Wkeno

Hvordan redusere feber for barn

Lavgradig feber er ikke skadelig for barn, og kan øke immunitet når lov til å kjøre sine kurs. Når et barns kropp temperaturen overstiger 102 grader Fahrenheit (38,9 grader Celsius) barnet kan være i fare for anfall, og du bør iverksette tiltak for å redusere feber.

Trinn

Hvordan redusere feber for barn. Kle febrilsk barn i lette klær og dekk med et tynt teppe eller ark bare hvis skjelving eller klaget over å bli kaldt.
Hvordan redusere feber for barn. Kle febrilsk barn i lette klær og dekk med et tynt teppe eller ark bare hvis skjelving eller klaget over å bli kaldt.
 1. 1
  Kle febrilsk barn i lette klær og dekk med et tynt teppe eller ark bare hvis skjelving eller klaget over å bli kaldt.
  • Tunge klær og tepper hindre at kroppen naturlig kjøling selv.
 2. 2
  Senk termostaten så romtemperaturen er litt kjøligere enn vanlig. Hold en fan tett om nødvendig for å holde kjølig.
 3. 3
  Administrere en dose av barns paracetamol eller ibuprofen.
  • The Mayo Clinic sier å bare bruke febernedsettende medisiner når feberen er over 102 grader Fahrenheit (38,9 grader Celsius). Kontakt et barns barnelege hvis medisiner er mislykket i å senke feberen.
  • Begge medisiner er tilgjengelig over disk, og er effektive for å redusere feber. Det er trygt å gi paracetamol til barn som er mer enn to måneder gammel, og det er trygt å gi ibuprofen til barn som er mer enn 6 måneder gammel. Slå opp i dosering guide på produktet pakken for å måle en passende dose basert på barnets vekt.
  • Paracetamol vil holde feber nede i 4 til 6 timer, og ibuprofen vil senke feber i 6 til 8 timer.
  • Vil ikke alternative doser av paracetamol og ibuprofen mindre bedt om det av en lege. Denne metoden kan brukes i sjeldne tilfeller når feberen er over 104 grader Fahrenheit (40 grader Celsius) og reduseres ikke etter administrering en type medisin.
 4. 4
  Svamp barnet i lunkent vann hvis temperaturen holder seg over 104 grader Fahrenheit (40 grader celsius) 30 minutter etter at du har administrert medisiner.
  • Sitt barnet i to inches (5,1 cm) med vann som er 85 til 90 grader Fahrenheit (29-32 grader Celsius). Bruk en svamp eller vaske klut til kontinuerlig fukte hans bar hud.
  • Shivering vil føre kroppstemperaturen til å stige, så litt øke vanntemperaturen om nødvendig.

Tips

 • Hold barn hydrert med vann, juice, popsicles, klar buljong eller drikker som inneholder elektrolytter som er ment å rehydrere kroppen.
 • Det er bedre å bruke våt klut på pannen hender og føtter for å redusere temperaturen.

Advarsler

 • Aldri gi et barn aspirin for å redusere feber, da det kan føre til en dødelig sykdom kalt Reyes syndrom.
 • Kontakt et barns barnelege som helst det er en feber over 100,4 grader Fahrenheit (38 grader Celsius), hvis yngre enn tre måneder gammel. Umiddelbart kontakte lege eller nødetatene hvis et barn har feber over 105 grader Fahrenheit (40,6 grader Celsius), uansett alder.