Wkeno

Hvordan kickflip på et skateboard

En Kickflip er en variant på Ollie som bruker den fremre foten til flick eller "kick" styret. Dette resulterer i en spin, og hvis det gjøres riktig, et veldig rent og awesome ser trick.

Trinn

Hvordan kickflip på et skateboard. Sett ryggen foten flatt over halen av rullebrett, og han satte ballen i fremre foten rett bak fremre lastebiler (dette er bare for å starter du med følelsen av hvordan du har å flick, men etter dette, kan du plassere det uansett hvor du ønsker å og føles bra, fortsatt opprettholde foten med en liten vinkel).
Hvordan kickflip på et skateboard. Sett ryggen foten flatt over halen av rullebrett, og han satte ballen i fremre foten rett bak fremre lastebiler (dette er bare for å starter du med følelsen av hvordan du har å flick, men etter dette, kan du plassere det uansett hvor du ønsker å og føles bra, fortsatt opprettholde foten med en liten vinkel).
 1. 1
  Sett ryggen foten flatt over halen av rullebrett, og han satte ballen i fremre foten rett bak fremre lastebiler (dette er bare for å starter du med følelsen av hvordan du har å flick, men etter dette, kan du plassere det uansett hvor du ønsker å og føles bra, fortsatt opprettholde foten med en liten vinkel). Ollying og kickflipping mens stasjonære er mulig, men de fleste synes det er lettere å gjøre mens du ruller. Hvis du ønsker å lære å kickflip med skateboard i ro, kan du plassere ditt skateboard på noen teppe eller gress for å holde den fra å rulle. Hvis du foretrekker å lære å kickflip mens skateboard ruller (som jeg føler er lettere), ikke gå veldig fort i starten. Bare komme rullende på en behagelig hastighet, og deretter flytte føttene inn i denne posisjonen. På dette punktet, ollie så høyt du kan. Hvis du trenger å jobbe på ollie, lese Hvordan Ollie. Teknikken er i utgangspunktet den samme, bortsett fra hva føttene gjøre mens i luften... Når du starter opp i luften, skyver side av foten opp brettet som du gjør i en vanlig ollie. Men, vil du ønsker å skyve den opp mot kanten av nesen av styret og flick nesen av rullebrett med fremre foten. Bevegelsen er som å bla noe bort med baksiden av hånden din som er surret rundt. Bortsett fra med foten din. På et skateboard. Så det er egentlig ikke sånn, men det kan hjelpe deg å forstå. Slik fungerer det:
 2. 2
  Som du ollie, drar du din foran foten opp brettet, ikke sant? Vel, i stedet for å stoppe, du vil fortsette drag mot hælen kanten hjørne av dekk. Bruke toppen av tærne, flick styret. Bevegelse av foten din skal være ute, og litt ned. Vær forsiktig så du ikke bare sparke skateboard ned - din fot vil være under skateboard, noe som gjør det umulig å lande riktig. I stedet vil du bevegelse for å være både ned og ut igjen bak deg.
 3. 3
  Jeg kaller bevegelse av foten din en "flick", fordi handlingen er rask og bare med tærne. Faktisk, prøv å satse på å bruke din lille tå for den "flick" Og seriøst, det tar bare litt styrke -. Ikke prøv å sparke den. Jeg vet at det heter en "Kickflip", men seriøst, ikke sparke den. Du ønsker ikke noen ben styrke i det hele tatt. Bare en enkel liten flick. Som et trykk. Hvor du flick skateboard er like viktig som den bevegelsen du bruker... Ditt mål er hjørnet av nesen på rullebrett. Smekk med skateboard der, og du vil ha mest kontroll. Se på bildet over for å få en idé om målet flick området. Etter blar styret med fremre foten, få føttene ut av veien slik at styret kan snu i luften. Dette er viktig. Ikke la din foran foten ende opp under brettet. Etter flicking skateboard, trekke foran foten ut og opp.
 4. 4
  Husk at dette er alt som skjer i luften, og veldig raskt. Det er mye her å tenke på. Det viktigste akkurat nå er å få konseptet i hodet ditt. Hold lesing for å få hele bildet...
 5. 5
  Mens skateboard er bla under deg, kan det være lett å miste nivå. Med det mener jeg, holde skuldrene nivå med bakken, og pekte i den retningen du skal. Prøv å ikke slå til side, og prøver ikke å vippe overkroppen, slik at den ene skulderen er høyere enn den andre. Bor nivå vil hjelpe deg når du land.Once skateboard har spunnet rundt helt en gang, sette ryggen din fot på den for å fange den. Dette betyr at du må bli å se skateboard, for å se når det har gjort en komplett flip. Dette kan være vanskelig - fortsette å øve. En dag når du er awesome, vil du ha et sterkere styre følelse og kunne kickflip uten å se brettet, men selv proffene se ned når de gjør triks, så hold et øye med det styret.
 6. 6
  Når du fange skateboard med ryggen foten, vil du ønsker å sette din foran foten på skateboard også. Som du faller tilbake mot bakken og land, bøy knærne igjen. Dette er viktig! Bøye knærne vil hjelpe absorbere sjokket av landing på skateboard din, vil det holde knærne fra å bli skadet av sammenstøtet, og holde deg kontroll over skateboard din. bøy knærne dypt som du lander.
 7. 7
  Til slutt, bare rulle unna. Hvis dette høres enkelt ut, så flott - komme ut der og praksis! Hvis dette høres for komplisert, ikke bekymre deg. Bare gå sakte, og ta deg tid.
 8. 8
  Dette er mye teknisk informasjon å huske mens du prøver å gjøre et triks som bare tar et sekund eller to Bare sørg for at du forstår konseptet -. Sørge for at du har en god mentalt bilde av hva som skjer. Gå praksis, og hvis du kjører inn i en vegg, komme tilbake og lese litt mer, og forhåpentligvis vil du få det. Kroppen din er å lære hvordan å kickflip mer enn hjernen din er, så det kan ta tid. Med praksis, vil du til slutt få det.

Tips

 • Dette krever mye engasjement og tålmodighet, ikke bli satt utenfor Hvis du ikke lykkes første gang!
 • Dette trekket er veldig vanskelig for nybegynnere så hvis en nybegynner mestrer ollie deretter prøve en kickflip
 • Ingen fotstilling er universell for kickflips, prøv å justere hvor mye hælene henge av brettet, hvor du plasserer foran foten, og vinkelen som du peker tærne.
 • Se på videoen ovenfor det vil hjelpe!
 • Flick ut i stedet for Down

Advarsler

 • Hvis ditt bord flyr ut foran deg, så er du kanskje blar den på feil sted, og det er en god sjanse for at du bruker for mye ben styrke. Sørg for at du flick brettet ved hjelp av bare ankelen, ikke sparker den med beinet ditt - og sørg for at du blar i hjørnet av dekk. Hvis kroppen din slår i luften, er dette også fordi du bruker for mye ben styrke. Du vil ha en myk flick eller trykk for å spinne styret. Hvis brettet spinner sidelengs, betyr at du knipse det, men for hardt. Hvis dette er ditt problem, mener "trykk" i stedet for "flick".
 • Å miste styret
 • Det er der styret knipser vertikalt, og treffer deg i lysken. Som kan skje, og det gjør vondt mye. Bare lå på bakken og stønne for en stund, stå opp og gå rundt, og prøv igjen. Prøv å holde brettet spinner bare på den horisontale aksen (nese til hale).
 • Delvis Flip
 • Chickenfoot
 • Her er noen vanlige Kickflip problemer:
 • Credit Carding
 • Det er der du dukker opp i luften, men når du lander, for en eller annen grunn en av føttene alltid ser ut til å lande på bakken. Les denne FAQ på Chickenfoot for mer hjelp.
 • Lave Kickflips
 • Dette skjer mye. Les Hvordan Kickflip høyere om hjelp!
 • Når du kickflip, ikke skateboard ikke snu hele veien over. Det er greit - fokus på landing med begge føttene, selv om brettet er opp ned. Neste gang prøver å flikke styret hardere. Pass på at du blar ut av kanten av nesen. Flikk skateboard ut og ned, ikke bare ned. Ellers vil foten holde skateboard fra spinning.

Ting du trenger

 • Skateboard
 • Skate sko (valgfritt)
 • Hjelm
 • pads (valgfritt)