Wkeno

Hvordan øke muskelvekst

Hemmeligheten til å bygge muskler raskt er i ernæring. Som det sies: "Du er hva du spiser". Hva folk flest ikke vet er at nøkkelen til rask muskelvekst er å spise organisk helhet mat. 85% av de resultatene du ønsker er i å spise skikkelige måltider og del størrelsen, ikke i trening!

Lær hemmelighetene til raskt muskel vekst. Følg disse enkle trinnene for å oppnå raske resultater.

Trinn

Hvordan øke muskelvekst. Spis fem måltider om dagen er avgjørende, fordelt ut hver 2.
Hvordan øke muskelvekst. Spis fem måltider om dagen er avgjørende, fordelt ut hver 2.
 1. 1
  Spis fem måltider om dagen er avgjørende, fordelt ut hver 2.5 til 3 timer. Dette holder stoffskiftet arbeider og å opprettholde en nitrogen positiv balanse for muskelvekst.
 2. 2
  Spis komplett protein i alle måltider. Muskel vekst oppstår når nitrogen forbruk er større enn nitrogen utgang. Jo større nitrogen balanse, jo raskere workout utvinning vil bli. Dette er kroppens anabol tilstand. Det motsatte er tilfelle når du er i en negativ nitrogen balanse.
 3. 3
  Drikke minst 2l vann om dagen. En stor del av å bygge muskler er å hjelpe kroppen til å eliminere avfall, slik at den kan fokusere på vekst (som å bygge nye muskler). Vann bidrar til å kvitte seg med fett (en form for avfall), så drikk opp. Den beste form for vann å drikke er alkalisk vann, også kjent som Kangen vann. Det er den beste kilden til vann for rask gjenoppretting etter en intens treningsøkt.
 4. 4
  Øke kaloriinntaket. Du må spise mer hele økologisk mat for å bygge muskler. Den gjennomsnittlige mannlige trenger å forbruke 2200 kalorier om dagen, er kvinnelige rundt 1300. Jo nærmere du er til disse tallene, du opprettholde kroppsvekten din. For å øke muskelvekst, må du legge til minst 1000 kalorier, så 3200 kalorier for menn (det kan være flere kalorier, avhengig av størrelse og hvor stor du ønsker å få).
 5. 5
  Løfte tunge vekter og gjøre sammensatte øvelser. Vektløfting er den beste måten å bygge raskt muskel. Du bør strebe etter å gjøre sammensatte øvelser som pull ups, døde heiser, knebøy, walking lunges osv. Disse typer øvelser oppmuntrer kroppen til å bygge din primære muskelgrupper, (lats for pull ups), men også bidra til å bygge den sekundære muskel grupper (biceps) samt din kjernevirksomhet. What ever trener du utfører, bør du bestrebe seg på å gjøre 8-12 reps max, noe som betyr at du ikke bør være i stand til å løfte mer enn 12 reps på hver øvelse.
 6. 6
  Gå sakte på negative rep. Muskel vekst skjer på den negative rep (også kjent som "ned fase"). For eksempel, når du gjør bicepsen curl, er det å senke vekten nede at det å bygge muskler. Ta 3 sekunder for å redusere vekten for nybegynnere, 5 sekunder for advance trenere. Du bør oppleve Delay Utbruddet av stølhet skjer i to dager (som er normen for muskelvekst). Denne type trening vil tvinge muskelen til å bli revet ned, og kroppen vil reparere den og vokse nytt vev for å støtte arbeidet belastning.
 7. 7
  Få 8 timers søvn. Det er ingen tvil om dette, er søvn viktig for å bli frisk, reparasjon og vekst. 7 til 8 timer søvn er optimal for muskelvekst.
 8. 8
  Dette er de grunnleggende for rask muskelvekst, jeg håper du finner det nyttig, for mer info kan du sjekke ut brenne fett fôrer muskel.