Wkeno

Hvordan fortynne tea tree olje

Tea tree olje har en rekke bruksområder. Det er ikke bare en ideell behandling for mange skjønnhet plager, slik som akne og en rekke andre hud-relaterte problemer, men det kan også blandes med andre ingredienser for å være en helt naturlig, ikke-toksisk rengjøringsmiddel. Det er imidlertid viktig å vite den riktige måten å fortynne tea tree olje, slik at du kan høste mange belønninger denne allsidige oljen gir.

Trinn

Hvordan fortynne tea tree olje. Legg noen dråper inn i tøyet ditt mens den er i vaskemaskinen.
Hvordan fortynne tea tree olje. Legg noen dråper inn i tøyet ditt mens den er i vaskemaskinen.
 1. 1
  Tilsett 2 ts. av tea tree olje til 16 oz. (473 ml) av varmt vann. Denne blandingen kan brukes som en alle formål, giftfri renere for benkeplater og komfyr topper.
 2. 2
  Kombiner 14 oz. (414 ml) av vann med 1 oz. (29 ml) Murphy Oil Soap og 10 dråper tea tree olje. Legg kosher salt til denne concoction for å gi ekstra rengjøring makt for badekar.
 3. 3
  Legg noen dråper inn i tøyet ditt mens den er i vaskemaskinen. Tea tree olje gir en fin ren duft til klær.

Eliminere mold og mugg lukt

 1. 1
  Plasser 16 oz. (473 ml) av varmt vann inne i en sprayboks. Drop 2 ts. av tea tree olje inne i denne containeren. Bland godt.
 2. 2
  Spray denne blandingen direkte på mold og mugg å kvitte seg med fuktig, muggen lukt. Vent noen dager.
 3. 3
  Gå tilbake til rommet der spray ble brukt. Du vil merke at muggen lukten er borte. Dette er fordi den te tre oljen sammen med vannet virker til å nøytralisere lukt.

Beauty tips for tea tree olje

 1. 1
  Innlemme noen dråper tea tree olje i din vanlige sjampo. Denne blandingen bidrar til å lindre tørr flassende hodebunn og er en effektiv behandling for flass.
 2. 2
  Bruk den som en form for aromaterapi. Tilsett noen dråper til 16 oz. (473 ml) av varmt vann og lar varmt vann til damp. Pust inn dampen fra fordampet vann og tea tree olje. Denne behandlingen virker å avlaste brystet lunger og bidrar til å behandle ansikts akne.
 3. 3
  Fortynn noen dråper tea tree olje med aloe lotion for å slippe ut mindre solbrenthet. Tea tree olje reduserer betennelse mens aloe bidrar til å lindre smerter forårsaket av solbrenthet. Den aloe og tea tree olje både bidra til å fukte huden.

Tea tree olje reduserer betennelse

 1. 1
  Tilsett 1 ts. av tea tree olje til 2 ss. av transportør olje, som for eksempel avokado olje. Bland godt.
 2. 2
  Bruk en bomullsdott eller bomullspinne for å bruke denne blandingen til steder på kroppen der psoriasis, eksem eller utslett eksisterer. Bruk en blotting bevegelse på det berørte området i motsetning til en gnidning bevegelse.
 3. 3
  Vend bomullsdott eller bomullspinne over og bruke den andre siden av bomullsdott eller bomullspinne for å transportere bort overflødig væske på kroppen.

Tips

 • Tea Tree olje er også brukt i en rekke andre skjønnhets-produkter, slik som de for oral hygiene, hudvann, leppe-og munnsår samt soppinfeksjoner i negler.
 • Fordi tea tree olje er vurdert å ha antiseptisk og anti-sopp egenskaper, hjelper det å drepe bakteriene som forårsaker akne, vorter og andre hud relaterte problemer. Det hjelper også hindre infeksjoner forårsaket av andre og tredje grads forbrenning, samtidig bidrar til å forhindre arrdannelse.

Advarsler

 • Tea tree olje kan være giftig for dyr, hovedsakelig katter som kan svelges det under grooming.
 • Før bruk av tea tree olje på større områder av kroppen, er det viktig å plassere en liten mengde på en lapp av hud. Denne testen vil gi deg beskjed hvis du har noen form for allergisk reaksjon på tea tree olje. I så fall, kan du avslutte bruken og kontakt lege.