Wkeno

Hvordan bli mer intelligent enn du er nå

Føler du noen ganger mindre intelligent rundt andre mennesker? Er du flau når du ikke vet svaret på lærerens spørsmål? Alle har de gangene de bare føler at de ikke vet noe. Selvfølgelig, du kan ikke vite alt, men uansett hvor smart du er, kan du begynne å bli mer intelligent i dag.

Trinn

Hvordan bli mer intelligent enn du er nå. Forbedre din hukommelse.
Hvordan bli mer intelligent enn du er nå. Forbedre din hukommelse.
 1. 1
  Forbedre din hukommelse. Mye av det som vanligvis betraktes intelligens er ganske enkelt evne til å huske ting godt. Du kan forbedre din evne til å beholde og huske minner på en rekke måter, blant annet ved hjelp av forkortelser og ved å betale mer oppmerksomhet til detaljer.
 2. 2
  Studere mer effektivt. Hvis du finner deg selv på et tap når læreren setter deg på stedet, eller hvis du utfører dårlig på eksamen, kan det hende du ikke skal studere nok. Selv om du studerer mye, forbedre dine studieteknikk kan gjøre en stor forskjell. En rekke av Googles tilbyr tips for å hjelpe deg.
 3. 3
  Les mye. Omtrent alt som mennesker vet kan bli funnet på trykk, enten i bøker og blader eller på internett. Bli en glupsk leser, og du vil utsette deg selv for flere ideer og informasjon. Hvis du er en treg leser, bør du vurdere å lære hastighet lesing. Vurdere å skrive ned notater, og kanskje ser opp et ord eller to i ordlisten.
 4. 4
  Besøke biblioteket ofte og plukke opp noe som ser interessant ut for deg. Saksforholdet er ikke fullt så viktig som er lov å lese. Har alltid noe godt å lese på hånden.
 5. 5
  Være mer nysgjerrige. Hvordan får noen mennesker å vite så mye? God hukommelse ferdigheter er bare en del av svaret: du må også være nysgjerrig. Hvis du er fornøyd går gjennom livet med lite eller ingen forståelse av ting du er kjent med, vil du ikke lære mye. Gjøre en bevisst innsats for å bli mer nysgjerrige ved å minne deg selv om at å utvikle din nysgjerrighet vil utvide dine horisonter og bidra til å gjøre deg mer intelligent.
 6. 6
  Forskning. Nysgjerrighet uten initiativ er som å ha en bil som er ute av gass - det vil ikke ta deg hvor som helst. Heldigvis, når det kommer til kunnskap du er aldri langt fra suksess. Hvis du leser et ord som du ikke vet, slå det opp i ordboken. Hvis du lurer på hvordan fly flyr, lese en bok om det. Hvis du vil vite mer om politikk, plukke opp en avis. Med Internett-tilgang nå gjennomtrengende, det er mindre unnskyldning for ikke å finne ut noe som du ønsker å vite.
 7. 7
  Lær hvordan du ser ting opp. Hvis du vet hvordan du bruker referanser, fra en Internett-søkemotor til et leksikon, vil du kunne finne den informasjonen du ønsker raskere og mer effektivt. Effektive forske ferdigheter vil gi næring til nysgjerrighet fordi du blir mer trygg på din evne til å få tilgang til kunnskap. Hvis din forskning ferdigheter forlate noe å være ønsket, ta en klasse eller workshop om hvordan forskning, spør en bibliotekar eller lærer, eller rett og slett øve forske. Eller bare trykke "Hjelp" tabs på internett og datamaskinen programmer og lese.
 8. 8
  Finne ut av ting på egen hånd. Det er mye mer å intelligens enn "bok Smarts". Vi kan alle lære å utføre dagligdagse oppgaver på jobben, hjemme, og skolen bedre og mer intelligent. Hvis du ikke vet hvordan du gjør noe, motstå trangen til å spørre noen andre til å gjøre det for deg eller vise deg hvordan. I de fleste tilfeller vil du kunne finne ut av det på egen hånd, enten ved prøving og feiling, eller ved å forske. Mens det vanligvis tar lengre tid å finne noe ut enn det gjør å spørre om det, vil du lære mer om hele prosessen, og du kommer til å huske det bedre. Viktigst, vil du trene dine problemløsende ferdigheter i stedet for din "gjøre som du får beskjed om" ferdigheter.
 9. 9
  Be om hjelp. Det er flott å finne ut av ting på egen hånd, men noen ganger du ikke har nok tid til å gjøre det, til tross for din beste innsats. Ikke gi opp, spør noen til å vise deg hvordan. Sørg for å følge godt med og stille eventuelle spørsmål du har, slik at du aldri trenger å spørre det samme igjen.
 10. 10
  Tren hjernen din på forskjellige måter. De fleste av oss er gode på de tingene vi utmerker seg naturlig eller de aktivitetene vi gjør hver dag. Utfordre deg selv til å lære en ny ferdighet eller å tenke på en annen måte, imidlertid, og du vil faktisk bli mer intelligent. Velg noe du har lyst til å lære å gjøre (spille trekkspill, for eksempel) eller et emne du ikke gjøre det bra i (kanskje matte ) og fokus på den tingen. I utgangspunktet kan du være ubehagelig og føler enda mindre intelligent enn du gjorde før, men hvis du studerer eller praktisere flittig, vil du bli mer trygg, og du vil få nye forbindelser i tankene dine.
 11. 11
  Undervise andre. For å lære noe til noen andre, så må du vite det ganske bra. Når du prøver å forklare en idé eller ferdigheter til noen andre, vil du ikke bare huske det bedre selv, vil du også finne at den andre personens spørsmålene vil hjelpe deg å finne ut hvor godt du egentlig vet hva du snakker om.
 12. 12
  Lær et nytt ord hver dag. Gå gjennom ordboken og finne et ord som du ikke vet allerede, så øve bruke det hele dagen. Når du kommer over et nytt ord når du gjør nr. 3, slå det opp.
 13. 13
  Gjør hjemmeleksen din hvis du er på skolen! Ikke utsette, fullføre det siste minutt, eller kopiere andres papir. Lekser er der for praksis, og når du gjør det, vil du bli mer trygg i faget. Men husk, er lekser tid ikke det samme som studietid, så du kan ikke regne lekser som studerer.
 14. 14
  Finn en hobby som interesserer deg. Mange øke sin intelligens ved å forsøke å bli bedre på noe som de allerede er gode på. For eksempel, ikke bare det gjøre en dataprogrammerer se smartere hvis de vet C + +, men det kan hjelpe deg med jobben din.
 15. 15
  Omgi deg med intelligente mennesker. Å være rundt folk som er smartere enn du kan hjelpe deg å bli mer kunnskapsrike.
 16. 16
  Les nyhetene. Holde tritt med dagens hendelser vil la deg få vite hva som skjer i verden, og samtidig trener trinn 3.
 17. 17
  Praktisere dine ferdigheter i tillegg. Skrive kan du legge inn dine kunnskaper i kreativitet. Enten du skrive korte, fantasy historier eller rapporter om andre verdenskrig, er det alltid flott å praktisere dine ferdigheter. Prøv å trene hjernen din og skrive litt noe hver dag, enten det er å beskrive dine følelser eller skrive beskrivende ledd bare om været.
 18. 18
  Lær et nytt språk. Det har blitt bevist at det å lære nye språk gjør en generelt smartere. Barn som kjente to språk eller flere hadde mer grå substans enn de som ikke gjorde det. Og grå materie er ansvarlig for bearbeiding av informasjon, herunder hukommelse, tale og sensorisk persepsjon.

Tips

 • Vær trygg på deg selv når man lærer nye ting. Ikke gi opp, være utholdende i studiene dine, og du vil gå langt.
 • Ikke begrense deg til hva lærerne dine gi deg. Hvis du allerede vet alt på klassetrinn, ikke slutte å studere. Prøv videregående skole arbeid, så høgskolenivå - alltid utfordre deg selv.
 • Ikke lærer rett og slett å lære, vil det ikke fungere. Finn en måte å være interessert i det, gjøre det morsomt og du vil lære raskere, og husker mer.
 • Få nok søvn. Noen forskere sier, mens du sover, gjør hjernen nye forbindelser. For eksempel hvis du ikke forstår hvordan du utfører en matematisk ligning helt og du sove på det, er det en sjanse for at hjernen skal ha funnet det ut mens du sov.
 • Noen psykologer sier nå at det er flere typer intelligens, for eksempel mellommenneskelig intelligens (hvordan å samhandle og komme overens med folk) og kroppslig intelligens (samordning, atletiske). Ikke unnlate å gi næring til disse sidene ved deg selv. Selv om de ikke gjøre deg "smartere", de kan hjelpe deg å leve et lykkeligere, mer godt avrundet liv.
 • Ikke begrens deg til "smarte fag", lære om hva som interesserer deg, da dette vil vanligvis føre til en interesse for "smarte" fag. Du trenger ikke å starte med kjernefysikk å være smart.
 • Du bor og du lærer, bruker tiden din med omhu. Få frem det beste i deg.
 • Bruke den nye kunnskapen til å hjelpe folk, frivillig som en veileder for å hjelpe andre ikke så avansert som du kan fange opp, og hjelpe dem med å forbedre sin situasjon. Husk kunnskap er noe som skal deles, og skal brukes til å bedre samfunnet, ikke bare deg selv.
 • Foruten ute etter å lære, alltid se etter nye måter å lære. Hvis du ikke er stor på lesing, prøv å se på folk, eller snakke med folk, og selv TV - det er mange mange pedagogiske kanaler tilgjengelig.
 • Være en giver og være en Lover
 • Gi din fulle oppmerksomhet på arbeidet ditt uansett at du ønsker å gjøre.
 • Husk alltid at du ikke kan vite alt. Hvorfor ville du vil, likevel? Å være god på en eller to ting kan være mer verdifullt enn å bli ansett strålende.
 • Hold styr på dine prestasjoner.
 • Bytte din popmusikk for noen klassisk musikk. Studier viser det hjelper deg å bli smartere.
 • Lær visuell tenkning.
 • Lær et nytt språk fordi det kan åpne dører til andre kilder til kunnskap.
 • Alltid drikke mye væske og prøve og trene dette vil hjelpe deg å føle deg bedre og lykkeligere sin vitenskapelig bevist.

Advarsler

 • Ikke se på hva noen andre har, men heller hva du har og kan tilby. Hvis du betaler oppmerksomhet til hvordan "smart" noen andre er, vil dette begrense muligheten for deg å øke din intelligens.
 • Unngå bruk av alkohol og narkotika. Langvarig bruk eller misbruk av disse stoffene kan skade hjernecellene og gjøre deg mindre i stand til å fokusere.
 • Ikke bli deprimert når du mislykkes på ethvert forsøk, bare fortsette å prøve til du lykkes.
 • Ikke overdriv det, å være smartere enn du trenger å være er ikke verdt det fysiske og sosiale traumer at det kan føre til.