Wkeno

Hvordan fange en blå klo krabbe

Catch Blå Claw krabber enkelt og uten å bruke for mye tid.

Trinn

Hvordan fange en blå klo krabbe. Kjøp en krabbe pott.
Hvordan fange en blå klo krabbe. Kjøp en krabbe pott.
 1. 1
  Kjøp en krabbe pott. Sjekk lokale statlige lover for spesifikke detaljer. Noen stater nødvendig for dem å være skilpadde bevis, andre stater krever en exit hull for undersized krabber. Noen si at en liten kakeform er mer effektiv.
 2. 2
  Skaffe agn. Den beste agn er Bunker, en fisk som kan kjøpes på ethvert agn og takle butikk langs kystområdene. Kylling deler er en god andre.
 3. 3
  Sørg for å ha en 15 fots lengde på ledningen og en bøye. Du kan få ledningen hvor som helst og en bøye kan kjøpes på et agn og takle butikk eller konvertere en ganske stor rengjøringsmiddel jug.
 4. 4
  Agn krabbe potten med en enkelt bunker. Kutte fisk i halvparten kan øke lukten i vannet.
 5. 5
  Still ditt felle. Du kan gå i hvilken som helst saltvann bay området fra land eller av en dock og slippe krabbe potten i vannet. Krabbeteiner gjentar feller slik at de kan kontrolleres med jevne mellomrom i løpet av dagen eller venstre for å sitte i 24 timer.
 6. 6
  Når først teste et område det kan være lurt å sjekke potten i 20 - 30 minutter for å se om det er krabber i området.
 7. 7
  Legg merke til at de beste områdene for krabber er der vannet er i bevegelse. Ofte hodet av en lagune eller innløp ikke har en flyt og krabber å ikke gå inn i området.

Drop fôr

Dette er oppsiktsvekkende krabber for hånd på en synge linje (eller streng) med agn knyttet til slutten av den - vanligvis kylling nakker.

 1. 1
  Når du kommer til din crabbing spot, knytte den ene enden av en 5-6 fots linje på kølla.
 2. 2
  Knyt en agnstykke din sikkert i den andre enden av snøret.
 3. 3
  Slippe agn i vannet holder sikkert på kølla.
 4. 4
  Vent til slepebåten av krabben spiser agn.
 5. 5
  Når du føler napp, sakte heve linjen til overflaten. Gå sakte og prøver ikke å skremme krabbe. Forsiktig hjul i linjen din pakke det rundt kølla til krabbe henger i luften.
 6. 6
  Enten slippe krabben i bøtta eller bruke nettet til å hente byttet ditt og deretter slippe den i bøtta fra nettet.
 7. 7
  Krabber ikke bør være uten vann eller luft for lenge. Krabber kan leve i kjølere med is, fordi isen bremser ned sitt system. Aldri lage mat og spise en død krabbe. Spis krabber samme dag som du fange dem.

Tips

 • Reglene varierer fra stat til stat i form av potten konstruksjon, identifisering og størrelse på krabber du kan høste. Sørg for å lese en kopi av reglene i staten.
 • Sørg for å ha agn med deg når du sjekker fellene.
 • Det er bedre å bruke en krabbe container enn en bøtte. Bøtter tillater ikke god luftstrøm
 • Sett fellene ved munningen av saltvann bekker som de kommer inn en større mengde vann.
 • Noen mennesker liker å dampe og bringe hele krabbe til bordet. Du foretrekker kanskje å rense krabber på brygga rett før matlaging. Det gjør en mye penere måltid ved bordet - og like velsmakende!

Advarsler

 • Krabber vil skade hvis de kniper deg uansett størrelse. Bruk en tang til å plukke dem opp.
 • Ikke spise noen krabber som er døde i kurv eller bøtte som du holder dem i etter å fange, det er ikke verdt risikoen.

Ting du trenger

 • En linje (ball av streng) - strengen er lett på hendene for å kontrollere og trekke i - og de krabber virkelig ikke bryr seg hva du bruker.
 • En liten pinne - (kanskje 8-12 inches lang) for å knytte linjen til
 • Agn - rå kylling nakker eller rå fisk hoder. De fleste lokale dagligvarebutikker bære kylling deler du kan bruke for crabbing. Noen crabbers sverger til bull lepper. Andre bruker saltet ål. Agn butikker og kai fisketorg vil også selge deg leftover fisk hoder. Krabber vil ganske mye spise noe rått kjøtt, men disse er hva folk flest bruker.
 • En liten netto - for å hjelpe krangle disse ornery gnagerne
 • En kjøligere, en høy bøtte, eller en skjeppe kurv med lokk - for fangsten - Noen folk holde sine krabber i en live godt i vannet, noe som hjelper dem til å leve lenger.
 • Hansker - å bære ved håndtering av krabber
 • En kompis - fordi to sett med hender er bedre enn ett - og det er alltid mer moro og tryggere på vannet med en venn sammen.
 • En linjal - eller annen måte for å måle størrelsen av fangsten.