Wkeno

Hvordan lage en terrengsykkel kurs

Terrengsykling kan være en veldig morsom og givende sport, men uten riktig sted å ri, kan det være noe gøy i det hele tatt.

Trinn

Hvordan lage en terrengsykkel kurs. Følg riktige bygge prosedyrer.
Hvordan lage en terrengsykkel kurs. Følg riktige bygge prosedyrer.
 1. 1
  Få tillatelse. Ingenting ødelegger omdømmet til terrengsyklister flere enn ulovlige stier. Dette er svært viktig fordi det vil gjøre en forskjell å spørre, før bare å bygge.
 2. 2
  Skogbruket (kommisjon) tjenesten vil ødelegge en ulovlig løype hvis de finner den.
 3. 3
  Følg riktige bygge prosedyrer. Et godt sted å finne denne info er IMBA. ( http://www.imba.com/resources/trail_building/sustainable_trails.html )
 4. 4
  Finn et stort område å bygge på. Skog er et bra sted, men de må ha en sti gjennom dem. Skoger fungerer godt fordi de har hindringer som allerede er der.
 5. 5
  Når du finner et fint sted å sette opp, prøve å bygge noen hopp av tre eller skitt. Gjør dem en rimelig høyde, men ikke gal. Kanskje 1-3 meter over bakken. Før du gjør rampene selv, sørg for at du har plass til å bremse ned når du går av hopp - du ønsker ikke å ri rett inn i et tre eller jordhaug eller skitt.
 6. 6
  Etter at du får noen hopp i, kan du legge til noen flere morsomme ting.
  • Grave en plass i bakken ca 5-6 inches dyp.
  • Finne noen logger eller andre typer store runde trestykker.
  • Klipp dem ned til størrelser bout 1,5 meter lang.
  • Sett dem i grøfta du gravde og sette noen skitt rundt dem slik at de ikke rocke rundt.
  • Space dem fra hverandre slik at du får mer sprett. Ikke gå altfor gal på dem eller dekk vil ende opp som ser ut firkanter.

Unngå de 10 mest vanlige trail bygge feil

For så lenge mennesker har fulgt stier, har vi å gjøre feil på stier. Likevel, våre feiltrinn - enten de forlot oss i fordøyelseskanalen av sabel-toothed dyr eller vandrende intestinal kjørebaner i sti-gripe forsteder - vanligvis bare påvirke oss selv. Når trail utbyggere gjør feil, men de påvirker alle. Trail brukere, land ledere, vegetasjon og dyreliv alle føler stikket av den velmenende, men uerfaren trail byggmester. På våre reiser, ser vi ofte de samme feilene igjen og igjen, men den gode nyheten er at de alle kan unngås. I et forsøk på å begrave dem sammen dinosaurer i den evolusjonære gravplass, bringer vi deg de 10 beste:

 1. 1
  Ikke få land manageren godkjenning. Vi vet, vi vet: du bare ønsker å bygge løyper. Men tror at ingenting - ikke en eneste darned ting - mer viktig før du starter stien arbeid enn godkjenning av grunneier / manager. Etter vår erfaring er en manglende evne til å sikre tillatelse den største enkeltstående årsaken til trail nedleggelser. Når det gjelder å bygge løyper, for å be om tilgivelse er ikke bedre enn å be om tillatelse.
 2. 2
  Falle for høsten linje. Enkelt sagt, faller linje løypene er erosjon mareritt. De turbo-charge naturlig og brukervennlig opprettet erosjon, utsette steiner og røtter og generelt lever korte liv før de blir løse, brede, økosystem-ødeleggende katastrofer. Å bygge løyper som sist, bruker Half Rule: trail klasse, eller bratthet, bør ikke overstige halvparten av klasse, eller bratt, av lia, og 10 prosent regelen: overall trail klasse bør være 10 prosent eller mindre.
 3. 3
  Gjette karakteren. Ingen, uansett hvor mesterlig deres øyne, kan gjette trail karakterer riktig hver gang. Jada, det er gøy å prøve, men bruke en inclinometer å bekrefte karakteren når du legger ut spor - det er verdt et regiment av selv-drevne, Fantasia-stil Pulaskis, fordi ingen mengde sti arbeid kan fikse en sti bygget på en uholdbar klasse. Hvis du ikke har en inclinometer, vi anbefaler en investering i denne uunnværlig verktøy.
 4. 4
  Gå mot strømmen. Ikke engang rase kurs - som noen ganger er designet med ujevn flyt til å kaste av en racer rytme - bør gjøre denne stien bygningen faux pas. Alle trail utbyggere bør gjøre "myke overganger" deres mantra. Dårlig flyt, spesielt raske seksjoner som fører til skarpe svinger, er en primær årsak til brukeren konflikt. Når du bygger, tror flow - det er nøkkelen til en hyggelig sti.
 5. 5
  Halvparten benken er halvparten bakt. Den eneste gangen du skulle spart på et fullt benk cut Stien er (1) når siden skråningen er så bratt - 80 prosent eller større - at backslope overstiger seks meter i høyde, eller (2) når trail utforming tvinger deg til bygge nær den utfor side av et stort tre. I begge tilfeller bør en skikkelig crib vegg bygges for å støtte din delvis benk, og som i alle løyper, bør slitebanen opprettholde en fem til sju prosent outslope.
 6. 6
  West Virginia stigende sving. Våre venner i West Virginia kjærlig ga dette navnet til noen av sine bratte, faller linje svinger, og mens de har sluppet unna med det på noen få steder på grunn av jord og brukeren skriver, vil de fleste Fall Line svinger erodere dårlig. Hvis du vil at klatring blir å holde ut, bygge dem på SIDEHELNINGER uten brattere enn en syv til 10 prosent grade.
 7. 7
  Bygge hus av halm. Husk den lille grisen som bygget sitt hus med halm? Han fikk chowed av en ulv. Ved hjelp av shoddy materialer når du bygger trail strukturer etterlater deg og andre lignende sårbare ved å redusere konstruksjonens sikkerhet og lang levetid. Dette åpner døren til ting som smerte, skyld og selv advokater. Bygg det rett. Hold ulvene i sjakk.
 8. 8
  Etterbehandling en linje før sin tid. Vi hjertelig støtter on-the-trail trening, men noen nye trail utbyggere er så ivrig etter å holde bygningen mer! nytt! bedre! stier som de ikke bruker nok tid eller omsorg til hver ny sti delen. Motstå fristelsen til å bevege seg fremover. Ikke fullfører en linje før sin tid, og alltid lappe tidligere feil.
 9. 9
  Fortsette å bygge en vei til bestemors hus. Dette er hva vi kaller noen trail byggevarer besettelse med fôr sti med stokker. Et riktig konstruert sti bør ikke trenger dem. Faktisk kan fôr en sti med logger felle vann og øke erosjon.
 10. 10
  Ignorer gamle sår. Som terrengsyklister kan vi tenke våre arr er kult, men arr på land igjen ved lukkede løyper er skadelige sår som må gro. Alltid gjenvinne eroderte områder med sjekk demninger - naturlige hindringer som stokker eller steiner som kan lede strømmen av vann og jord - og gjenvinne alle lukkede løyper med transplanterte stedegen vegetasjon som skjuler den gamle korridoren. Rette søkelyset på de store stier du har bygget, ikke de stygge arr som har stått bak.

Tips

 • For en fin rampe, prøve å få en logg ca 1-2 meter bred. Plasser stokken horisontalt over stien og pakke sand på hver side. Sørg for å pakke SANDEN virkelig hardt for å stoppe loggen rulle som du hopper det.
 • Prøv å være kreativ med hva du gjør. Ikke vær redd for å prøve forskjellige ting.
 • En annen morsom ting å gjøre er å finne en lang tynn log om en fot i omkrets, eller en 2 av 4. Prop dem opp med biter av tre under hver ende. prøve å få en liten rampe på hver side og deretter prøve å ri på den. Det er vanskelig og tar litt praksis.
 • Ikke gjøre hoppe for høyt ellers hvis du har for mye fart du kan hoppe inn i et tre.

Advarsler

 • Som alltid bør du bruke hjelm. Hvis du gjør større hopp eller sette ting i luften, og faller du av, kan du være i en verden av smerte.
 • Hvis du lager en sti for andre å bruke sted varselskilt for å advare syklistene om kommende farer f.eks ramper, slipp offs eller bombe hull.
 • Også, ikke prøv å gjøre noe dumt som ri et hopp bakover med øynene lukket.

Ting du trenger

 • En anstendig terrengsykkel
 • Sykkelhjelm
 • Noen trestykker (logger og to av fire verk bra)
 • Et stort sted å ri
 • Verneutstyr (hjelm, hansker, albue / knee pads hvis du trenger dem)
 • Venner å ri med (det er mye mer moro med selskap)
 • Spade
 • Hansker