Wkeno

Hvordan være mindre sutrete

Sjelen i ro bringer fred til alle parter.

Trinn

Hvordan være mindre sutrete. Bruk en gummistrikk løst på håndleddet.
Hvordan være mindre sutrete. Bruk en gummistrikk løst på håndleddet.
 1. 1
  Bruk en gummistrikk løst på håndleddet. Snapper den mot huden din hver gang du tar deg selv klynking.
 2. 2
  Start en privat gripe journal. I stedet for å sutre til andre, gå hjem og skrive ned dato og et sammendrag av klagen. Ikke bruk personnavn. Anta at all dokumentasjon vil bli lest av andre.
 3. 3
  Stopp leter utover. Se innover. Undersøke din personlighet for roten av brummende. Generelt, whiners har en utakknemlig ånd, men er mottakerne av en overflod av materielle goder som de tror de har tjent, eller som de har en rettighet.
 4. 4
  Bli en generøs sjel. Lag små gaver hver dag. Gjøre store gaver ved spesielle anledninger. Skriv takkekort og sende dem raskt når du er velsignet av andre.
 5. 5
  Lær deg språket i velsignelse. Avstå fra kritiske kommentarer, selv når de er fortjent. Snakk oppløftende ord i hver samtale. Snakk ord håp for velsignelse. Være oppriktig medfølelse for andre.
 6. 6
  Opplev nåde. Grace mottar noen gode at vi ikke fortjener. Tenk at du ikke fortjener noe godt, da svare med ydmykhet og takk for alle ting.
 7. 7
  Være nådig. Overse andres feil, fordi dine egne feil er like stor. Tilgi dem som har krenket deg. Respektere og verdighet alle mennesker i alle samfunnslag.
 8. 8
  Når du er klar, ødelegge gripe journal og starte en ros journal.

Tips

 • Nøkkelen til å være mindre av noe er ofte å være mer av noe annet. Whiny er negativ. Prøv å finne måter å være mer positive til å erstatte den dårlige vanen.
 • Pitch din stemme lavere! Jo mer nasal du lyd, jo mer vil du bli betraktet som "sutrete" hvis du klage selv i det minste, uansett hvor gyldig dine klager er. Få en opptaker, registrere deg selv å snakke og spille den tilbake. Øv på å snakke mindre nasalt før du kan gjøre det selv når opprørt. Dette vil gjøre deg mer karismatisk og godt likt, så vel som å gi de punktene du lage en snøball sjanse for å bli seriøst vurdert istedenfor avvist som ennå mer klynking.

Advarsler

 • Ikke forveksle gyldige klager med klynking. Fornærmende folk ofte trekke "oh, slutte å mase" rutine, i en av sine mange former. Stå opp for deg selv er ikke sutring. Peker ut overgrep er IKKE klynking. IKKE>