Wkeno

Hvordan visualisere

Visualisering er en teknikk som brukes av vinnerne i alle samfunnslag. Hvis du virkelig vil ha noe å komme til å realiseres, sette fantasifulle sinn til å arbeide. Se resultatet foran deg, spille spillet du kommer til å spille i tankene dine eller se deg selv å akseptere din grad ved høgskolen. Den eneste begrensningen er din egen mening.

Du kan bruke visualisering for å tilegne seg nye vaner, som å spise sunnere eller spise sakte som hindrer overspising og fedme, har du noen gang sett en aerobatic pilot visualisere hans / hennes rutine på bakken med bare hendene og fantasien? Har du noen gang øvde et jobbintervju i tankene dine?

Trinn

Hvordan visualisere. Visualisere aktivitet, arrangement eller resultat ønsket.
Hvordan visualisere. Visualisere aktivitet, arrangement eller resultat ønsket.
 1. 1
  Visualisere aktivitet, arrangement eller resultat ønsket. Tror "det du ser er hva du får" og være klar for kreativitet og sinn syntese til å ta ledelsen. Hvis du ønsker å bygge en solcelledrevet tog, visualisere dette toget i tankene dine, med sine solcellepaneler, dens skinnende ytre, reiser med en hastighet som du tror det ville være i stand til. Drøm på det, virker det gjennom hodet ditt og la det utvikle seg i bilder.
 2. 2
  Flytt din fantasi inn i den virkelige verden. Etter at du har brukt en stund, dag, måned eller år visualisere mulighetene, nå skifte til fokus modus. Rett i øyeblikket før du utfører aktiviteten, oppgave eller hendelse som vil oppnå et resultat eller utfallet mot målet ditt, fokusere tydelig på bildet av den handlingen du er i ferd med å gjøre. For eksempel, hvis du prøver å treffe en ball, bilde treffer det klart i tankene dine, hjerneslag med hjerneslag, i riktig høyde og riktig hastighet. Se ballen blir truffet av ditt instrument, flyr gjennom luften og landing der det er ment å lande. Legg alle sanser til opplevelsen, høre nærmer ball, høre og føle virkningen, lukte gresset. Deretter må du gjøre det på ordentlig.
 3. 3
  Fiks din tenkemåte. Ingenting kommer til å bli bedre når du føler deg elendig om deg selv og dine sjanser i livet. En positiv tenkemåte vil tilbakestille en feilende periode med uflaks. Det vil slå som halvtomt glass inn i halvfullt glass, regnfull dag i sølv-lined sky. Gripe muligheter til å endre og flytte på.
 4. 4
  Tenke langsiktig. Alle som ønsker endring over natten vil bli skuffet. Selv om du har vunnet en formue i morgen, ville du være så misfornøyd med livet ditt i seks måneders tid som du er nå med mindre du ser inne på hva som feiler deg. I stedet planlegger å gjøre realisering av dine håp og drømmer lang sikt. Visualisere hvor du vil være i 5, 10 og 15 års tid og den slags resultater du ønsker. Men ikke bare lage et grunt bilde av deg i en Porsche omgitt av et stort hus, massive diamant innsamling og smiskende venner. Det er kunstig og vil ikke vise seg sunn eller tilfredsstillende i det lange løp. I stedet, visualisere hva du ønsker å oppnå som menneske og hva legater du vil forlate din samfunnet og verden.
 5. 5
  Alltid minne deg selv om betydningen av å bremse ned. Visualisering fungerer bare når du er rolig, rolig og villig til å gi deg selv tid til å fokusere på fred, uten umiddelbare bekymringer. Visualisering er en teknikk svært nær meditasjon, bare det er mer aktiv og levende. I visualisering, blir du oppfordret til å tenke aktivt om mulighetene, men som med meditasjon, må du la til side alt overflødig på dine drømmer og mål, og bare fokusere på dem.
 6. 6
  Visualisere personlighetstrekk som trengs for å komme deg dit du ønsker å være. Det er ikke nok å ønske å være president. Du må tenke på de kvaliteter som vil hjelpe å få til dette målet. Visualisere ikke bare formannskapet, men også ferdighetene til åpen kommunikasjon, overtalelsesevne, smilende, dele, lytte, diskutere, være i stand til å avlede kritikken med dyktighet og respekt osv. Det er sannsynlig at det vil være ferdighetene du trenger for å jobbe på, men igjen, kan du bruke visualisering for å fokusere på egne ferdigheter for å bringe dem opp til par.

Tips

 • Visualisering tar praksis. Alle har makt til å gjøre, men ikke alle har tro på det. Hvis du er skeptisk, kan det være lurt å overbevise deg selv om at dette er bortkastet tid. Ikke gi opp denne fristelsen fordi alle, skeptikere inkludert, kan ha nytte av å visualisere. Det handler om vår hjernens evne til å syntetisere resultatene, et vitenskapelig bevist faktum.
 • Ikke glem følelser. Du må være glad og takknemlig for å bruke visualisering riktig.
 • Hjelpe andre til å visualisere. En av de beste gavene du noen gang kan gi er at av håp og visualisere er en del av håp for bedre ting. Lære andre å gjøre det når du har tillit, og du skal dele rundt biter av håp.
 • "Les Psycho Cybernetics" By Maxwell maltz du kan bruke den til å skaffe seg en vane som "spise sakte" som bidrar til å unngå overspising og fedme

Ting du trenger

 • "Psycho Cybernetics" av Maxwell maltz