Wkeno

Hvordan å miste vekt med vann

Drikkevann kan være et nyttig verktøy i en dieter arsenal når vekttap er et mål. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan å miste vekt med vann.

Trinn

Hvordan å miste vekt med vann. Drikk vann gjennom hele dagen.
Hvordan å miste vekt med vann. Drikk vann gjennom hele dagen.

Følg vannet kosthold

 1. 1
  Drikk vann gjennom hele dagen. Drikkevann i løpet av dagen kan bidra til å holde deg mett uten inntak av høy-kalori kaffe og snacks. Du kan også spise mindre når du har en matbit, som du bør allerede ha følelsen av å være full. Forbruker færre kalorier på en daglig basis kan bidra til raskere vekttap.
 2. 2
  Drikk et glass vann før hvert måltid. I flere studier av vekttap hos overvektige voksne, de som drakk vann før du spiser et måltid jevnlig forbrukes færre kalorier og så bedre vekttap resultater.
  • Virkningen av vann på prisen kaloriforbruk har vist seg å være mer effektiv hos eldre voksne enn hos unge voksne. Uavhengig av alder, hvis du bruker vann før et måltid for å øke vekttap, ikke glem å overvåke mengde og kalori inntak av mat også.
  • Noen rapporter om vannet dietten anbefaler å drikke et helt glass vann før, under og etter et måltid for å hjelpe fordøyelsen og hastighet vekttap fra vannet.
 3. 3
  Bytt søtet drikke med vann. I stedet for å drikke brus, alkoholholdige drikkevarer, smoothies, eller andre høy-kalori drikker, ta et glass eller en flaske med vann.
  • Bytte i en null-kalori drikke for høy-kalori alternativer kan spare deg hundrevis av kalorier per dag, noe som ytterligere hjelpe til vekttap.
 4. 4
  Drikk kaldt vann for å få fart på stoffskiftet. I en studie på vann-indusert termotilblivelsen, fant forskerne at drikkevann forårsaket en økning i energiforbruk i både menn og kvinner, trolig forårsaket av kroppens arbeid for å varme vannet til kroppstemperatur.
  • I studien, brent menn fett for å gi energi til å varme opp vannet, og kvinner brente karbohydrater.
  • Effekten av forhøyet stoffskifte begynte ca 10 minutter etter inntak av vannet og nådde 30-40 minutter etter drikking.
 5. 5
  Match noen alkoholforbruk med like mengder vann. Dette matchet væskeinntak bør ikke telle mot din daglige vanninntaket, ifølge Water Diet. Noe vann du drikker for å matche alkohol bør komme i tillegg til det daglige vann mål.
 6. 6
  Drikk vann og kutte saltinntaket å miste vann vekt. Redusere mengden av kosttilskudd salt du forbruker (ved å kutte bordsalt, hermetisk eller frossen mat, og lunsj kjøtt fra kostholdet ditt) kan hjelpe deg å miste vann vekt raskt, særlig i kombinasjon med en økning i daglig vanninntak.
 7. 7
  Følger en kort vann detox diett. Vann detox og diett planer inkluderer ofte korte perioder som involverer betydelig væskeinntak å spyle giftstoffer fra systemet og redusere oppblåsthet.
  • Vurdere en plan som Sassy Water anti-bloat diett jumpstart, som innebærer å drikke en hel mugge spesielt smakstilsatt vann hver dag i 4 dager i begynnelsen av en diett plan.
  • Vann detox planlegger også typisk fremme mat naturlig høy i vann, for eksempel vannmelon, supper og grønne grønnsaker.
 8. 8
  Kombiner en kalorifattig diett og en vann kosthold. Drikke 16 gram vann før hvert måltid og begrense daglige kaloriinntak (1200 for kvinner og 1500 for menn) kan jumpstart vekttap og hjelpe slankere opprettholde vekttap suksess i opptil et år.

Følg et vann raskt

 1. 1
  Prøv å erstatte et enkelt måltid med rent vann. Hvis du aldri har fastet, ta små skritt for å forberede kroppen din for utfordringen med fasting.
  • Tenk hopper over lunsj og bare drikke vann eller usøtet, unflavored selters vann i stedet.
 2. 2
  Prøv en 24-timers vann raskt. Forbered 7 dager før en 24-timers rask. Begynn med å fjerne mat og drikke med høyt sukker, fett og koffein 7 dager før du har tenkt å starte vann raskt.
 3. 3
  Erstatt usunn mat med magre proteiner, salater og ferske råvarer. Øke vanninntaket hver dag til du er komfortabel forbruker minst en halv liter hver dag.
 4. 4
  Vurdere å ta urte kosttilskudd eller finne et trygt vann tilsetningsstoff til balanse elektrolytter. Selv om vannet fort ikke tillater søtningsmidler eller solid mat under fasten, anbefaler det ofte sviske kosttilskudd eller naturlige salter for å hindre vann rus.
 5. 5
  Nippe usøtet grønn te til frokost og selters vann til lunsj. Hver gang du føler ubehag eller sult smerter, drikke ekstra vann. Legg til en klemme av frisk lime juice til grønn te eller selters å legge til noen smak hvis ønskelig.

Tips

 • I stedet for å jobbe vann diett teknikker i din daglige rutine å gå ned i vekt, bør du vurdere å følge en vann fort. Selv om vann faster kan være kontroversielt og med farlig når den ikke er nøye overvåket, mange mennesker som har prøvd en vann raskt hevder det er nyttig i spyle giftstoffer fra kroppen, som regulerer fordøyelseskanalen, gjenopprette energi, og jumpstarting betydelig vekttap. Riktig vannbalansen i kroppen er avgjørende for flyten av elektrolytter over cellegrensene, sirkulasjon av oksygen og næringsstoffer i blodet, skylle ut avfall og giftstoffer gjennom leveren og nyrer, som regulerer fordøyelseskanalen, og regulere kroppstemperaturen. Uten tilstrekkelig hydrering, kroppens vev, celler og organer ikke er i stand til å fungere på riktig måte og kan hemme vekttap. Alvorlig dehydrering kan føre til organsvikt og død. Bor riktig hydrert med vann er avgjørende for god helse og enkel vekttap.
 • Alternativt kan du følge en Water Diet som understreker betydelige økninger i vanninntaket uten nødvendigvis krever trening eller mat endringer for å miste vekt. Selv om disse dietter kan være risikabelt hvis du ikke har tilstrekkelig mineral og elektrolytt inntak, de er ellers gratis og lett å følge. For noen mennesker, kan de føre til betydelig vekttap.
 • Hvis du er en utholdenhet idrettsutøver, spør helsepersonell om riktige mengder vann å drikke under trening, han eller hun kan anbefale alternerende vann med en sportsdrikk som inneholder elektrolytter.
 • Forskning har vist at relative og absolutte økninger i mengden av vann drukket hver dag kan forbedre vekttap resultater blant dieters. Prøv å øke det daglige vanninntaket til å møte eller litt overskrider anbefalte daglige inntaket. Typiske daglige vanninntaket anbefalinger er 3,7 liter per dag for voksne menn og 2,7 liter per dag for voksne kvinner, fra alle kilder (drikkevann, andre drikker og matvarer).
 • Økende vanninntaket eller vann slanking vil være mest effektiv på å øke vekttap når kombinert med en øvelse plan og et sunt, balansert kosthold.

Advarsler

 • Det er mulig å drikke for mye vann, noe som kan føre til en elektrolyttubalanse, nyreskader, og død. Ikke drikk vann til overmål eller erstatte måltider med vann uten nøye erstatning av elektrolytter.
 • Øke væskeinntak kan også føre til at du krever mer hyppige turer til toalettet, så plan for regelmessig tilgang.