Wkeno

Hvordan å kjøle deg ned på en varm dag


Her er noen enkle og grei ideer om hvordan å kjøle seg ned og være trygg på en varm dag. Mange av disse forslagene er svært praktisk og kan brukes uten tilgang til elektrisitet, spesielt nyttig hvis det skjer for å være en blackout, du er i fare.

Trinn

Hvordan å kjøle deg ned på en varm dag. Hold stille og rolig.
Hvordan å kjøle deg ned på en varm dag. Hold stille og rolig.
 1. 1
  Drikk mye vann for å gjenvinne vannet tapt på grunn av svette.
 2. 2
  Hold stille og rolig. Dette er ikke en god tid for å trene, sport eller kjører rundt. Holde disse aktivitetene for kvelden når luften blir kjøligere og solen går ned.
 3. 3
 4. 4
  Åpne vinduer for å slippe inn en bris. Bruk skjermer for å holde insekter hvis de er et problem.
 5. 5
  Go. Hvis du kan, velg en lyssky vannmasse.
 6. 6
  Ha en kald eller bad. Selv en liten mengde vann sprayes eller sprutes på du kan hjelpe. Eller prøv et ansikt vaskemaskin dyppet i kaldt vann og holdt mot ansiktet og pannen for umiddelbar kjølende lindring. Våte håndklær hvis du trenger å kjøle hele kroppen og bryte bena, overkroppen og armene med dem.
 7. 7
  Fukt håret med kaldt vann hver halvtime.
 8. 8
  Bruk fans. Fans holde luften sirkulerer og produsere en liten kjølende effekt. Legg en våt klut ansikt på viften for å produsere en mini air-condition effekt. Vær forsiktig med å sitte den våte ansikt vasket bare på ytre buret delen av viften slik at den ikke kan bli fanget opp av viftebladene og ikke forlate rommet uten å ta den av.
 9. 9
  Prøv og bli vant til varmen. Prøv å gjøre dette uten å være avhengig fans for mye. På den måten kan du være mer uavhengig av å stole på noe elektrisk utstyr, noe som blir veldig viktig bør det være en sommer blackout.
 10. 10
  Påfør masse solkrem i løpet av dagen. Den beskyttende funksjon av en slik lotion varer bare i noen få timer og mindre når du er i vannet. Nytt ofte for best dekning. Ikke stole på det alene, imidlertid. Alltid kombinere med seg en lue, lange ermer klær og holde ut av solen under den varmeste delen av dagen.
 11. 11
  Vurdere å kjøre gjennom sprinkleranlegg.
 12. 12
  Bruk en lue og må ikke utsettes for mye hud. Langermede skjorter laget av bomull, vil hamp og andre naturlige stoffer hjelpe avlede solens stråler og beskytter huden din. En bredbremmet hatt er viktig å beskytte ansiktet og for å skape litt skygge over hodet.
 13. 13
  Hold inne eller i skyggen når solen er på sitt høyeste. Ikke gå utenfor hvis du kan hjelpe den mellom 11 o 'klokke og 3 o' clock, da disse er det tidsrom hvor solen er på sitt sterkeste.
 14. 14
  Bruk en vaskeklut. Få en vaskeklut og suge den i kaldt vann. Knapt ringe det ut, og legg den på halsen din. Gjenta ved behov.
 15. 15
  Kjør innsiden av håndleddene under kaldt vann. Hvis din store årer er kald eller varm, er kroppen kald / varm.
 16. 16
  Få en pose med is. Sett det på pannen i 30 minutter.
 17. 17
  Tygge på isbiter. Sine akkurat som drikkevann, bare kaldere!
 18. 18
  Når du går utenfor gjentatte ganger spray deg med kaldt vann fra en sprayflaske. Det holder deg kjølig og føles bra.
 19. 19
  Hver halv time, kan du ta en kald våt serviett og satt i på hodet i ca 5 min. eller så. Det avlaster varmen går til hodet - og føles bra!

Tips

 • Prøv å fylle en stor kopp med kaldt vann og deretter sette den i fryseren. Vent til det fryser og deretter kan du ta isbiten ut den store cup og bearbeid det der du svetter eller varm.
 • Hvis isen er for kaldt for deg vikle noe rundt det som et stykke tøy.
 • Prøv å holde deg i skyggen.
 • Når du går for en svømmetur slappe av i skyggen på en inflatible.
 • Vent omtrent 15-30mins for solkrem å tørke hvis du har et svømmebasseng og går i det! Solkrem vil vaske av hvis du går i vannet øyeblikkelig.
 • Bremse pulsen ned først ved å ta dype åndedrag dette vil bli beroligende og kan kjøle ned kroppen.

Advarsler

 • Hvis du soler deg, nytt solkrem krem ​​oftere enn du tror du trenger det. Vann vasker solkrem av.
 • Lese etikettene på solkrem krem ​​veldig nøye. Bli informert om ingredienser og sørg for at de er egnet for huden din.
 • Dehydrering er en alvorlig tilstand hvis venstre ubehandlet.
 • Hvis du har noen symptomer på dehydrering stopp spille eller jobbe uansett hva du gjør, stopp! Slappe av og drikke en kald flaske med vann. Sørg for å drikke masse vann hele dagen.