skulle ønske jeg var så heldig som X", husk at lykken er for leprechauns. Livet handler om god ledelse, ikke flaks.
 • Ikke ta det som fiasko hvis noe var avhengig av andres beslutninger og handlinger. Hvis prosjektet ikke blir akseptert og var et godt prosjekt, er det fortsatt en suksess. Mange frykter "feil" i situasjoner som er så uforutsigbare suksess og fiasko gjelder ikke for dem i det hele tatt.
 • Skritt tilbake litt, gi deg selv litt pusterom. En ting som kan hjelpe pute svikt på noe stort er å gjøre noen små, enkle ting som du vet du vil lykkes i, hva de er. Steady, treg progressive suksess på noe annet, som å lære å tegne og ikke forventer et mesterverk, men bare for å lykkes på "tegne noe hver dag" eller en enkel øvelse diett som "går daglig på det mest passende tidspunkt" kan bidra til å dempe fiasko av et stort prosjekt.

Advarsler

 • Ikke gjør det virke som slutten av verden - det er ikke! Kom over hva som har skjedd og gå videre med livet ditt. Og hvis du ikke kan gjøre det alene, finner du hjelp og snakke det gjennom med en betrodd venn, et familiemedlem mentor, eller en terapeut. Ikke lider i stillhet, det vil bare spise deg opp og gjøre bitter deg.