Wkeno

Hvordan være morsom å være sammen med


De fleste mennesker liker å være rundt morsomme individer. Det er bare menneskelig natur. Folk som er moro er vanligvis ganske populært blant deres har gode sosiale liv og er sjelden lei. Vil du være en morsom person? I så fall, les videre.

Trinn

Hvordan være morsom å være sammen med. Bryr seg om deg selv.
Hvordan være morsom å være sammen med. Bryr seg om deg selv.
 1. 1
  Hør. Morsomme folk ikke gjør all snakkingen når det kommer til samtaler. Gode ​​samtaler er avgjørende når du ønsker å være en like-stand person, og noen ganger du bare nødt til å være stille og lytte. Innse også, er at lytting en learn-stand ferdighet som tar praksis, og det er vanskeligere enn mange tror. Så starter en samtale om et emne / fag du ønsker å snakke om, så lytt til hans / hennes mening om det, eller la dem starte et tema for en samtale.
 2. 2
  Smil og latter. ler fordi folk liker folk som ler med dem (ikke på dem). Dette gjør folk glade og lysere måten de tenker på deg. Det gjør du virker som du virkelig elsker livet, og du kan håndtere eventuelle problemer som du har til ansikt. Være en lykkelig person, ikke ditsy og uhyggelige, men Tenk på de menneskene du liker best å være med-som regel er de alltid på opp og opp. Og selv om det er tider til å være trist, bør de ikke ta opp mesteparten av tiden din.
 3. 3
  Få øyekontakt. Dette er svært viktig fordi det gjør at folk føler at de har all din oppmerksomhet. Det viser at du lytter og er interessert i hva de har å si, og det gir dem mulighet til å få den oppmerksomheten de fortjener. Det gjør også du virker mer troverdig, ærlig og åpen. Hvis du alltid skiftende øynene rundt og ser på alt, men den personen du snakker med, vil folk tro at du ikke bryr deg hva de har å si, eller har du noe å skjule.
 4. 4
  Vær aktiv. Skal du ha det gøy når du sitter på en benk, ser ned og ikke gjør noe i det hele tatt? For å være moro å være med, må du være aktiv, å stå opp, å være kreativ. Kanskje ikke en "happy dance" når noe bra skjer, ta opp en eller snurre rundt for å muntre noen opp. Det fungerer!
 5. 5
  Være nysgjerrig. Vit hva du skal gjøre senere. Hvis du blir slått ned eller avvist, gå videre. Du vet aldri hva som kommer til å skje før du prøver. Prøver alltid å oppsøke mer kunnskap eller ferdighet i et område som interesserer deg. Det vil virkelig forbedre karakteren din. Gå sykle forbi den lokale parken eller gå til nærmeste lokale hangout sted fordi du vet aldri hvem du møter.
 6. 6
  Bryr seg om deg selv. For å være en morsom person, må du være trygg. Også fysisk ta vare på deg selv - Spis sunt for livet, og.
 7. 7
  Være omgjengelig og vennlig. For å være moro å være med, må du bygge noen nye relasjoner slik at folk begynner å legge merke deg. Vær vennlig mot alle - mennesker som var slemme mot deg, den fyren som sitter ved siden av deg i matte klassen, din lagkaptein - alle. Unn deg nye vennskap også. Ros dem, oppmuntre dem opp når de er nede. Spøke med dem (ikke på dem), hjelpe dem, invitere dem til parter, etc. Bare vær deg selv, og være et folk person. Vær vennlig, snill, gi, omsorgsfull, gavmild, lære om dem, og gjøre dem ønsker å vite mer om deg. Være mystisk og spennende! Det fungerer helt.
 8. 8
  Være spontan. Alle liker en person som kan holde ting interessante. Ha det gøy med ting, være munter. Ingen liker kjedsomhet, eller å føle at ingenting nytt noen gang skjer. Endre det opp! I stedet for å gå til kjøpesenteret, gå bowling. Gå til nye steder, gjøre nye ting. Folk vil sette pris på endringen, og de vet å gå til deg neste gang de ønsker å gjøre noe gøy.
 9. 9
  Ikke vær redd for å virkelig gå ut der! Hvis du er redd for at folk tenker du er rare, merkelige, etc., bare tenk på den lyse siden. Du trenger ikke dem, og hei, du prøver å møte nye mennesker uansett, så det vil ta tankene bort fra de negative. Plus, som bryr seg om hva andre mener? Ikke la noen merke deg. Vær den du ønsker å være og ikke være redd for å være deg selv. Folk hater phonies! Så gå ut der og rocke den virkelige deg.
 10. 10
  Tro at du er morsom. Virkelig tror på deg selv og alltid fortelle deg selv at du er morsom. Tenk på dine venner, selv venner som er kanskje ikke så gøy, se på hva de gjør som du liker å se dem gjøre... så gjør det selv. Avtalen er, når du forteller deg selv dette vil du begynne å handle som det, tross alt du er hva du tror du er.

Tips

 • Bare vær trygg, stoler på deg selv og hva du gjør, tro på deg selv og andre vil tro på deg.
 • Behandle folk hvordan du ønsker å bli behandlet.
 • Si "Hei" til de nye vennene som du gjør, slik at de vet at du er deres venn.
 • Alltid være deg selv og være fornøyd!
 • Alltid være troverdig og ærlig. Være ekte og ikke sladder om andre.
 • Ikke vær redd for å være deg selv, uansett om den overlapper eller ikke overlapper med andre folks interesser. Være interessert.
 • Kjenn dine begrensninger, og la andre få vite disse grensene også.
 • Spar litt tid hver dag for dine egne behov.
 • Alltid forfølge kunnskap. Å vite mye vil hjelpe deg å bli wittier.
 • Tenk på ting du ville gjøre hvis dette er din siste uken og planlegge det med deg venner, sørg for at det er så hyggelig som mulig.
 • Være litt rart-fnise nifs occasionaly eller brast i tilfeldige sanger eller snurre lykkelig å få andre til å le!

Advarsler

 • Ikke le av folk. Le med dem. Det er godt å le av deg selv, though. Du må for å bli lykkelig gjennom dine feil og svikt.
 • Ikke bare ta hensyn til å være morsom. Du må holde en mer alvorlig side og la den vises på riktig tid også. Hvis vennen din ber deg om støtte gjennom vanskelige tider, må du ta det som ditt ansvar og vise dem at du er en venn verdt å holde. Samme gjelder med foreldrene dine - vise dem at du fortjener mer frihet ved å stole på hva de sier og å være ansvarlig.
 • Hvis du er veldig nære, er åpenbart flørtende erting all right. Men hvis du bare bli kjent med noen, starte høflig.
 • Ikke prøv å gjøre folk tror du er morsom. Det kommer av som falske og pushy.
 • Ikke fremmedgjøre din egen nåværende venner fordi de er de beste du har. Oppbevar dem i livet ditt også, eller vil de bli fornærmet.
 • Vær oppmerksom på at den type moro du har er sunn, juridisk, og ikke forårsaker noen skade, inkludert deg selv.