Wkeno

Hvordan å behandle mannlig mønster Hårtap

Mange menn, som de blir eldre, begynner å miste hår over templene. Den håravfall fortsetter over tid rundt toppen av hodet, og noen ganger gjør krav på håret på sidene og baksiden av hodet, så vel, som fører til fullstendig skallethet. Dette kalles androgen alopeci fordi den er forbundet med tilstedeværelse av androgener (hormonene som styrer maskuline egenskaper). Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hvordan det fungerer, og hvordan du kan stoppe det.

Trinn

Hvordan å behandle mannlig mønster Hårtap. Forstå hvordan mannlig mønster baldness fungerer.
Hvordan å behandle mannlig mønster Hårtap. Forstå hvordan mannlig mønster baldness fungerer.
 1. 1
  Forstå hvordan mannlig mønster baldness fungerer. Denne spesielle typen hårtap er relatert til nivåer av fritt (ubundet, sirkulerende) testosteron, som blir omdannet til dihydrotestosteron (DHT). Noen menn, på grunn av deres genetikk, har hårsekker som svarer til DHT med krymping. For å bekjempe mannlig hårtap på et biologisk nivå, kan du:
  • senke nivået av fritt testosteron i kroppen (som ikke er det samme som nivået av total testosteron)
  • hindre fri testosteron blir omdannet til DHT
 2. 2
  Narkotika tendens til å arbeide ved å hemme ytterligere hårtap, men noen ganger de stimulerer til ny hårvekst. Når du slutter å ta dem, har en tendens til hårtap å plukke opp der den slapp når du startet medisinering.
  • Minoxidil (Rogaine, Rogaine) påføres direkte på hodebunnen. Godkjent av FDA. Måten det fungerer på er uklart.
  • Finasteride (Propecia, Proscar) er tatt muntlig i form av en resept pille. Den er noe mer effektiv enn minoksidil. Godkjent av FDA. Det fungerer ved å binde seg til enzymet som ellers ville konvertere fritt testosteron til DHT.
 3. 3
  Få en hårtransplantasjon. Ørsmå flekker av hår flyttes fra én del av hodebunnen til balding området i flere sesjoner. Det er en liten risiko for hudinfeksjon, og det kan bli dyrt, men resultatene er effektiv og permanent. Grunnen til at det fungerer er fordi håret er flyttet fra deler av hodet hvor folliklene ikke er sensitive for DHT.
 4. 4
  Stimulere hårvekst ved M. Gardson metode eller lignende. Når hårsekkene gå sovende, du begynner å miste håret. De sovende follicles ikke lenger opprette hår, så da nok av folliklene i et bestemt område stengt ned, vil håret ditt ser tynnere. Du er ikke skallet - du trenger bare en masse sovende hårsekker som ikke har blitt vekket ennå.
 5. 5
  Hindre insulin resistens. Overskytende nivåer av insulin som sirkulerer i blodet (hyperinsulinemia) er assosiert med tilstedeværelse av mannlig mønster skallethet (blant annet unpleasantries, som nærsynthet og dannelse av hud koder). Hyperinsulinemi er et vanlig symptom på insulinresistens, noe som er forbundet med en høy-karbohydrat diett, og avhjelpes ved mosjon og vekttap. Dette tyder på at det å unngå overflødig karbohydrater og være passe vil hjelpe deg å holde en full leder av hår, og selv om ingen studier har vist at endelig ennå, i det minste vil det gjøre at du ser og føler deg bedre på andre måter.

Tips

 • "Det er ingen forskjell mellom begrepene" skallethet 'og' alopecia. Begge mener det samme - delvis eller fullstendig fravær av hår i hodebunnen.
 • Du kan maksimere dine resultater fra Minoxidil ved å dø håret etter 2-3 måneders behandling. Minoxidil har en tendens til å lage svært tynne hår i starten, og døende håret øker kontrasten mellom hårene og hodebunnen, noe som gjør den nye hårvekst området ser mer tett. Dette er en vanlig teknikk i før / etter bilder for Hårtap behandlinger.
 • Det kan være lurt å vurdere ikke-medisinske løsninger til hårtap i forbindelse med eller i stedet for de løsningene som er nevnt ovenfor. Disse inkluderer Tupeer, hår vever og forlengelse løsninger som Hair Club for menn.
 • Noen hår tap "kur" som ikke er nevnt ovenfor ikke har blitt støttet opp av vitenskap og bør betraktes som en "snake oil". Som blir sagt, i mange studier er det noen mennesker som har håravfall er dempet eller reverseres via placebo effekt, så tenker noe vil fungere kan gjøre det arbeidet, bare ikke pålitelig nok til å bli underbygget av vitenskap.
 • "Det ble tidligere antatt at skallethet var arvet fra morfar mens det er noe grunnlag for denne troen, begge foreldrene bidrar til deres avkom er sannsynligheten for håravfall Mest sannsynlig er arv teknisk 'autosomal dominant med blandet penetrans".. "Source:
 • Det finnes mange forskjellige typer skallethet, og de har forskjellige årsaker, og er (eller ikke) behandles på forskjellige måter. For å finne ut hvorfor du skal skallet, kan du begynne ved å gjøre et lite forskning på Internett, men du kan også være lurt å se en lege.
 • Kvinner kan også oppleve hann-mønster baldness, selv om håravfall tendens til å være mindre ekstrem hos kvinner enn hos menn. For kvinner opplever hann-mønster baldness, bør en lege eller hudlege kunne foreskrive spironolakton. Dette stoffet vil stimulere ny hårvekst hos kvinner på grunn av sin anti-androgen virkning.
 • En av de vanligste former for skallethet er androgen alopeci ("mannlig skallethet"). Noen gode, moderne, vitenskapelige studier har blitt gjort på emnet, og gode forklaringer på disse studiene i lekmann vilkår kan bli funnet på internett. Det er arvet gjennom begge foreldrene via X-kromosomet. Genet som forårsaker MPB er en recessiv egenskap. Mye som farge-blindhet, er MPB mye mer vanlig hos menn enn hos kvinner - en kvinne ville ha to X-kromosomer med den genetiske defekten å vise MPB, mens en mannlig ville bare ha ett X-kromosom med mangelen.
 • "Alopecia" er den medisinske termen for det vanlige ordet "kilde" skallethet. ':

Advarsler

 • Hvis du planlegger på kirurgisk hår erstatning, være sikker på at hårtap har stabilisert seg, ellers håret tap vil fortsette og lage en skallet ring på hodebunnen din rundt den implanterte hår.
 • Hvis du bruker noen av de stoffene som er nevnt ovenfor, må du undersøke hvordan du bruker dem riktig, og er klar over eventuelle bivirkninger. Den vanligste bivirkningen av aktuell minoxidil er rødhet i huden på det punktet av søknaden.