Wkeno

Hvordan skjære ut som en nedoverbakke racer på ski


Trinn

Hvordan skjære ut som en nedoverbakke racer på ski. Start med å finne en stor, forsiktig pitched skråning, helst med ikke for mange mennesker.
Hvordan skjære ut som en nedoverbakke racer på ski. Start med å finne en stor, forsiktig pitched skråning, helst med ikke for mange mennesker.
 1. 1
  Start med å finne en stor, forsiktig pitched skråning, helst med ikke for mange mennesker.
 2. 2
  Øv gjør langsomme, parallelle svinger med skiene.
 3. 3
  Plasser skiene litt mer enn skulder bredde hverandre. Du vil ikke ha dem så nær at de kunne bli viklet opp med hverandre i midten av sving, men du vil ha dem langt nok fra hverandre for stabilitet. Retten bredde er viktig i å gjøre doserte svinger uten knærne kolliderer.
 4. 4
  Press mot den fremtidsrettede indre kanten av ski som vil være "utenfor" ski for tur (jeg. E., Høyre ski, hvis du slår til venstre). Fokusere på å sette deg vekt på ballen av foten rett bak den store tå og på innsiden bue, samtidig som du trykker på leggen fremover forsiktig på mansjetten av støvelen. Som du begynner å slå, presse inne ski litt fremover (og løft at innsiden kneet litt, som vil forplikte vekten på innsiden av svingen), og la hoftene falle inn og frem mot innsiden av svingen. Hold frem press på at frem indre kanten på utsiden ski til turn kommer hele veien rundt (over bakken).
 5. 5
  Hold frem og inn-the-hill hip vinkel og hold deg til det gjennom hele svingen. Forplikte seg til turn! Ikke gå ut av svingen for tidlig (som ville være når du akselererer rett utfor - tillit til at din fremover og innover press vil bringe at ski rundt). Husk: fullfører svingen ski vinkelrett på (over) skråningen før du går videre til neste sving.
 6. 6
  Rette vri beinet og gå ut på innsiden kanten av den andre ski i samme øyeblikk som du planter pole for neste sving ("plante up", som betyr plante stang som du rette opp og skifte vekten). Deretter gjentar, går den andre retningen inn i neste sving.
 7. 7
  Bygge en liten opp-ned rytme som er også litt roterende (forward-up i begynnelsen, eller toppen av svingen, på stortåa, og synker å ha vekten litt lenger tilbake på din inne erke-hæl som du kommer gjennom turn, for å holde kanten glir, deretter opp frem igjen som du gjør din neste stang plante.
 8. 8
  Ved første, kan du tillate nesten all vekten til å sykle på innsiden kanten av utenfor din (eller snus) ski. Med formen ski, som du får mer trening, kan du lære å holde mer vekt på innsiden ski, carving at ski på samme måte som utenfor ski (unntatt på innsiden ski du har å vekte "utenfor" av ballen av foten inne i støvelen).

Tips

 • Hold skuldrene kvadrat til fallet linje (i nedoverbakke) og hendene ut foran.
 • Hvis først du ikke lykkes, prøv igjen. Det er ingen skam i å falle, faktisk ikke du kan lære uten å falle. Som Nancy Greene sa en gang (Canadas topp ski racer i 1960), er fallende greit, så lenge det er spektakulært, kom deg ut OK med kamp arr, og det er folk rundt for å se det og hjelpe plukke opp bitene.
 • La overkroppen forblir i nedoverbakke mer enn hoftene, oppnås ved svak pivot i midjen.
 • Begynn med en preparert og hard bakke.
 • Formet, eller parabol, vil skiene vil naturlig slå da satt på kanten, slik at du trenger mindre press kontroll inne i støvelen og mindre fremtidsrettet tilbake roterende bevegelse. Med formen ski, tror "Push bekkenet fremover og inn, begge knærne i", og alt annet vil følge
 • Ikke kjærtegne snøen. Du er på ski aggressivt, så plante innsiden pole bevisst.
 • Når du har fått virkelig god til det, gå videre til brattere plasser. (Ikke prøv å "skjære" i pulverform.)
 • Sørg for å løfte innsiden ski mer enn du ville gjort i en normal sving. Dette får begge skiene opp på kanten og får du strøm gjennom svingen med god lean.
 • Vis frem nå at du kan skjære!

Advarsler

 • Enhver form for ski er farlig.
 • Bruk sikkerhetsutstyr!
 • Unngå å prøve dette alene. Det er en god idé å ha venner med deg. Du trenger noen andre til å ta kontakt med beredskap i tilfelle skade.

Ting du trenger

 • Ski, støvler, hjelm og staver
 • En heis billett eller samfunnet skibakken
 • Muligheten til å gå på ski komfortabelt på middels (blå firkant og sorte diamant i USA og Canada) Og blå og røde løyper (i Europa)