Wkeno

Hvordan starte en sputtering snøfreser motor

Noen ganger trenger forbrenningsmotor makt utstyr (gressklippere, motorsager, streng trimmere, løvblåser, osv.) ikke enkelt starte eller kjøre glatt. De er de to vanligste klagene. Mellom vanlige tune ups, her er hva kan du gjøre nå mens plenen må kutte eller oppkjørselen må tømmes for snø. Vennligst les helt før du prøver.

Trinn

Hvordan starte en sputtering snøfreser motor. Tappe drivstoff hvis det har blitt sittende.
Hvordan starte en sputtering snøfreser motor. Tappe drivstoff hvis det har blitt sittende.
 1. 1
  Tappe drivstoff hvis det har blitt sittende. Hvis drivstoffet er stagnert (sitter mer enn et par måneder) i tanken eller beholderen, bør det ikke brukes. Når drivstoff sitter uten stabilisator, begynner det å bryte ned og vil ikke brenne så lett som "fersk" bensin. Dersom dette er det første drift av snøfreser med den samme gass siden sist blir gassen stagnert. Siphon brennstoff fra tanken eller åpne drivstoffledningen til enhver passende punkt mellom tanken og forgasseren for å tillate brennstoffet å renne ned i en beholder i det minste like stor som tanken. Refill tanken med ny bensin som kreves av utstyr.
 2. 2
  Avgjøre om drivstoff i eller lagt til tanken inneholder etanol. Hvis ikke, legger Drygas (eller tilsvarende) drivstoff additiv for å holde fuktighet (vann) i drivstoffsystemet fra frysepunktet. Drivstoffer som består av en etanol-blanding trenger ikke dette additiv fordi etanol utfører den samme funksjon. Den etanol kombinerer med fuktighet for å hindre den fra å fryse - og gjør det mulig å gå inn i forbrenningskammeret, der det er gått med avgassene.
 3. 3
  Bruk drivstoff i løpet av samme sesong det er kjøpt. I de mange områdene som opplever store variasjoner av sesongmessige temperaturer, forhandlere selger drivstoff med modifiserte formler som hjelper kompensere for disse variasjonene. Brensel kjøpt i løpet av våren, sommeren og høsten ikke fungerer så bra som de formulert og gjort tilgjengelig for kjøp i vintermånedene.
 4. 4
  Inspisere tennplugger. Skift ut med nye, skikkelig gapte tennplugger hvis nødvendig. Hvis en erstatning tennpluggen ikke er tilgjengelig, kan den gamle tennpluggen rengjøres med en gammel fille. Når ren og tørr, forberede seg til å fjerne smuss og avleiringer igjen på elektrodeoverflatene ved å brette et fint sandpapir eller pussesvamp slik at begge sidene er grovt. Dytt / duk i mellomrommet (mellom elektrodene), frem og tilbake flere ganger. Rengjør eventuelle innskudd fra den hvite keramiske isolasjonen rundt sentrum elektrode med en liten skarp redskap. Fjern eventuelle venstre over grus og rusk fra tennpluggen ved sprøyting elektrisk kontakt renere, blåser av med trykkluft eller tørke ren med en fille. Installere tennpluggen. Ikke skru for hardt.
 5. 5
  Kontroller luftfilteret. Skift ut eller støvsuge hvis skittent eller tilstoppet. Tette luftfiltre redusere luft som kreves av forgasseren fra til forbrenningskammeret, og resulterer i problemer med å starte, ujevn gange og svart avgassrøyk. Vanligvis vil luftfilteret på en snøfreser lang overleve sine sommeren kolleger, som det er betydelig færre partikler av skitt, gress, blader, pollen, etc. som skal avsettes på filteret om vinteren.
 6. 6
  Påfør startgass til luftinntaket. Spray startfluid eventuelt med luftfilter fjernet, direkte inn i forgasser. Startgass er svært brennbar væske som kan antennes lettere enn bensin. Bruk bare som anvist på etiketten på boksen. Et alternativ som fungerer godt er å plassere en 100 watts lampe nær luften renere i noen minutter. Dette varmer opp luft og drivstoff og hjelper det fordampe og er mye tryggere enn eter.
 7. 7
  Inspiser drivstoffilteret. Som antydet ovenfor, kan kraft utstyr som benyttes i minusgrader lider av fuktighet i drivstoffet, og rørene blir frosset. Hvis ikke kan starte etter å ha skiftet drivstoff, kan drivstoffilter er tilstoppet med is. Fjern filteret til et varmt område. Tørk filteret kroppen ren og tørr. Inspisere for sprekker. Vis mens tining. Se etter væske drenering fra andre steder enn der drivstoff linjer koble til. Drivstoff lekker fra andre steder indikerer sprekker i filterenheten. Drenere all væsken og kast filteret hvis det er noen tegn til sprekker, ellers installere. Mens en sprukket bør skiftes så fort som mulig, kan det være mulig å koble brennstoff til forgasseren direkte (hvis den er lang nok og korrekt diameter). Dette er en midlertidig løsning bare.

Tips

 • Hell drivstoff gjennom en fille eller papir kaffefilter (hvis container mangler en skjerm) for å hindre isen fra å komme inn i tanken under tanking.
 • Spare kostnadene for drivstoff stabilisator. Hvis ikke kan bruke all bensin i sesongen det er kjøpt, hell overs bensin inn i bilen gasstanken.
 • Kontrollere modellens nettsted er alltid det beste alternativet for å feilsøke før du prøver noe annet.
 • Legg Drygas typen drivstoff tilsetningsstoffer i drivstofflagertank å hindre fuktighet fra å fryse. Bland i henhold til instruksjonene.
 • Sjekk alltid (og juster om nødvendig) gapet på noen tennpluggen før montering i motoren.
 • Kontroller og avrunde / bytt motorolje.
 • Har makt utstyr profesjonelt betjent med jevne mellomrom for å holde fungerer optimalt.
 • Når vinteren synker, bland to syklus brensel kun etter behov. Når to syklus drivstoff er blandet det ikke bør innføres til en 4-takts motor.
 • Hvis motoren fortsatt går ujevnt eller boder, rengjøring forgasseren vil trolig være nødvendig. En full "rive" er vanligvis ikke nødvendig, men en enkel rensing av flottøren, bolle og åpning vil løse de fleste av disse problemene. Justere settskruer og blandingen innstillinger på forgasseren bør ikke gjøres. Mens rengjøring er ikke en komplisert oppgave, det er små deler som kan falle og bli tapt hvis ikke er forsiktig. Se motorens produsentens manual eller nettside hvis usikker på hvordan å demontere / montere.

Advarsler

 • Hold åpen ild og gnister av noe slag bort fra drivstoff, herunder bensin og startgass.
 • Deaktivere muligheten for at motoren starter utilsiktet mens du arbeider på motoren. Dette kan gjøres så enkelt som å fjerne tennpluggen ledningen fra tennpluggen, bytte nøkkelen (hvis montert) eller throttle til av-posisjon, eller shorting tennpluggen til jord.

Ting du trenger

 • Ratchet & socket sett
 • Plugghetter
 • Tennplugghullet sporvidde
 • Sandpapir eller smergel (fine)
 • Tennplugg (s)
 • Luftfilter
 • Drivstoffilter
 • Brukerhåndboken (for tennplugg, filter, olje og drivstoff oktan data)
 • Startgass
 • Elektrisk kontakt renere (aerosol)
 • Ren, tørr fille
 • Fuel
 • Tørrgass drivstoff additiv eller tilsvarende
 • Gammel container dimensjonert for å fange opp drivstoff i tanken
 • Motor olje / 2 syklus olje
 • Vakuum