Wkeno

Hvordan skrive svømme leksjon planer for nybegynnere svømmere

Har du lyst til å lære en enkel måte å konstruere en fin leksjon plan for nybegynnere svømmere? Det er like enkelt som 1-2-3! Les videre!

Trinn

Hvordan skrive svømme leksjon planer for nybegynnere svømmere. Bestem hvilke ferdigheter er mest alderstilpasset å lære nybegynnere svømmere på en daglig basis.
Hvordan skrive svømme leksjon planer for nybegynnere svømmere. Bestem hvilke ferdigheter er mest alderstilpasset å lære nybegynnere svømmere på en daglig basis.
 1. 1
  Bestem hvilke ferdigheter er mest alderstilpasset å lære nybegynnere svømmere på en daglig basis. Alderen på elevene ikke diktere hvilke ferdigheter som er aktuelle, men generelt, vil du tilbringe tid hver klasse på sparket, pust kontroll, holder pusten, in-line kick (utsatt spark), back kick, og noen type svømmetur (avhenger på alder og ferdighet beredskap).
 2. 2
  Bestem en alderstilpasset total klasse lengde tid. For førskolebarn, 20 - 30 minutter er standard. Et viktig hensyn på om du går 20, 25 eller 30 minutter er antall barn i klassen. En 20-minutters klasse kan være nok for en privat leksjon for en 3 eller 4 år gammel - men er ikke nok tid hvis du har to eller flere barn i samme klasse. I så fall, gå med en 25-30 minutters leksjon for nybegynnere førskolealder svømmere.
 3. 3
  Bestem hvor mye tid du vil sette av til hver ferdighet, slik at du kan bruke litt tid på hver av de ferdighetene du ønsker din student å lære. Selvfølgelig kan det være klasser der du ikke får gjennom alt, og det er helt greit. Men vær forsiktig så du ikke "overstay din velkomst" på en gitt ferdighet og innse at det er både dyktighet og tillit overføring. Med andre ord, når et barn blir mer dyktig på en ferdighet som hjelper hans / hennes tillit til å forbedre de andre ferdigheter og vice versa. Ett tips, prøver alltid å bruke tid på "swimming ferdighet" som vanligvis er avsatt til slutten av klassen. Som en tommelfingerregel - hvis du kommer til å hoppe over noe, hoppe over en drill i stedet for den viktigste ferdigheten.
 4. 4
  Bestem et sett med progresjoner for hver ferdighet. For eksempel sluttproduktet for "in-line kick / utsatt kick" vil være at barnet kan sparke med ansiktet i vannet, utvidet armene for 10 meter eller så uten oppdrift rekvisitter. Men progresjon du forhåndsbestemme kan være i tre faser: Fase 1: Bruk en vektstang, armene utvidet, blåser bobler. Trinn 2: Bruk en vektstang, armene utvidet, ansikt i vannet. Stage 3: Eliminer vektstang, armene utvidet, ansikt i vannet.
 5. 5
  Bestem hva signaler eller buzzwords du vil bruke for hver ferdighet. For eksempel, når man underviser pusten kontroll, kan det hende at buzzwords bli "puste i munnen, blåse ut munnen og nesen."
 6. 6
  Bestem hva slags utstyr, leker, eller rekvisitter som du trenger for din klasse. For eksempel kan det være lurt å ha kick-brett, nudler, vektstenger, etc. tilgjengelig for din klasse.
 7. 7
  Bestem et generelt nivå av ferdigheter som du vil kreve at studenten har mestret før fremme din student til et nytt slag, ferdigheter, osv..