Wkeno

Hvordan å rense kroppen din naturlig

Vil du vite hvordan du skal rense kroppen din naturlig? Rensing kroppen naturlig vil ikke bare hjelpe deg å føle deg bedre, men også gjøre at du ser flott! Ved rensing vil du fjerne skadelige giftstoffer og urenheter fra kroppen din til å hjelpe deg bra og har mer energi. Her er noen trinn for å hjelpe deg detox.

Trinn

Hvordan å rense kroppen din naturlig. Start med å drikke rikelig med vann.
Hvordan å rense kroppen din naturlig. Start med å drikke rikelig med vann.
 1. 1
  Start med å drikke rikelig med vann. Vann er veldig nyttig fordi den spyler ut urenheter i kroppen. Hvis du ønsker å skylle kroppen ren, sørg for at du drikker mellom 8-12 glass om dagen. Det gjør også huden din ser mye sunnere, bedre din hudfarge.
 2. 2
  Fast minst en gang i uken. Enten ved å bare drikke vann, fruktjuice eller grønnsaksjuice. V8 juice er en god måte å få de næringsstoffene du trenger hvis du ikke liker frukt eller grønnsaker. Du kan også bare spise frukt eller grønnsaker. Det hjelper kroppen til å hvile.
 3. 3
  Renset din kolon. Spise mat høy i fiber vil gjøre det. Du må holde fordøyelseskanalen tom og fri for avfall.
 4. 4
  Rens leveren din. Spise mat som er bitter vil gjøre deg rettferdighet. Frukt som har en bitter smak som sitroner eller grapefrukt vil være meget fordelaktig å rense leveren, samt stoppe toksiner fra å spre seg til andre deler av kroppen.
 5. 5
  Ta nellik eller gresskarkjerner å bli kvitt parasitter i kroppen din. Det finnes også medisiner tilgjengelig som fungerer godt.
 6. 6
  Utøve! Trene øker kroppstemperaturen og tilførsel av oksygen, pluss gjør at du svetter som frigjør giftstoffer. Den holder deg også i form og sunn. Det brenner unødvendige kalorier.
 7. 7
  Sørg for at du unngå koffein og sukker så mye som mulig. Ikke drikk alkohol eller røyker sigaretter. Disse gir ikke det problemet ved å sette giftstoffer og andre urenheter inn i kroppen. Hvis du røyker eller drikker alkohol, begynne å begrense inntaket / prøver å slutte.
 8. 8
  Oppretthold et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, protein (kjøtt og egg), og fiber. Følg næringspyramiden og spise de foreslåtte mat porsjoner. Også prøve å spise mindre måltider i løpet av dagen i stedet for tre store. Det vil gjøre deg mer sulten i løpet av dagen hvis det er et større gap i de gangene du spiser, slik at du spiser mer.

Tips

 • Finne sunne måter å slippe stress!
 • Drikk mye vann
 • Spis sunn mat, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker
 • Unngå koffein og alkohol
 • Sove mer. Det er veldig viktig å få en god natts søvn.
 • Svette så mye som mulig
 • Følg næringspyramiden.

Advarsler

 • Aldri fort for mer enn 2-3 dager!
 • Ikke gjør en kropp rens spesielt for vekttap