Wkeno

Hvordan forbedre bekjempelse reflekser

Reflekser er måten kroppen oppfører seg når det er behov for å handle uten å tenke. De kan enten være naturlige reflekser (som raskt rulle hånden når du berører noe altfor varmt) eller undervist reflekser (som ikke slippe at svært dyre eller verdifulle cup bare fordi det er altfor dyrebart). Trening refleksene dine kan bli oppfylt gjennom endeløse gjenta av bevegelser. I løpet av denne prosessen, vil den konsekvente handlinger til viss stimulans skal konverteres i underbevisstheten utløste handlinger (reflekser).

Trinn

Hvordan forbedre bekjempelse reflekser. List opp angrep du ønsker å forbedre din reaksjon mot.
Hvordan forbedre bekjempelse reflekser. List opp angrep du ønsker å forbedre din reaksjon mot.
 1. 1
  List opp angrep du ønsker å forbedre din reaksjon mot.
 2. 2
  Finn en treningspartner.
 3. 3
  Be partneren din om å utføre angrepet sakte. Mens partneren utfører angrepet, forsøke å smette unna eller blokkere den. Være lurt å forstå at visse angrep ikke kan blokkeres, for eksempel, blokkerer et slag vil bare få deg truffet både av slag og i hånden eller armen du valgte å blokkere med. Du kan også trene en umiddelbar kontre etter vellykket unnvike den opprinnelige angrepet.
 4. 4
  Gjenta det samme angrepet med samme forsvar. Hvis du tror du gjør det riktig, og deretter begynne å øke angrep hastighet og forsvaret hastighet. Gjør dette i ca 10 ~ 15 minutter. Kroppen din vil lære å reagere på denne situasjonen.
 5. 5
  Bytte til et annet angrep eller i et annet forsvar (eller begge). Fortsette treningen i ca 10 ~ 15 minutter. Kroppen din vil nå lære å reagere på en annen situasjon. Likevel, til her, er du alltid forventer angrepet.
 6. 6
  Fortsett å bytte til du har lykkes trent ca tre eller fire angrep og tilsvarende forsvar.
 7. 7
  Be partneren din om å gjøre en av de tidligere trente angrep på måfå. Igjen, begynner sakte og holde øke angrep hastighet hvis du blir vellykket i treningen din. Kroppen din vil nå starte å trene på hvordan du raskt kan identifisere angrep og reagere deretter.
 8. 8
  Gjenta det hele. Repeterende er den eneste måten refleksene dine vil bli trent.
 9. 9
  Finn flere partnere, eller i det minste holde finne måter å bruke forskjellige angrep. Du ønsker å forbedre bekjempelse reflekser, ikke forbedre dine reflekser når noen du kjenner slag deg i en svært spesiell måte.
 10. 10
  Når du mestrer dette, finner to personer. Stå en har på hver side av og foran deg, og utføre de samme angrepene på måfå (Det er best å ha en annen person ringe ut et visst antall for hver person, for å unngå alle av dem angriper deg på en gang.)

Tips

 • Til slutt muskel minne vil sparke i, og disse vil bli naturlig. Det beste er å finne noen trekk som er mest behagelig for deg og kommer lett. Det er ingen måte å oppheve ethvert angrep - Eksperimenter og se hva som fungerer.
 • Bli med i en kampsport skolen. Du skal gjøre det samme som beskrevet her, med den forskjell at du vil ha "profesjonell" hjelp på de beste måtene å unnvike angrep, for motangrep og et stort utvalg av angrepene er sikret.
 • Nyte det du gjør. Ikke trene mens rasende eller tenker på hevn av noe slag som det vil gjøre kroppen din tenker på trening erfaring som en dårlig erfaring og forkaste sin stimulans så mye som mulig. Mens du nyter din trening, vil kroppen være mer villig til å lære.
 • Prøv ikke å skade deg selv eller din partner. Fortsatt du kan tidvis bli skadet ved et uhell...

Advarsler

 • Sørg for at de du trener med er faktisk ikke kommer til å skade deg. Hvis du tror de vil da finne en annen partner å trene med.