Wkeno

Hvordan spille cricket

Cricket er en lagsport spilles mellom to lag med 11 spillere Spillere er valgt til å danne hver "tropp" og 11 spillere er valgt fra at troppen. Hvert lag har sin egen kaptein, flere batsmen, flere bowlere og andre aktører som opptrer som fielders. Det er en bat-og-ball spilles på en omtrent elliptisk gress felt, i sentrum som er en flat stripe, kalt en pitch.

Trinn

Hvordan spille cricket. Finn et ovalt felt å spille på.
Hvordan spille cricket. Finn et ovalt felt å spille på.

Sette opp feltet

 1. 1
  Finn et ovalt felt å spille på. Feltet skal ha en stripe som går ned i feltet lengde klok, kalt banen. Dette er hvor bowler (kaster) vil bolle ballen til det andre lagets angriperne. En grenselinjen skal være tydelig merket hele feltet. Regulering må spille banen på 22 meter i lengde.
 2. 2
  Marker feltet med linjer som indikerer bretter. Merket skal være vatt, retur, dukker og bowling skrukker.
 3. 3
  Plasser wickets på banen - ett sett bak bowler og den andre bak angriperne. Hver wicket har tre stubber som står ved siden av hverandre. På toppen av stubber er bails som kobler stubber.
 4. 4
  Utstyre wicket keeper bak spissen med hanskene. Han eller hun huk bak spissen klar for ballen å bli truffet og er den eneste Fielder som har hansker.
 5. 5
  Start spillet med en spiss og en ikke-spiss ute på feltet for vatt team. Den ikke-spissen ligger ved bowler, og er spissens partner. Spissen er klar til å bli imponert til ved å stå i en batting posisjon foran wicket klar til å slå ballen. Bowler har muligheten til å bolle enten fra 'rundt wicket' eller 'over wicket' avhengig av hans bowling strategi og feltet satt opp.

Spille spillet

 1. 1
  Kast en mynt for å se hvem som får velge hvilket lag er på feltet. Vinneren av myntkastet kan velge å ta feltet eller bat først. Cricket kapteiner er de som gjør dette, og de fleste av vedtakene for lagene.
 2. 2
  Bolle ballen til spiss, med vanligvis en sprett før den når angriperne. Bowler prøver å treffe wicket bak spissen å få ham ut.
 3. 3
  Treffer ballen og både batsmen kjøre for å prøve å nå det motsatte popping press. Når både hell røre ved kroppen eller bat, bakken bak motsatt krøll, er en kjøre scoret. Avhengig av hvor ballen er kanskje de prøver å skåra eit løp ved å kjøre tilbake til start popping press. Dette må gjøres før de andre lagets fielders banker de bails off stubber med cricket ballen, som er en ut.
 4. 4
  Resultat seks kjøringer ved å treffe ballen over grensen uten å berøre bakken. Hvis ballen når grensen og berører bakken i å gjøre det, er batting teamet innvilget fire kjøringer. Disse løypene er automatisk med mindre løperne har scoret mer.Det er noen ekstra kjøringer også. Hvis bowler oversteps det press mens bowling det kalles en 'no ball ". Det gir batting side en ekstra løp og samtidig ballen vil ikke telles, og den eneste måten en batsman kan miste hans / hennes wicket på ingen ball ved å få kjøre ut. Hvis bowler boller ballen utenfor rekkevidden av batsman i begge sider eller over høyden hans, kalles det en "bred ball", og vil gi en ekstra løp til batting side og ballen vil ikke telles.
 5. 5
  Avslutte en inning da ti av de batsmen er ute, eller den poengsummen som kreves for å møte er nådd. Eller den på forhånd bestemte mengde av overs har passert.

Få en over

 1. 1
  Få spissen outs med seks etterfølgende boller som kalles en over, at han ikke har truffet og er alle streiker. Un-hittable baller er ikke inkludert i de seks boller. Etter over, snur bowler retning og plasser til motsatt side av feltet.
 2. 2
  Fange ballen i lufta, mens i grensen, og spissen er ute. Begge beina til Fielder må være i grensen. Hvis batsman berører ballen med hånden som ikke berører balltre på formål det er en ut.
 3. 3
  Bryt wicket bak bowler ved direkte treff fra den bowler eller reflekteres av spissen er en ut. Også hvis en batsman berører eller bryter en wicket med hans kropp eller utstyr er en ut.
  • Reflektere ballen med kroppen din slik at den ikke treffer wicket kalles en ut av dommeren.
  • Stumping batsman er når wicket-keeper får spiss ut ved å bryte wicket når spissen skritt utenfor krøll hans mens du prøver å spille ballen.
  • Outs kan skje hvis den neste spissen tar mer enn to minutter å vises på banen etter de foregående wicket faller. Også hvis spissen treffer cricket ballen to ganger mens ikke forsvare wicket.
 4. 4
  Interferens ved en batsman kalles en ut. Dette inkluderer ikke kjører gjennom banen til Fielder med ballen for å avskrekke ham fra å kaste ballen til wicket.

Tips

 • Cricket spilles alltid i sommer. Så på de 40 døgngrader husk å drikke mye vann
 • Les alle reglene første hele koblingen i "Eksterne lenker", og deretter spille, fordi denne artikkelen ikke har forklart om "runs" etc, for å gjøre dette ville gjøre artikkelen for lang. Denne artikkelen er bare en forklaring av prosedyren før du starter å spille spillet.
 • Prøv å lære noen av de viktigste reglene, som vil hindre deg fra å være "ute".

Advarsler

 • Ikke jukse i dette spillet, for eksempel, har du blitt valgt som oppmann, så ikke bli vist nåde for motstanderlaget bare. Spille rettferdig og fair play!
 • Ikke klage hvis du vet Batsman er ikke ut av en rettferdig LBW (leg før wicket)

Ting du trenger

 • 6 wickets og 4 bails
 • En Bat hver for spiss og ikke-spiss
 • Cricket Ball
 • 2 Hansker
 • 2 Lag på 11 spillere