Wkeno

Hvordan håndtere stressende situasjoner

Hvis du er sikker på at livet ditt er elendig, og du må hjelpe svært dårlig, så har du kommet til rett sted.

Trinn

Hvordan håndtere stressende situasjoner. Arbeid ett skritt av gangen.
Hvordan håndtere stressende situasjoner. Arbeid ett skritt av gangen.
 1. 1
  Snakke med noen. Å snakke med noen du kjenner og stoler på om problemene dine vil hjelpe deg å få alle dere følelser ut. Pass på at du ikke snakker med noen som vil kjefte på deg for noe dårlig, eller kritisere dine følelser. Det vil bare gjøre alt verre.
 2. 2
  Stoppe opp og tenke. Hva er mitt virkelige problemet? Hvordan kan jeg takle det? Bryt ned et større problem i mindre problemer, som synes mindre truende og og enklere å takle. Skriv ned hvordan du kan overvinne problemene dine.
 3. 3
  Arbeid ett skritt av gangen. Ta svært små små steg, og pass på at du ikke tar noen de som er for store. For eksempel hvis problemet ditt er at du er bekymret for en skole test, start ved å gå til skolen din nettside og få alle leksene ned, slik at du vil være forberedt. IKKE start ved å tilbringe hver time av hver dag stapper for det. Det vil bare gjøre deg sliten og over-arbeidet.
 4. 4
  Unn deg selv. Ta seg fri til å gjøre noe du liker, for eksempel spille en yndet sport, eller gå toa film med vennene dine. Gjøre aktiviteter du liker vil senke blodtrykket og løfte humøret.
 5. 5
  Ta et dypt åndedrag. Pust dypt for 5 sekunder gjennom nesen, og ut fem sekunder gjennom munnen. Å gjøre dette i noen minutter om dagen har vist seg å hjelpe en person føler seg mer avslappet og klar til å ta på noen utfordringer, også ved å ta varme dusjer vil tømme hodet, slik at du kan tenke rett.
 6. 6
  Belønn deg selv. Etter at du har tatt selv en baby skritt, belønne deg selv ved å gjøre noe du elsker å gjøre. Keep it up, og du vil begynne å assosiere erobre utfordringer med spesielle belønninger. Husk imidlertid at du snart vil måtte lære å bare holde oppnå mål, uten den lille splurge på slutten, selv oppnå noen mål er sin egen belønning.

Tips

 • Hvis stressende situasjonen er så fryktelig at du ikke tror du kan håndtere det, snakke med en rådgiver eller psykiater med en gang.
 • Husk inspirerende sitater, for eksempel: "Grip dagen.", Eller "Hvis jeg dør nå, vil jeg dø lykkelig." Hold avspille dem i hodet ditt når du begynner å føle seg deprimert.
 • Finne en god distraksjon fra kilden til stress er en god måte å takle, så lenge du gjør avtale med problemet etter hvert. Leste en interessant bok, ta en klasse, eller bare se en film.

Advarsler

 • LA IKKE NOE PROBLEM uløste. Du vil angre ikke gjør noe om det, og det er ikke sunt for kroppen din.