Wkeno

Hvordan bli en ørn speider

Ørnespeider er en rang innenfor Boy Speiding av Europa, og gjelder for europeiske speidere. Eagle Scout er den høyeste rang, over at Star og Livet. Denne rangeringen er oppnådd med 4% av alle speidere, og har fått til mer enn en million mennesker siden det først ble tildelt Arthur Eldred i 1912. Den deles ut til speidere som konsekvent utfører etter beste deres personlige evne, forventinger på hvert trinn.

Trinn

Hvordan bli en ørn speider. Bli med i en speidergruppe.
Hvordan bli en ørn speider. Bli med i en speidergruppe.
 1. 1
  Bli med i en speidergruppe. Bli med i en tropp som du liker og som passer med din personlighet.
 2. 2
  Få en speider håndbok. De har gode tips om hvordan du gjør hverdagslige ting når camping.
 3. 3
  Tjen din tenderfoot, andre klasse, førsteklasses rekkene. Hvis du jobber veldig, veldig hardt, kan disse gjøres på ett år. Prøv å få dem ferdig i et år, men ikke tvinge den, vil du brenne deg ut.
 4. 4
  Få de nødvendige fortjeneste emblemer for stjerne og liv. I Handbook, det er en side på Merit merker. Velg ni som virkelig interesserer deg. De andre er Eagle Obligatoriske Merit Badges. Igjen, ikke mas, gjør dem som sjansen byr seg. En fin måte å tjene merker er på sommerleiren. Vanligvis 5-7 i en tid av 21 nødvendig. Arbeidet med Merit Badges før du selv begynner Star og Livet. Hold de blå kortene som du mottar på ferdigstillelse av hver merit badge i en perm i spillkort ark, disse er ekstremt viktig.
 5. 5
  Jobbe videre med fortjeneste emblemer, og begynne å tenke på service prosjekter. Prosjekter kan være noe som gagner samfunnet, en organisasjon eller en kirke, annet enn BSA eller tropper charter organisasjon. Spør hvem som helst og alle for hjelp eller forslag. Prosjektet har ikke tid lengde, men 100 mennesker timer er den generelle lengden. Det betyr at totalt alle arbeidede timer av alle mennesker lik 100. Etter det, arbeide med Eagle rådgiver på Eagle Scout Prosjekt arbeidsbok, og få alle papirene i orden. Sende ut forespørsler om attester. Plukk tre personer som kjenner deg godt, og har vært en mentor for deg-disse menneskene må være i stand til å se hvordan du følger speider ed og lov hver dag. Dette er en dom av karakter.
 6. 6
  Møte med eagle Review Board. Dette er din sjanse til å bevise deg selv. Ikke handle cocky, blir reservert kanskje hjelpe litt. Når konfrontere styret, sørge for at alle svar er godt tenkt ut og bære den på som en samtale. De vil spørre deg spørsmål, men det er opp til deg å lede samtalen og fortelle dem om deg selv. De vet at du bare som et navn, blå kort, og anbefaling bokstaver. Fortell dem om ditt liv ambisjon, hvis du ikke har en solid en, fortell dem at din fortjeneste badge erfaring har gitt deg sjansen til å se på mange typer jobber og yrker. Ikke få panikk, fortelle dem hva en flott ting Scouts har vært for deg. Selg deg selv til dem. Så lenge du holder hodet kaldt og kan forklare din erfaring i speiding sammenhengende, vil du bli bra. Tross alt, hvis du har gjort alt arbeidet riktig, så er du allerede en Eagle Scout.
 7. 7
  Vent på at håndtrykk og smil fra din speiderleder som han leser opp navnet på din eagle court of honor seremonien.

Tips

 • Ikke dytt for hardt, vil du brenne ut. Mange presse for hardt, har ikke noe gøy, og slutte speidere fordi de ikke har noe gøy. Ikke la det skje, ha det gøy fremfor alt.
 • Det er mange stipender for speidere.
 • Stien til Eagle er en maraton, ikke en sprint. Arbeide nøyaktig og stadig. Gjør det til en lukrativ opplevelse!
 • Foruten å være personlig givende, å være en Eagle Scout ser også bra ut på CV og college programmer.
 • Ikke vent til å få hard fortjeneste emblemer-livreddende, villmark overlevelse, etc... Hvis du kan, få dem til stjerne rang, sånn alt du trenger for ørn er de enkle de fordi du bør fokusere på prosjektet ditt!
 • Speidere handler om å ha det gøy, ikke om å oppnå Eagle. Dens om å lære å være en mann og ta gode beslutninger.
 • Som en Scout, gå og leve i naturen, føle gleden som kommer fra skille deg fra denne betong og stål verden.
 • Sjekk med kommunen din for å være sikker på at deres poster matche din tropp er om fortjeneste merker før du sender din søknad
 • Også huske på er det to valg en livreddende ELLER beredskap og fotturer eller svømming eller sykling valgte en din mest interessert i, den andre (s) telle som valgfrie fortjener emblemer

Advarsler

 • Det blir vanskeligere å tjene din Eagle som du passerer 16 års dag. Jeg har sett mange gutter i troppen min la det skli gjennom fingrene til de er desperat å få en tjeneste prosjekt i før fylte 18 år. Jobs og biler og bilkjøring og jenter begynner å virke mer viktig i den alderen. Være klar over det, se for det. Hold deg til det. Å være en Eagle Scout er for livet. Det er en av de beste tingene en ung mann kan gjøre for seg selv.
 • Speiding er vanedannende, mulige bivirkninger inkluderer: kjærlighet til naturen, sunn livsstil, finne jobber lettere, møte nye mennesker.

Ting du trenger

 • Vilje til å ta risiko
 • Kjør
 • Ambition
 • Creative Desire