Wkeno

Hvordan levere lasten ammunisjon

Hånd-lasting din egen rifle og pistol ammunisjon er en stor utfordring for enhver pistol entusiast. Det gir deg flere valg og lar deg tilpasse din ammunisjon til dine behov og din type skyting.

Trinn

Hvordan levere lasten ammunisjon. Plukk opp tomme foringsrør fra hvor du skyter eller fra en pistol rekkevidde som lar deg samle messing.
Hvordan levere lasten ammunisjon. Plukk opp tomme foringsrør fra hvor du skyter eller fra en pistol rekkevidde som lar deg samle messing.

Forberedelse av foringsrør

De fleste som laster sin egen ammunisjon spare penger ved å plukke opp og rydde tomme foringsrør (messing) fra et område. Hvis du legger for høy kvalitet nøyaktighet skyting, er å kjøpe nye messing fra en butikk anbefalt, og disse trinnene kan hoppes over.

 1. 1
  Plukk opp tomme foringsrør fra hvor du skyter eller fra en pistol rekkevidde som lar deg samle messing.
  • Du ønsker å plukke opp den reneste messing mulig (selv om det ikke er veldig viktig), men de viktigste spørsmålene når du plukker opp messing er å samle inn riktig kaliber, noe som gjør at messing er i god form (bokstavelig talt), og det har ikke blitt lastet for mange ganger.
 2. 2
  Sortere foringsrør, avhenger av nivået av sortering (før rengjøring) på kalibre som brukes.
  • De fleste rifle foringsrør fungere helt fint sammen.
  • Vanlige pistol kaliber er litt mer kresen som foringsrør vil kile seg i åpningene i andre større kaliber foringsrør. 0,45 s og 9mm fungerer helt fint med hverandre, men legger til 0,40 s inn i blandingen vil skape problemer. Ved rengjøring.45 s, 0,44 Magnums, 0,40 s, 9mm,.357 Magnum, og 38 Specials alt på samme tid, rengjør.45 s, 0,44 Magnums, og 9mm i en batch, og 0,40 s, 0,357 Magnums, og 38 Specials i en egen en.
  • Du kan teste for å se om foringsrør fungere godt sammen ved å prøve å passe en casing til en annen, hvis det er enda eksternt tett det vil ikke fungere.
 3. 3
  Rengjør foringsrør. Den enkleste måten er å bruke en vibrerende sak renere. Saken støvsuger bruker et medium for å rengjøre kabinettet, og eventuelt kan du bruke en polering tilsetningsstoff for å gjøre foringsrør ser nesten like god som ny!
  • Mediene er vanligvis bakken mais cob eller valnøtt skrog, men flytende medier er også tilgjengelig. Mediene er det som gjør den tettsittende tilfeller pinne i hverandre. Når media ikke er i stand til å sykle (fordi det sitter fast i en casing) det ikke kan rense også.
  • Legg merke til at media er gjenbrukbare, og mindre polish er nødvendig hver gang du bruker de samme mediene. Avhengig av hvor skittent messing er, kan en batch av media vare alt mellom tre og åtte rengjorde.
 4. 4
  Sortere foringsrør i separate kaliber. Dette gir enkel tilgang ved lasting slik at du ikke trenger å plukke opp håndfuller av tilfeldige foringsrør for å finne det du ønsker. Det vil fremskynde prosessen i det lange løp. Vanligvis du plassere hver annet kaliber i egne poser for mobilitet eller lagring.

Klargjøre lasting pressen

 1. 1
  Samle dine forsyninger. Du trenger foringsrør, grunning, kuler og pulver for å lage en fungerende kassett.
  • Skitne foringsrør må rengjøres før bruk. En vibrerende renere med mais eller valnøtt media fungerer bra. Legge til et foringsrør polish vil gjøre messing ser nesten like god som ny!
 2. 2
  Sett formene på trykk i henhold til pressens manualen og instruksjonene som følger med de dør. Hvert sett av stempler vil ha en noe unik måte å sette dem riktig.
  • Kalibrere dem til spesifikasjonene til en respektert lasting håndbok. Crimp diameter og bullet setedybder er svært viktig for din sikkerhet (mer om dette senere).
  • Hvis det er tilgjengelig for den spesifikke kaliber du bruker, dør kjøp karbid. Dette er en spesielt tett type metall som fjerner behovet for smøring av foringsrør.
 3. 3
  Legg ditt valg av pulver til pulver tiltaket.
  • Powder er veldig spesifikk. Å ha feil type pulver eller feil mengde pulver kan ha svært dårlige resultater. Det anbefales at du kjøper en respektert lasting håndbok med kaliber du har tenkt å laste og følge deres foreslåtte pulver og beløp.
 4. 4
  Kalibrer mengde pulver som går inn i foringsrøret ved å plassere en tom foringsrør under pulveret måle og trekke pressens håndtaket. Kontroller mengde pulver avsatt på egen skala. Mest lasting håndbøker ha et minimum, maksimum, og anbefalt start. Ved kalibrering pulveret tiltak mot minimum eller maksimum, alltid feile mot det anbefalte.
 5. 5
  Legg primere til primer hopper. Dette innebærer vanligvis noen type primer pickup enhet (ofte et langt rør med plast på hver ende og en pin). Pass på at primere er orientert riktig i beholderen.
  • Det finnes flere ulike typer primere, være sikker på at du har rett type: små og store pistol primere, små og store pistol magnum primere, små og store rifle grunning, og små og store magnum rifle primere. Den enkleste måten å få riktig primer er å konsultere en lasting håndbok, vil de ha størrelse og type primer, og kan selv ha de eksakte primer merke / modell nummer som de brukte for testing.
 6. 6
  Smør utsiden av foringsrør. Hvis du laster necked-down patroner, smør innsiden av halsen også.
  • Pass på å bruke en smøring spesielt utviklet for ammunisjon foringsrør.
  • Dette trinnet kan hoppes over hvis du har karbid dør (karbid er mye mer tilgjengelig for pistol kaliber enn rifle kaliber).

(Re-) Legge Ammunisjon: Variasjon 1

For enkelthets skyld, vil denne artikkelen skissere bruk av en fire-stasjon (progressiv) trykk med et pulver mål (pulver dråpe), og bruken av en tre-die-settet. Variasjon 1 omfatter en presse som ikke bell den foringsrør i det andre trinn (hvor pulveret tiltaket er).

 1. 1
  Plasser en casing til den første stasjonen. Ofte er det en fjær som holder hylsen på plass. Pass på at huset er helt oppreist og sentrert. Hvis huset er delvis knust, kan det ikke fungere, men hvis det gjør det forbi den første stasjonen, bør det være i orden.
  • Vær sikker på at hylsen har solid integritet, og munningen av foringsrøret (åpningen) ikke har noen folder som vil skape driften eller sikkerheten problemer når avfyrt.
 2. 2
  Trekk last trykk 'håndtaket helt ned til den stopper, kan det være en god del press som må brukes.
  • Denne første stasjon endrer størrelsen på messing (skutt foringsrør utvide litt, så denne stasjonen krymper den litt) og trekker den gamle brukt primer (Merk:. Være sikker på at du aldri trekke ut en live primer, er dette en av de farligste tingene du kan gjøre med en lasting trykk!)
 3. 3
  Ta håndtaket helt tilbake til hvilestilling. For å laste inn en ny primer fra primer hopper trykker håndtaket forover til den stopper (dette vil ikke være veldig langt, men igjen, noen vil trykket være nødvendig).
 4. 4
  Rotere brettet en stasjon, bør skuffen klikker på plass. Fra nå av vil du gjenta trinn 1 - 3 (en fire-stasjon pressen gjør opptil fire ting hver gang du pull-eller push-hendelen) for å holde brettet så full som mulig (inntil forsyninger eller tid kjøre).
  • Den andre stasjon legger pulver fra pulveret tiltaket (pulver dråpe) inn i foringsrøret. Den mengde pulver bør sjekkes for de to første foringsrør, den siste casing, og hver 50-100 foringsrør. Pulveret tiltaket bør justeres hvis mengde pulver flytter ut av forhåndsbestemt toleranse rekkevidde.
 5. 5
  Gjenta trinn 1-3.
  • Den tredje stasjon bells foringsrøret. Dette gjør at du enkelt plassere en kule på toppen av huset, men en klokke som er noe større enn nødvendig vil redusere foringsrør integritet, for lite koning vil gjøre sitteplasser kulen vanskelig.
 6. 6
  Gjenta trinn 1-3. I fjerde stasjon, vil en kule bli sittende og foringsrør krympet.
 7. 7
  Plasser en kule i oppreist posisjon på toppen av duksjon av casing. Denne stasjonen vil også krympe hylsen rundt kulen. Annet enn mengden av pulver, bullet sitteplasser dybde og krymping er uten tvil den viktigste delen av lasting prosessen.
  • En kule som sitter for dypt eller krymper, noe som er for stram kan skape utrygge presset i kammeret når sparken.
  • En kule som sitter for grunt kan føre kulen til å engasjere seg i riflingen når kamret, før det skal være. Dette kan føre til unøyaktigheter hvis sparken, men det kan også føre til en type-4 feil eller problemer støter ut live kassett.
  • Et foringsrør som er tilstrekkelig krympet kan føre kulen til å være løs i foringsrøret, og det kan eventuelt falle ut. Det kan også føre til at patronen ikke å laste inn i kammeret av skytevåpen jevnt.
  • Se tips for mer informasjon.
 8. 8
  Gjenta trinn 1 - 3 og legge til trinn 7 til du går ut av foringsrør, pulver, grunning, eller kuler.

(Re-) Legge Ammunisjon: Variasjon 2

Variasjon 2 innebærer en presse som bjeller huset på andre etappe (pulveret mål) som en del av et kaliber-spesifikk konvertering kit. Presser laget av Dillon Precision og andre selskaper bruker denne metoden.

 1. 1
  Plasser en casing til den første stasjonen. Ofte er det en fjær som holder hylsen på plass. Pass på at huset er helt oppreist og sentrert. Hvis huset er delvis knust, kan det ikke fungere, men hvis det gjør det forbi den første stasjonen, bør det være i orden.
  • Vær sikker på at hylsen har solid integritet, og munningen av foringsrøret (åpningen) ikke har noen folder som vil skape driften eller sikkerheten problemer når avfyrt.
 2. 2
  Trekk last trykk 'håndtaket helt ned til den stopper, kan det være en god del press som må brukes.
  • Denne første stasjon endrer størrelsen på messing (skutt foringsrør utvide litt, så denne stasjonen krymper er litt) og trekker den gamle brukt primer (Merk:. Være sikker på at du aldri trekke ut en live primer, er dette en av de farligste tingene du kan gjøre med en lasting trykk!)
 3. 3
  Ta håndtaket helt tilbake til hvilestilling. For å laste inn en ny primer fra primer hopper trykker håndtaket forover til den stopper (dette vil ikke være veldig langt, men igjen, noen vil trykket være nødvendig).
 4. 4
  Rotere brettet en stasjon, bør skuffen klikker på plass. Fra nå av vil du gjenta trinn 1 - 3 (en fire-stasjon pressen gjør opptil fire ting hver gang du pull-eller push-hendelen) for å holde brettet så full som mulig (inntil forsyninger eller tid kjøre).
  • Den andre stasjon legger pulver fra pulveret tiltaket (pulver dråpe) inn i foringsrøret. Pressen vil også bjelle huset på dette stadiet. Den mengde pulver bør sjekkes for de to første foringsrør, den siste casing, og hver 50-100 foringsrør. Pulveret tiltaket bør justeres hvis mengde pulver flytter ut av forhåndsbestemt toleranse rekkevidde. BELLING bør være nok til å kunne hvile kulen på toppen, men ikke noe større. En bjelle som er for stort kan svekke din sak betraktelig.
 5. 5
  Gjenta trinn 1-3. Den tredje stasjonen er der du plass kulen.
 6. 6
  Plasser en kule i oppreist posisjon på toppen av duksjon av casing. Denne stasjonen (avhengig av dine dør) kan også krympe hylsen rundt kulen. Annet enn mengden av pulver, bullet sitteplasser dybde og krymping er uten tvil den viktigste delen av lasting prosessen.
  • En kule som sitter for dypt eller krymper, noe som er for stram kan skape utrygge presset i kammeret når sparken.
  • En kule som sitter for grunt kan føre kulen til å engasjere seg i rifling når kamret før det skal være. Dette kan føre til unøyaktigheter hvis sparken, men det kan også føre til en type-4 feil eller problemer støter ut live kassett.
  • Et foringsrør som er tilstrekkelig krympet kan føre kulen til å være løs i foringsrøret, og det kan eventuelt falle ut. Det kan også føre til at patronen ikke å laste inn i kammeret av skytevåpen jevnt.
  • Se tips for mer informasjon.
 7. 7
  Gjenta trinn 1-3. Den fjerde stasjonen (avhengig av dine dør kan være tom eller har et pressing dør).
  • Hvis det fjerde stasjon er en pressing dø, sørg for å sette opp crimp die riktig (se advarsler ovenfor).
  • Å ha en egen kule sitteplasser og pressing dør er sterkt anbefalt som utilstrekkelig pressing eller tilfelle knusing kan oppstå fra feil setup "combo-die".
 8. 8
  Gjenta trinn 1 - 3 og legge til trinn 6 til du går ut av foringsrør, pulver, grunning, eller kuler.

Tips

 • For å holde styr på hvor mange ganger en casing har blitt brukt, bør du tegne en linje på casing med en permanent markør når du laster dem. Når du kommer over et foringsrør med for mange linjer på den, fjerne den fra omlasting linje.

Hvis du gjør dette, må du IKKE BRUK en markør som HAR ammoniakk i sin formulering. Dette svekker BRASS og kan føre til en sprekk. Lukter STERK, IKKE BRUK!

 • Et annet nyttig verktøy er tilfelle måleren. Det er liksom en quick-and-dirty metode for å måle en patron er passe inn i en standard kammer. Det er veldig viktig å teste en patron med die innstillinger for uten innfatning kaliber som overdreven pressing kan føre til at casing å slippe forbi kammeret er rim og inn i riflingen (bottlenecked og rimmed kalibre begge har flere kanter for å hindre et slikt problem, derfor er det mindre viktig). En ekte kammer (på skytevåpen ditt) eller en sak sporvidde er begge måter å teste dette, men en sak måleren er tryggere, enklere å transportere, og mindre sannsynlighet for å få en patron fast i våpenet ditt.
 • De fleste lasting presser vil annonsere en mye raskere lading rente enn mulig. Med en standard multi-kanal trykk, kan en gjennomsnittlig person legger 200-300 runder per time som inkluderer plukke opp primere og sjekke pulver nivåer i beholderen og foringsrør med jevne mellomrom.
 • Foringsrør kan lastes på nytt før de begynner å vise tegn på slitasje, for eksempel en liten sprekk nær saken munnen. Imediatley forkaste alle saker som har en buldge nær bunnen.
 • Hvis du er den eneste bidragsyter til messing din, må du sykle i produsert ammunisjon inn i blandingen med jevne mellomrom for å erstatte de foringsrør som får flere laster.
 • For å få fart på sakene, har en venn plukke opp primere og sette dem i primer hopper mens du laster. Har også vennen markere kulene. Holder du følger med kan legge til en annen hundre eller så patroner til å bli lagt i en time.
 • Mange lasting håndbøker har all den informasjonen du trenger for å korrekt laste inn en spesiell kaliber. Ofte er det samlede lengde målinger for ulike typer kuler, krympe diametre, kammer trykk, hastigheter, og selv enkelte quirks eller problemer at en bestemt kaliber kan ha ved lasting.
 • Ved kalibrering sitteplasser av kulen og pressing av boksen viser en caliper (eller mikrometer) er et svært nyttig verktøy. Laster håndbøker vil trolig gi størrelser for bestemte deler av en patron. Følg håndboka så tett som mulig. En riktig innregulering vil tillate deg å produsere mange bekymringsfritt og trygge patroner.

Advarsler

 • Legge en patron med mer eller mindre enn den anbefalte mengden av pulver kan være svært farlig. Mens revolvere og bolt-action-rifler er mer tilgivende når det gjelder overdreven pulver belastninger, alle foringsrør er i stand til å blåse ut og alle våpen er utsatt for kB! ​​Ing (eksploderende).
 • Krutt og primere er svært brannfarlig og utsatt for antennelse. Holde dem lagret på et trygt sted borte fra varme kilder og andre kilder til antennelse.
 • Over-krøllet eller sitteplasser en kule for dypt, kan også føre til overdreven kammer press og føre til at casing eller pistol til å blåse ut eller blåse opp (henholdsvis).
 • Mens omlasting bør du alltid bruke vernebriller for din sikkerhet.
 • Aldri, under noen omstendigheter, trekke ut en live primer fra en casing, kan det antennes primer som kan være farlig.
 • Legg alltid i et godt ventilert område som innånding av krutt støv eller bly kan føre til alvorlige medisinske problemer.
 • Gravide kvinner, eller kvinner som kan bli gravide bør ikke håndtere delvis jacketed kuler, som bly er kjent for å forårsake fødselsskader.
 • Vask alltid hendene og eventuelle overflater som har kontaktet kulene etter en lasting session, bly kan være giftige eller forårsake fødselsskader. "Total Metal Jacket" (TMJ) kulene er tilgjengelig som reduserer sannsynligheten for kontakt med bly.

Ting du trenger

 • En lasting trykk (presser med Dillon Precision og RCBS er meget høy kvalitet og er rimelig).
 • Primere (vær sikker på at du får riktig type, er det mange størrelser og typer).
 • Pulver (en lasting håndbok vil fortelle deg anbefalte pulver og mengder).
 • Foringsrør (nye foringsrør er fin, men du kan spare mye penger ved å plukke opp brukte foringsrør og rense dem).
 • Bullets (for praksis skyting: billigere, jo bedre, se nærmere dyrere kuler hvis du deltar i konkurranser).
 • Powder skala (digital eller analog fungerer fint, være sikker på at du får en skala som måler til minst 1/10 av et korn).
 • Hvis du har tenkt å rydde brukt messing, en sak renere som en vibrerende renere og mais eller valnøtt media vil være nødvendig.
 • Caliber-spesifikke dør (karbid dør muliggjøre bruk uten smøring av foringsrør - RCBS produserer noen høy kvalitet karbid dør).
 • De fleste multi-stasjon presser krever kaliber-spesifikke "konvertering kits" som tillater kuler til å bli holdt på plass riktig på karusellen.
 • En godt respektert lasting håndbok. Det er ofte grunnleggende opplæring for lasting i dem, og enda viktigere statistikk om hvordan du legger bestemte kalibre.