Wkeno

Hvordan finne en martial art for barna

Det er en million kampsport skoler konkurrerer om virksomheten din i disse dager. Det er vanskelig for en forelder å vite hvilke kampsport og som kampsport skole passer deres barn trenger best. Denne artikkelen vil forsøke å hjelpe foreldre å ta en avgjørelse. Ingen kampsport er best for alle barn, men kampsport generelt definitivt har fordeler som gjelder for alle barn.

Trinn

Hvordan finne en martial art for barna. Finne en god martial arts lærer for dine barn er nitti prosent av kampen.
Hvordan finne en martial art for barna. Finne en god martial arts lærer for dine barn er nitti prosent av kampen.
 1. 1
  Finne en god martial arts lærer for dine barn er nitti prosent av kampen. Dessverre bare enkelte skoler legger ut formelle kvalifikasjonskrav retningslinjer for sine lærere. I enkelte situasjoner deres er skoler som ikke har noen retningslinjer og likevel svært gode lærere. Hva er en forelder gjøre.
 2. 2
  Bli kjent med et par av de ordinære kampsport (judo, karate, taekwondo og kickboksing, sier) og lære hva de har å tilby, og hvis hver er riktig for barnet ditt. Sitte gjennom noen få klasser. Judo for eksempel innebærer kast, låser og blir festet på bakken, så hvis barnet er klaustrofobisk det ikke ville være en god idé. Når det er sagt, forbedrer judo fysisk styrke og selvtillit, så det kommer an på barnet.
 3. 3
  Du må bruke litt tid på å gjøre forskning. Heldigvis internett gjør dette mye enklere. Lag en liste over de skolene i byen din og begynne å sjekke hjemmesidene til skolene. Hva du bør se etter er en skole som har en formell utdanning program for sine lærere. Noen karate skoler for eksempel har undervisning rekkene som "juin-shidoin" og "shidoin" i tillegg til svart belte grad ranking. Hele poenget med disse pedagogiske rekkene er å formalisere prosessen med å passere på kampsport til studenten. Dens en erkjennelse av at undervisning aspekter som selvdisiplin og selvkontroll er like viktig som å lære et barn hvordan å sparre.
 4. 4
  Dersom en skole ikke har formell pedagogisk rekkene, men synes interessant for deg, og deretter betale dem et besøk. Snakk med hodet instruktør. Du kan lære mye av å sitte i på et par klasser. Hverken instruktøren klassen vel?, Beholder instruktøren hans studenter oppmerksomhet for hele klassen?, Are elevene koser seg? En god instruktør vil engasjere sine elever og gjøre dem ønsker å komme tilbake. En god instruktør vil vise at de virkelig bryr seg om fremme av elevene på flere måter enn bare kampsport.
 5. 5
  Når du er fornøyd med instruktøren, ta en titt på anlegget barnet ditt vil være opplæring i. Et godt kampsport trening hall bør være skinnende rent. Hvis du ser elevene rengjøring hallen før og etter timen, vet du at dette er en skole som bryr seg om utviklingen av hele mennesket. Rengjøring er ikke menial tvangsarbeid, viser det studentene bryr seg om læreren sin og ønsker å bevare sin kunst. Dette er også et poeng i favør av små skoler som kanskje ikke har formalisert undervisning rekker.
 6. 6
  Ta en titt på de kostnadene du er nødt til å pådra seg hvis barna er medlemmer av klubben. Det er store kampsport skoler som opererer tydelig som fortjeneste bedrifter, men deres er også flott not-for-profit skoler som er avhengige av involvering av studentene for å overleve. Kostnaden alene definerer ikke en stor skole, men det åpenbart påvirker den overordnede. Hvis du ønsker å ha barnet hentet på skolen av kampsport klubb, lærte kampsport hver dag og gitt tid til å fullføre lekser, dette er tilgjengelig, men selvfølgelig kostnadene vil være relativt høy. Motsatt kan du velge den ikke-for-profit skole som er den minst kostbare, men du må huske på at du eller barnet ditt kan trenge å frivillig tid og krefter på å sikre klubbene fortsatte overlevelse.
 7. 7
  Til slutt, sjekk for å se at kampsport klubb du velger har en post i din kommune. For eksempel får klubben sammen for å gjøre en push-up-a-thon å gi midler til en førerhund for blinde, eller klubben har trofé eller en konkurranse oppkalt etter en tidligere student eller instruktør som gikk bort. Dette er bevis på at klubben og dens leder, bryr seg om elevene og samfunnet de lever i.

Tips

 • Mange tradisjonelle martial arts skolene pleier å understreke disiplin og respekt for foreldre og lærere interleaved på den fysiske treningen. Dette kan hjelpe til med urolig ungdom og tidlig utvikling av barn.
 • Det kan være lurt å lære barna historien bak kampsport, slik at du kanskje ønsker å gjøre en grunnleggende forskning på det. Huske historien og kampsport blir praktisert er viktig for noen klubber.

Advarsler

 • Sørg for klubben du velger har tilstrekkelig ansvarsforsikring og har planer på plass bør barnet ditt trenger medisinsk behandling.
 • Noen lokale samfunnshus krever kampsport instruktører å ha politikontroller og grunnleggende opplæring i førstehjelp. Sjekk med din lokale parker og rekreasjon avdeling hvis dette er viktig