Wkeno

Hvordan lage tiden går raskere

Hvis du er som de fleste av oss, er det øyeblikk i ditt som du ønsker aldri ville ta slutt. Omvendt, det er dager i livet ditt som synes å dra på for alltid. Neste gang du er klatring veggene fra kjedsomhet under et forretningsmøte, i klassen, venter på noen, eller som passasjer på en lang tur til ingensteds spesielt, kan du prøve disse teknikkene for å gjøre tiden går raskere.

Trinn

Hvordan lage tiden går raskere. Slutt å se på klokka.
Hvordan lage tiden går raskere. Slutt å se på klokka.
 1. 1
  Slutt å se på klokka. Uansett hvor sakte tiden går, sjekke tiden vil alltid gjøre det føles tregere.
 2. 2
  Utøve ubemerka. Det finnes måter du kan tone opp eller brenne kalorier uten å tiltrekke for mye oppmerksomhet til deg selv, for eksempel ved uro, drikke isvann, og knuger ulike muskler.
  • Hvis du er en kvinne, kan du.
  • Hvis du sitter fast på et fly eller tog i lange perioder, prøve å gjøre leg extensions eller arm strekninger.
 3. 3
  Meditere. Ved første ikke det kan gjøre at tiden går raskere, men når du først får taket på det, vil du være i stand til å legge inn et "tidløst" tilstand. Ditt sinn er det som holder styr på tid, og meditere er i ferd med å tømme tankene.
  • Hvis meditasjon ikke passer din rastløs sjel, prøv dagdrømmer stedet. Visualiser deg selv i et spennende sted, fortelling, samtale, eller noe annet som holder din interesse.
 4. 4
  Hypnotisere deg selv. Mens meditasjon innebærer å tømme tankene, er hypnose om å fokusere det. Hvis du trenger motivasjon, hypnotisere deg selv ved hjelp av "Best Me" meditasjon teknikk.
 5. 5
  Pust dypt. Sakte, er dyp pusting beroligende og sentrering, og kan faktisk få deg til å nyte din nåværende situasjon mer enn du trodde var mulig. Prøv å puste i for åtte teller, holder pusten og puster ut etter åtte mer. Gjenta til det blir naturlig, og du kan la tankene vandre fredelig. Om ikke annet, er det en subtil måte å ta tankene bort fra de tingene rundt deg (eller mangelen på dem).
 6. 6
  Praktisere noen fysiske triks. Disse kan ta tankene bort "tid", og omdirigere den til noe mer umiddelbar, og mindre abstrakt.
 7. 7
  Telle til 99 på fingrene. Visste du at du kan telle til 99 med fingrene ved hjelp chisanbop, en kuleramme-lignende finger telling metoden? Når du har denne metoden ned, kan du bruke den til å lage kompliserte beregninger, for eksempel multiplisere tosifrede tall med fingrene.
 8. 8
  Gjør origami. Med fokus på vanskelighetene med å lage origami vil definitivt ta tankene ut av "nå". Hvis du kan, eller hvis du tør, gjør et papir fotball og leke med den.
 9. 9
  Les. Finne en lang bok som interesserer deg kan gjøre timer forsvinne!
 10. 10
  Power nap. Enten du nikker off i løpet av ettermiddagen nedgangen på kontoret, arbeider et nattskift eller dobbelt skift, eller en power nap på et trygt sted kan gjøre deg mer våken og produktiv.
 11. 11
  Helt ferdig med et kryssord. Kryssord krever utenfor-the-box tenkning, og siden ikke-lineære tanker har en tendens til å engasjere høyre hjernen, som ikke holder styr på tiden godt, kan du lett gå seg vill i denne typen aktivitet. Det samme fenomenet er på jobb når du tegner.
 12. 12
  Tegne. Gjør et selvportrett, en karikatur av noen i nærheten, eller en tegneserie. Hvis du ikke liker måten du tegner, lukke øynene og prøve å tegne noe enkelt uten å løfte blyanten eller pennen en gang. Resultatene er garantert å være interessant og uventet, pluss det vil være noe press for å produsere et mesterverk (selv om du kanskje overraske deg selv).
 13. 13
  Prøv å løse ord puslespill. For eksempel kan du tenke på fire ord i det engelske språket som begynner med "dw-"?
  • Hva med ord som inneholder alle fem vokaler, for eksempel "eufori"?
  • Hvor mange palindromes kan du tenke deg, for eksempel "racerbil", "kajakk", eller "stand var jeg ere jeg så Elba?"
  • Hva er det lengste en-stavelse ord du kan tenke deg?
 14. 14
  Spille på telefonen. De fleste telefoner kommer med minst ett gratis spill som Tetris eller Pacman som kan holde deg distrahert for mer tid enn du sannsynligvis lyst til å innrømme. Dette er ikke spesielt anbefalt når du er på kontoret.
 15. 15
  Se ut av vinduet. I likhet med dagdrømmer, ser ut av vinduet trekker deg ut av deg selv, og i den store verden utenfor vinduet ditt.
  • Prøv å telle ting, enkle ting som trær og mennesker, hunder, parkbenker, skyer, selv antall duer som lander på at statue av fyren på en hest.
 16. 16
  Ta en penn og tegne på hånden din. Ja, dette er litt rotete, men ekstremt morsomt å gjøre. Swirls, sirkler, firkanter, navn, et design, et ansikt, noe vil gjøre. Prøv å passe så mange ting på hånden din.
 17. 17
  Last ned en gratis lyd redigering system på datamaskinen. Redigere folks stemmer til å høres ut som jordekorn, eller lage en sanger høres ut som et barn. Du kan også gå videre og prøve å lage en kul sang å dele med vennene dine.
 18. 18
  Ta en lur og prøve å lucid dream. Selv om det ikke anbefales for arbeid eller skole, hvis du er hjemme med ingenting å gjøre lucid dreaming er en stor dyktighet til å øve.

Tips

 • Prøv å ikke tenke på ting du venter på. Tenk som du kommer til å ha en veldig kjedelig dag foran deg. Eller tenk om en gjort opp verden der tiden går raskere.
 • Se en morsom film / TV-show elsker deg!
 • Noen ganger kan du spille videospill og du vil ikke engang merke til at tiden fløy av
 • Hvis du klarer og lov til å snakke, å ha en god samtale med venner eller familie kan få tid fly. Prøv å få nye venner, også!
 • Være interaktiv. Inviter venner over og gå ut en tur, eller spille en sport / spill med dem.
 • Fange opp noen papirer / lekser, kan det holde tankene underholdt for en stund og du har sortert ut alt.
 • Prøv å overbevise deg selv om at dagen nettopp startet. Har du noen gang føler at tiden går saktere på slutten av dagen når du har rundt tre timer igjen av arbeid? Prøv å sette deg tilbake i frisk sinnstilstanden du var i da arbeidet startet. Deretter, når det er på tide å dra hjem, vil du bli gledelig overrasket.
 • Hvis du er sammen med folk du ikke kjenner, prøve og tenke på et navn for dem som vil passe dem. Men ikke kalle dem ved navn for dem!
 • Lese lange bøker og mosjon. Hvis du skal på ferie langt borte, ikke tenke på det og lese bøker.
 • Prøv å lage opp en fantasi det hodet. Etter hvert vil du ha en romaner verdt av informasjon.
 • Hvis du har en agenda eller avtaler planlagt, holde kalenderen oppdatert i løpet av denne nedetid. Deretter kan du referere til det under opp-tid.
 • Tømme tankene og ta dype åndedrag.
 • Ta en svømmetur. Hvis det er et basseng i nærheten, så gå og ta en svømmetur. Hvis du er med folk, prøve og se om de ønsker å komme for og ha det gøy.
 • Hvis du venter på noe, tenke på noen du liker eller hater og skrive en morsom eller rar sang om dem, og gjøre det rimer. Det fungerer alltid med meg.