Wkeno

Hvordan å grave en kule ut av deg selv

Du bare fikk skutt, men ikke vil, eller kan ikke gå til, sykehuset. Følg disse trinnene, og du kan øke sjansene for overlevelse og redusere infeksjon. Ikke ta denne handlingen mindre det er tvingende nødvendig. Det er vanligvis best å la kulen alene, spesielt hvis du vil være i stand til å komme til lege innen 24 timer. I stedet laget flere gasbind bandasjer over såret og komme til lege så snart du kan.

Trinn

Hvordan å grave en kule ut av deg selv. Ikke ta denne handlingen mindre det er tvingende nødvendig.
Hvordan å grave en kule ut av deg selv. Ikke ta denne handlingen mindre det er tvingende nødvendig.
 1. 1
  Undersøke såret. Gjør ditt beste for å avgjøre om du bør prøve og fjerne det. Hvis det ikke blør mye, og for dypt, kanskje du ikke bør ta den ut. Noen ganger tar ut en kule av deg selv er verre enn å forlate det, da kulen kan stoppe blødningen.
  • Men hvis blødningen ikke stopper, kan du bestemme at du må grave ut kulen og cauterize såret. Det vil utvikle en forferdelig infeksjon ellers. Husk, du er miles fra hvor som helst. Hvis du velger å fjerne kulen (e), deretter holde lesing. Forhåpentligvis har du en beholder med whisky og Bowie kniv. Eller en Ice Pack.
 2. 2
  Nummen såret med ispose
 3. 3
  Bygg et bål, hvis mulig. Bygge en liten brann ved hjelp kvister og blader med større tørket greiner på toppen. Lag en gnist på blader og kvister ved å slå din kniv på en stein. Blåse på det så snart cinders begynne å fange. Dette kan ta en stund hvis du ikke er flink til det så være vedvarende.
 4. 4
  Påfør whisky og grave. Ta flere slurker av whiskey for å døyve smerten av hva du er i ferd med å gjøre. Lirke kula ut med en kniv. Prøv ditt beste for ikke å kutte noen årer, og prøv å se for dem før du graver. Dette er egnet til å skade som ingenting du noensinne har følt før, men ikke gi opp. Du kan gjøre det.
 5. 5
  Påfør varme. Når kulen er fjernet, må du sterilisere og lukke såret. Den beste måten å gjøre dette under omstendighetene er med ild. Varm opp knivblad til det er rødglødende. Bruk den til det åpne såret, effektivt rålekkert det stengt.

Tips

 • Rens såret med noe med en alkohol basen.
 • Ikke ta denne handlingen mindre det er tvingende nødvendig.
 • Bruk en klut, så ren som du kan få det.
 • Prøv å nummen sår eller det kommer vondt som faen.
 • Lær å og kjøre så fort at du ikke får skutt i første omgang.

Advarsler

 • Bare binde bandasjen slik at den kan stoppe blødningen, eller du kommer til å miste armen.
 • Dette er å bare gjøres hvis du ikke kan nå et sykehus eller lege. Fjerne en kule fra deg selv er svært farlig under de beste forhold, og la denne artikkelen være starten på å lære hva du skal gjøre.
 • Skal du vite hva du gjør før du gjør ting verre og drepe deg selv.
 • Gå til sykehuset når du kan som du vil fortsatt trenger hjelp.