Wkeno

Hvordan å urinere da på en bil tur

Lei av å stoppe på rasteplasser eller offentlige toaletter når du må tisse mens du er på en biltur? Glem det! Det er to hovedmetoder for ikke-toalettet vannlating mens på en road trip... Inne i kjøretøyet (IV), og utenfor kjøretøyet (OV). Dette gjelder i hovedsak menn, men kvinner kan bruke noen av prinsippene.

Trinn

Hvordan å urinere da på en bil tur. Tisser inne i kjøretøyet.
Hvordan å urinere da på en bil tur. Tisser inne i kjøretøyet.
 1. 1
  Tisser inne i kjøretøyet: Hanner skal tisse i en tom beholder for eksempel en flaske eller kopp. Kastes etter bruk. Kvinner bør flytte til kanten av setet sitt og tisse direkte på bilen matten. (Hvis bilen matter ikke har gummi bunner, er kvinner anbefales å bruke menns metoden.)
 2. 2
  Tisser utenfor en drivende bil: Hannene kan bruke "åpen dør teknikk": Hvis du reiser i en varebil, bare åpne døren for å tisse på gata. Kvinner kan også tisse ut av en drivende bil, bare åpne vinduet, stikke rumpa ut av det, og starte tisser. Ikke glem å tørke etterpå.
 3. 3
  Tisser utenfor en stående kjøretøy: Menn bør lete for å finne et tre eller busker å gjemme seg. Kvinner bør sitte på huk ved siden av bilen. Skjul mellom de åpne dørene, vendt mot bilen. Har vev, toalettpapir, eller servietter klar for å tørke hvis det er nødvendig.

Tips

 • Et alternativ er iført bleier: høres dumt, men det er egentlig det de er laget for. Du trenger ikke å stoppe eller bekymre deg lenger.
 • Kvinner huk ved bilen skal ta hensyn til ikke å tisse sine bukser eller sko. Hvis du ved et uhell tisset skoene, tørk dem. Slipp vev ladylike.
 • Kvinner tisser ut av en drivende bil bør være forsiktig på å kaste sine kluter! Ellers kan de holde seg til andre biler eller din antenne.
 • For menn med "åpen dør teknikk": peker strømmen direkte på bakken i stedet for at den erke ut, langt borte fra bil, vil unngå sin glitrende i motgående frontlykter og dermed trekke mindre oppmerksomhet.
 • Kvinner bør vurdere iført et skjørt under lange bilturer. Dette tillater deg å sitte på huk ned og "sjekke" dekkene som du tisser og ser casual.
 • Darkness forenkler utendørs urinering prosessen, men pass opp for frontlykter som kan belyse deg. Men siden du vil sannsynligvis aldri se noen av driverne igjen, hvem bryr seg?
 • Ha alltid med en bred munn plastflaske for inne i kjøretøyet. Et eple juice flaske med skrukork er ideell, som sin munn er tilstrekkelig stort og innholdet vil vises for å matche etiketten. Bare sørg for å tømme den før noen forsøker å drikke den!

Advarsler

 • Hvis tisser fra den åpne døren til en varebil, være sikker på at du er i "slow" lane når tisser mot høyre side av kjøretøyet. Hvis du prøver dette fra bestått kjørefelt og slukke et annet kjøretøy, kan du bli politianmeldt.