Wkeno

Hvordan sette opp en arm bar fra lukket vakt i jiu jitsu

Armen baren er en av de mest vanlige angrep som brukes i sport jiu-jitsu. Selv om dette oppsettet bruker GI, er denne teknikken svært effektivt uten GI også.

Trinn

Hvordan sette opp en arm bar fra lukket vakt i jiu jitsu. Få motstanderen din i en lukket vakt posisjon.
Hvordan sette opp en arm bar fra lukket vakt i jiu jitsu. Få motstanderen din i en lukket vakt posisjon.
 1. 1
  Få motstanderen din i en lukket vakt posisjon. I dette bildet har den personen i den hvite GI personen i rød GI i sin lukkede vakt.
 2. 2
  Sikre din motstanders høyre erme med venstre hånd. Kryss hente sin høyre albue med høyre hånd. Som du fester arm, løfter hoftene opp fra gulvet for å skape mer trekkraft.
 3. 3
  Trekk armen over og knase bena og bryst i.
 4. 4
  Åpne begge ben på samme tid og kaste dem opp i en omvendt knase måte.
 5. 5
  Umiddelbart lukke bena og låse motstanderens skulder opp for å holde ham fra å rømme.
 6. 6
  Klem begge knærne til venstre og blokkere motstanderens ansikt med hånden slik at han ikke kan forsvare.
 7. 7
  Plasser din venstre ben over motstanderens ansikt og utvide hoftene opp mens kontrollere armen for armen bar

Tips

 • I det siste trinnet, bør det nevnes at for å sikre den beste posisjonen for den mest effektive lås, sørg for at din motstanders tommelen er opp (hvis du er på ryggen og du ser på hånden hans, tenk at han gir deg en tommelen opp).
 • Et annet punkt å holde låsen sikker er å presse knærne rundt bicepsen hans, vil det gjøre ham jobbe mye hardere for å trekke armen unna. Prøv å unngå å låse anklene mens utføring denne låsen.
 • Gjør denne teknikken med en god treningspartner, om og om igjen. Selv om dette er en ganske enkel teknikk, vil du trenger å øve det mange ganger å bli dyktigere på å gjøre det.

Advarsler

 • All kampsport trening forutsetter en viss risiko. Ikke prøv ovenstående teknikk uten hjelp av en kvalifisert instruktør.
 • Vær oppmerksom på at resten av motstanderens kropp er der fortsatt. Selv om du har armen, kan han fortsatt være i stand til å angripe deg med andre metoder hvis han tåler smerte.